Την πάτησαν μπροστά στο ανοιχτό μικρόφωνο σχετικά με την «πανδημία» και δεν ξέρουν πως να τα μαζέψουν! [ΒΙΝΤΕΟ 2020]

0
1827
John Roberts

Αυτό το βίντεο που σας παρουσιάζουμε, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σερφάροντας κανείς στο διαδίκτυο μπορεί να βρει πολλές πληροφορίες. Ειδικά στο θέμα του νέου ιού, οι πληροφορίες, τα βίντεο, οι αναλύσεις και τα άρθρα βρίσκονται σε υπεραφθονία. Μέσα από αυτόν τον καταιγισμό ειδήσεων, ξεχωρίσαμε το παρακάτω βίντεο, γιατί έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που μας παρουσιάζουν τα ελληνικά ΜΜΕ και κυρίως τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια.

Με την εμφάνιση του covid-19 στην ελληνική επικράτεια, πάρθηκε μία σειρά μέτρων με κορυφαίο το lockdown, που είχε ως κύριο σκοπό την διακοπή της υπερδιασποράς του ιού. Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού υπάκουσε, ακόμα και η ΔΙΣ δυστυχώς, κλειδαμπαρώνοντας τις εκκλησίες, με αποτέλεσμα να παγώσει η κανονικότητα μιας ολόκληρης χώρας. Οι συνέπειες θα φανούν στο μέλλον αν ήταν θετικές ή αρνητικές. Να σημειώσουμε βέβαια ότι μερίδα του ελληνικού λαού -ίσως η μεγαλύτερη- δεν έχει άλλη πηγή πληροφόρησης, παρά μόνο τα κανάλια της τηλεόρασης, τις εφημερίδες, το ραδιόφωνο. Το διαδίκτυο δεν μπαίνει σε κάθε σπίτι (για διάφορους λόγους), με αποτέλεσμα μεγάλη μερίδα των πολιτών να μην έχουν πλήρη ή αντικειμενική ενημέρωση. Αυτό το βίντεο που σας παρουσιάζουμε, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να προβληθεί στην τηλεόραση, γιατί οι πληροφορίες που δίνει είναι σε εντελώς άλλο μήκος κύματος, από αυτά που δείχνουν τα ελληνικά κανάλια.

Κάθε απόγευμα έχουμε μάθει να ενημερωνόμαστε από μία συγκεκριμένη ομάδα ειδικών και γιατρών επιστημόνων. Όμως γιατί η διαχείριση της επέλασης του covid-19 γίνεται μόνο από αυτήν τη συγκεκριμένη ομάδα και δεν λαμβάνονται υπόψη και οι γνώμες άλλων γιατρών και εξαίρετων επίσης Ελλήνων επιστημόνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα; Οποιαδήποτε άλλη φωνή είναι επιεικώς απορριπτέα! Εμείς θα λέγαμε ότι αντιμετωπίζεται με καχυποψία, με αλαζονεία και όπως έχουμε ξαναπεί ως γραφική, fake news, επικίνδυνη και χωρίς επιστημονικό υπόβαθρο. Είναι απορίας άξιο γιατί συμβαίνει αυτό, θα λέγαμε μάλιστα ότι είναι και ύποπτο. 

Παρακολουθώντας αυτό το βίντεο θα διαπιστώσετε, ότι όχι απλώς δίνονται άλλες πληροφορίες για την εξέλιξη του ιού σε όλο τον κόσμο, αλλά αμφισβητείται ευθέως και η επικινδυνότητά του. Έρευνες που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα (του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας και του Πανεπιστημίου Stanford), αποκαλύπτουν ότι τα νούμερα που μας παρουσιάζουν οι ειδικοί δεν είναι αληθινά, ότι η θνητότητά του είναι εξαιρετικά μικρή, ότι αποδίδονται θάνατοι στον νέο ιό που όμως δεν είναι εξαιτίας του, ότι έχει την συμπεριφορά της γρίπης και τελικά όλα τα μέτρα που πάρθηκαν ήταν υπερβολικά. Άραγε αυτό έγινε σκοπίμως; Ο καθένας μπορεί και δικαιούται να βγάλει τα συμπεράσματά του βλέποντας αυτό το βίντεο, αλλά πραγματικά αυτό που έχει την μεγαλύτερη αξία, είναι η επιστημονική άποψη του καθηγητή που ομιλεί στο βίντεο. 

