Παναγιώτα Κεμανετζή

Vigano: Ένας αντιπαπικός Καρδινάλιος καταγγέλλει

εικόνα άρθρου: Vigano: Ένας αντιπαπικός Καρδινάλιος καταγγέλλει
Άρθρο της Παναγιώτας Κεμανετζή
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Η ευθεία αναφορά στη σχέση Πάπα και Νέας Τάξης Πραγμάτων…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Αποκαλυπτικός ήταν, σε συνέντευξη που έδωσε σε ιταλικό κανάλι, ο παπικός αρχιεπίσκοπος Carl Maria Viganò, γνωστός τις αποκαλύψεις του για σκάνδαλα του Βατικανό, μιλώντας για όλα όσα λίγοι τολμούν να πουν δημοσίως στα ΜΜΕ.

Ο πρώην πρέσβης του Βατικανού στις ΗΠΑ μίλησε για την αφερεγγυότητα της άρχουσας τάξης και για την εργαλειοποίηση του Π.Ο.Υ και της εκκλησίας του πάπα Φραγκίσκου από την μασονία, προκείμενου να προκληθεί ολοκληρωτική εξαθλίωση των ανθρώπων. 

Αναλυτικότερα, αναφέρθηκε στην ατζέντα του ΟΗΕ για το 2030, στην οποία υπάρχει σχέδιο για παγκόσμια χρεωκοπία, για μεταφορά του πλούτου ορισμένων εθνών σε μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια που διευθύνονται από μια παγκόσμια μαφία. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη στέρηση της κατοικίας των ανθρώπων και την αδυναμία ανάπτυξης των επιχειρήσεων. Επιπλέον, πρόσθεσε πως η επιδείνωση της ενδημικής ανεργίας θα επισπευστεί με την αύξηση των μεταναστών από άλλες χώρες και νομοτελειακά θα επέλθει μείωση του κόστους εργασίας, καθώς και αυξημένη φορολογία.

Τελικός στόχος, σύμφωνα με τον αρχιεπίσκοπο, η υποδούλωση και ο απόλυτος έλεγχος του πληθυσμού από μια ομάδα εγκληματιών. 

Ο Viganò διατείνεται ότι η λύση του προβλήματος έγκειται καταρχάς στην αναγνώριση της ύπαρξης μιας εγκληματικής οργάνωσης που μας αφαιρεί σταδιακά τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μόλις γίνει αυτό κατανοητό, τότε θα είναι εφικτή η ανατροπή της, ενώ μια τελευταία πράξη, η προσαγωγή στη δικαιοσύνη, θα τους εξαφανίσει δια παντός από την πολιτική σκηνή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παπικός επίσκοπος βολιδοσκοπεί τα κακώς κείμενα της Νέας Εποχής και του Βατικανού. Οι χειροκροτητές του Πάπα θεωρούν τον Vigano απλά έναν ένθερμο επικριτή του Ποντίφικα. Στην εποχή, όμως, των έντονων πολιτικών, θρησκευτικών και κοινωνικών μεταλλάξεων μοιάζει μάλλον να είναι μια μοναχική αλλά δυναμική φωνή που ελέγχει την αβάσταχτη ελαφρότητα της μιας ελίτ που οδηγεί τον πλανήτη στην καταστροφή καθοδηγούμενη από σκοτεινά κέντρα.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.