Επικαιρότητα

Αγγλικανικός ναός προσκαλεί ανήλικα να γιορτάσουν τη «διαφορετικότητα»

εικόνα άρθρου: Αγγλικανικός ναός προσκαλεί ανήλικα να γιορτάσουν τη «διαφορετικότητα»
της Ειρήνης Ιωαννίδου

Με αυτούς προσπαθούν να μας ενώσουν οι Πατριάρχες μας!!!


Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε από τις 31 Μαΐου έως την 1η Ιουλίου στον μεγαλύτερο αγγλικανικό ναό του κόσμου, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, με θέμα την «ποικιλόμορφη LGBTQ+ κοινότητα». 

Στις 3 Ιουνίου, τα παιδιά όλων των ηλικιών προσκλήθηκαν στην «Ημέρα Υπερηφάνειας Οικογένειας» στους χώρους του αγγλικανικού ναού. 

Στις 5 Ιουνίου συγκεντρώθηκαν θρησκευτικοί ηγέτες για να συζητήσουν τα σημεία τομής της θρησκείας και της ζωής LGBTQ+. Ο Πάτρικ Μαλόι, Πρύτανης του Καθεδρικού Ναού, συντόνισε τη συζήτηση, με επίκεντρο την πνευματική ζωή των LGBTQ+ κοινοτήτων εντός της Επισκοπικής (Αγγλικανικής) “Εκκλησίας” και άλλων χριστιανικών δογμάτων.

Ο εορτασμός του «Cathedral’s Pride» ολοκληρώνεται την 1η Ιουλίου, την ημέρα της γιορτής της “αγίας” Pauli Murray. Η Murray είναι γνωστή για τον αγώνα της κατά των φυλετικών διακρίσεων και για το γεγονός ότι αμφισβήτησε το φύλο της. Ζήτησε επανειλημμένα από γιατρούς ορμονοθεραπεία και διερευνητική χειρουργική επέμβαση για τη διερεύνηση των αναπαραγωγικών οργάνων της. Το 1977, η Pauli Murray, που δήλωνε άνδρας, έγινε η πρώτη γυναίκα στις ΗΠΑ που έγινε επισκοπικός ιερέας της αγγλικανικής εκκλησίας.

Στα παλαιά στοιχεία του συντηρητικού παπισμού, έχει μπει οριστικά ταφόπλακα. Σήμερα η αίρεση του παπισμού διακρίνεται ως ένας από τους καλύτερους υποστηρικτές της ομοφυλοφιλίας σε επίπεδο θρησκειών και αιρέσεων. 

Ο π. Αλέξιος – Ιερομόναχος Αμβρόσιος στο βιβλίο του με τίτλο «Ἡ βιασύνη γιά ἐναγκαλισμό» (“The Rush to Embrace”), διαβάζουμε τα εξής:

«Γνωρίζουμε ὅτι ὁ Ἀντίχριστος θά κυβερνήσει ἐπί μιᾶς διεθνοῦς “ἐκκλησίας” τοῦ ἑνοποιημένου κόσμου, καί γνωρίζουμε ἐπίσης ὅτι οἱ περισσότεροι ἀπό τούς καθιερωμένους ἐκκλησιαστικούς θεσμούς τοῦ κόσμου θά ἀπορροφηθοῦν μέσα σέ αὐτήν τήν παγκόσμια “ἐκκλησία” – μή ἐξαιρουμένου τοῦ μεγαλύτερου μέρους τοῦ Ὀρθοδόξου Χριστιανισμοῦ. Αὐτή ἡ “ἐκκλησία” προετοιμάζεται ἀκόμη καί τώρα· ὁ ψευδής οἰκουμενισμός τοῦ 20οῦ αἰῶνος ἔχει γίνει ὁ πρόδρομός της».

Με αυτούς θέλουν να μας ενώσουν οι Πατριάρχες μας; 

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Δείτε σχετικά:
H μωρία των Αγγλικανών με τους οποίους κάποιοι θέλουν να μας ενώσουν
Η μαγιά που αντιστέκεται στον γάμο των ομοφυλοφίλων

Σχετικά άρθρα

Σταματήστε αμέσως τις εγχειρήσεις αλλαγής φύλου σε εφήβους

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη 11ετής έρευνα στην Ολλανδία σοκάρει! Η αμφισβήτηση φύλου είναι φάση στην οποία εισέρχεται και από την οποία εξέρχεται ο έφηβος… φυσιολογικά Σύμφωνα με άρθρο της Dailymail...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.