Σε απλά ελληνικά και με μαθηματικούς υπολογισμούς, καταγράφεται το εξής απλό: δηλώνονται πολύ λιγότερα κρούσματα από αυτά που υπάρχουν στην πραγματικότητα, κατά συνέπεια ο αριθμός των νεκρών φαίνεται πολύ μεγαλύτερος. Σε αυτό το σημείο έχει ιδιαίτερη σημασία να τονίσουμε οι περισσότεροι άνθρωποι βρέθηκαν να έχουν αντισώματα χωρίς να έχουν καν νοσήσει, οπότε ο αριθμός των εχόντων ανοσία είναι εξαιρετικά μεγάλος. Εύκολα η θεωρία του εγκλεισμού στο σπίτι (lockdown) καταρρίπτεται! Γιατί να πρέπει να κλείσεις έναν λαό στο σπίτι του, όταν ένα τεράστιο ποσοστό έχει ήδη αντισώματα; Η θεωρία λοιπόν του καθηγητή κ. Ιωαννίδη για έλεγχο αντισωμάτων στον γενικό πληθυσμό, δείχνει να είναι η καλύτερη αντιμετώπιση της επέλασης του ιού, μαζί με έναν μερικό εγκλεισμό και λιγότερο επιθετικές τακτικές. 

Αγνοούμε τον λόγο για τον οποίο δεν ερωτώνται και οι υπόλοιποι επιστήμονες όπως ο κ. Ιωαννίδης και οι συν αυτώ, αν και υποψιαζόμαστε γιατί. Εξάλλου σε προηγούμενη ομιλία του ο Πατήρ Νικόλαος Μανώλης δίνει τις απαντήσεις που πρέπει. Οι πληροφορίες που δίνονται μέσα από αυτό το βίντεο είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικές και φυσικά συγκλονιστικές… παρακολουθείστε το με μεγάλη προσοχή. Οι αριθμοί και τα νούμερα είναι αποκαλυπτικά! Σημειώνουμε ότι μία από τις έρευνες (του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας) έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μετά από ένα τεχνικό λάθος ανοιχτών μικροφώνων και τη συνομιλία ενός ανταποκριτή του Fox στο Λευκό Οίκο και ενός φωτογράφου των New York Times. Σε αυτή τη συνομιλία, εκτός από τα στοιχεία της επιστημονικής μελέτης, ακούστηκαν επιπλέον και κάποιες φράσεις που δημιούργησαν εντύπωση (όπως ότι όλοι εκεί είχαν εμβολιαστεί και ότι τελικά ο κορωνοιός ήταν μία απάτη), όμως μετά τη δημοσίευση του βίντεο, ο ανταποκριτής και ο φωτογράφος δήλωσαν ότι συγκεκριμένες φράσεις ειπώθηκαν ως ένα αστείο.

Το συγκεκριμένο και αποκαλυπτικό βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ (χρήστης Χειραγώγηση Του Νου by the media).


Δείτε σχετικά:
π.Νικόλαος Μανώλης, Εμβόλιο ζωής ή θανάτου; [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
Ο Ευαγγελάτος «έβαλε» τη δικαστική τήβεννο και καταδίκασε όποιον αρνηθεί να εμβολιαστεί
– ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ: Τζόκοβιτς και εμβολιασμός
– Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός που αποφάσισε η Κυβέρνηση είναι φασιστικό μέτρο. Λέμε ΟΧΙ!
– Έρχεται το αντίχριστο σφράγισμα μέσω του εμβολίου για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού;
– γ. Γαβριήλ: Τα πνευματικά μέσα αντιμετώπισης του Κορωνοϊού και οι επιπτώσεις από το εμβόλιο [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
– γ. Γαβριήλ (κελί Κουτλουμουσιανόν): Υποτακτικός του Θεού ο Κορωνοϊός [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
– Πόλεμος κατά της λοιμωξιολόγου Ελ. Γιαμαρέλλου για την ομολογία της! Η Κόλαση την απειλεί, εμείς τη στηρίζουμε!