Επικαιρότητα

Με αλλοεθνείς και αλλόθρησκους μετανάστες θέλει να λύσει το δημογραφικό μας η Νέα Τάξη

εικόνα άρθρου: Με αλλοεθνείς και αλλόθρησκους μετανάστες θέλει να λύσει το δημογραφικό μας η Νέα Τάξη

…Ισχυρίζεται ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί να αντιμετωπιστεί η «πληθυσμιακή κατάρρευση της χώρας» και πως το βασικό ζήτημα είναι πως θα ενσωματωθούν…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Επειδή ευτυχώς ακόμη υπάρχει μαγιά  Ελλήνων πολιτών με δυο δράμια μυαλό και χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις, έχουμε να πούμε στον κ. Λιάκο τα εξής απλά. Δε θα του επιτρέψουμε, αφενός να μας πετάξει το γάντι των ευθυνών για την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα, γιατί προφανώς και δεν ευθύνονται, κατά κύριο λόγο, οι Έλληνες πολίτες γι αυτό. Την κύρια ευθύνη την έχουν οι κυβερνήσεις, που επί δεκαετίες ολόκληρες εφήρμοσαν αντιεθνικές πολιτικές, στερώντας τα βασικά εκείνα αγαθά, τα οποία θα έκαναν τους Έλληνες να πάρουν την απόφαση να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν διαχρονικά, οδήγησαν στο φαινόμενο μιας ιδιότυπης γενοκτονίας εις βάρος των Ελλήνων. Αφετέρου πρέπει να τονιστεί ότι οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές, όπως ίσως θα βόλευε να μας χαρακτηρίσουν οι διάφοροι διεθνιστές.

Αν πραγματικά ενδιαφέρει τους πολιτικούς το δημογραφικό και έχουν τη βούληση να αντιμετωπίσουν την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα, ας λάβουν μέτρα, τα οποία θα φέρουν υγιή ανάπτυξη, εργασίες και ικανοποιητικούς μισθούς, για την παραγωγική ηλικία των νέων ανθρώπων, έτσι ώστε να μπορούν τίμια να δουλεύουν και να δημιουργούν οικογένειες, αλλάζοντας την Ελλάδα σε παραγωγικό και αξιόλογο κράτος.

Σε παλαιότερο άρθρο του παλαιού και ανενεργού πλέον, αλλά επισκέψιμου για κάθε ενδιαφερόμενο, Ιστολογίου μας Κατάνυξις (https://www.katanixis.gr/), επισημαίνονται τα εξής:

Η μάνα, η οικογένεια, οφείλει να είναι από τις  προτεραιότητες για την κυβέρνηση και πρέπει να βρει στήριξη από το σύνολο των υπουργείων (Οικονομικών, Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού) και από το σύνολο της Βουλής, με πολιτικές συγκεκριμένες, με μακρόπνοο σχέδιο. Δεν αρκούν τα επιδόματα, δεν μπορούν να αποτελούν κοινωνική πολιτική οι ενισχύσεις, αλλά η αλλαγή νοοτροπίας και αντιμετώπισης της μητέρας σε κάθε τομέα κοινωνικής δράσης.

Τη περίοδο της κρίσης δοκιμάζεται ο θεσμός και το κράτος επιβάλλεται να σταθεί αρωγός των προσπαθειών. Τα νέα ζευγάρια αδυνατούν να καλύψουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους, με αποτέλεσμα να συναντούμε πολλά διαζύγια και τεράστιες φοβίες στη δημιουργία οικογένειας. Αναζητούμε τη πολιτεία σε όλες τις βαθμίδες της, αλλά απουσιάζει με περίτεχνες δικαιολογίες.

Διαβάσαμε στο skai.gr:


Λιάκος: Η Ελλάδα έχει ανάγκη από 1 εκατ. πρόσφυγες λόγω πληθυσμιακής κατάρρευσης

Αίσθηση προκαλεί η άποψη που εξέφρασε ο ιστορικός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Λιάκος πως η Ελλάδα έχει ανάγκη από τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες προκειμένου να αντιμετωπίσει την πληθυσμιακή κατάρρευση.

«Μπορεί να φαίνεται αντιδημοφιλές αλλά πρέπει να ειπωθεί κατηγορηματικά. Η Ελλάδα έχει ανάγκη τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες. Για να αντιμετωπίσει την πληθυσμιακή κατάρρευση. Εκείνο που θα πρεπε να μας απασχολεί είναι το πώς θα τους ενσωματώσουμε».

https://www.facebook.com/antonis.liakos.98/posts/1361656107374443

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε σχετικά:
– Μεταναστευτική βόμβα, Κυβέρνηση και λαός στα χαρακώματα
– Ποια λύση βρήκε η Κυβέρνηση για το Μεταναστευτικό!
– Ομιλία για το «προσφυγικό» από τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου [Βίντεο]
– Άλωσις «εκ των έσω» με άοπλη εισβολή
– Η «ωρολογιακή βόμβα» του προσφυγικού: Ξεπερνούν τα 2,5 εκ. οι Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα σήμερα..

Σχετικά άρθρα

Ένας από τους τελευταίους επιζώντες της Γενοκτονίας των Ποντίων αφηγείται για την αλησμόνητη πατρίδα και όσα έζησε και τον πληγώνουν

353.000 Έλληνες, άνδρες και γυναίκες, παιδιά, έφηβοι, νέοι και γέροι, πεταμένοι κάπου στις πλαγιές, στα χωράφια, στις ρεματιές, χωρίς ποτέ κανένας να μπορέσει να θάψει τα κορμιά τους...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.