Ελευθέριος Κοσμίδης

«Άγιο» δούλεμα

εικόνα άρθρου: «Άγιο» δούλεμα

του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Ας είμαστε ρεαλιστές, η στάση της Ιεραρχίας στο θέμα του Κορωνοϊού υπήρξε σκανδαλώδης. Ο μητροπολίτης Τρίκκης δοκιμάζει την υπομονή του πιστού λαού με τις δηλώσεις του

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


«Άγιο» δούλεμα

Κοσμίδης Ελευθέριος 
Μέλος του Δ.Σ. του Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου 
Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής 
www.agiosiosif.gr

Το οργανωμένο νεοταξικό σχέδιο της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού, που μοιάζει με ένα εν εξελίξει πραξικόπημα παγκόσμιας κλίμακας, απονεύρωσε τα αισθητήρια ηθικών αξιών και με πρόταγμα τη διαφύλαξη της κοινοτικής υγείας, παραδίδουμε αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώματα. 

Η καραντίνα σε επίπεδο χώρας, η υποχρεωτική μασκοφορία του υγειούς πληθυσμού, η μετακίνηση με βεβαιώσεις, το κλείσιμο και η οικονομική καταστροφή επιχειρήσεων, τεστ αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και στατιστικά με τεκμήρια αναξιοπιστίας, η φίμωση των αντίθετων απόψεων, είτε πολιτών είτε κυρίως επιστημόνων, είναι μια πικρή ανθοδέσμη επιχειρημάτων, που στηρίζουν την κατάσταση που περιγράφουμε.

Αφήνουμε στην άκρη ό,τι αφορά στα παιδιά, (υποχρεωτικό πεντάωρο μπροστά στην οθόνη κατ’ ελάχιστο, μασκοφορία σε τρυφερές ηλικίες, απομάκρυνση από την αγκαλιά των γονιών ή και των παππούδων τους), για να εστιάσουμε στα… κατορθώματα της Ιεραρχίας: 

Στο πρωτάκουστο και αντιευαγγελικό στην εκκλησιαστική ιστορία κλείσιμο των Ιερών Ναών και στη στέρηση της Θείας Κοινωνίας από το δοκιμαζόμενο λαό, στην επιβολή της βλάσφημης μασκοφορίας μέσα στους Ναούς και στην ανίερη συζήτηση για το δαιμονικό θέμα της ασφαλούς μετάδοσης της Θείας Κοινωνίας. 

Εσχάτως υποχρεωθήκαμε να… “απολαμβάνουμε” δημοσίως και τα ξεγυμνωμένα μπράτσα Αρχιερέων που τραγικώς έσπευσαν να εμβολιαστούν.

Κατόπιν τούτων είναι εντελώς προκλητικό να χαρακτηρίζεται από “φωτισμό” η πρόταση για εσπερινές Θείες Λειτουργίες που εισήγαγε ο μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών, μετά από παραίνεση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας.

Με τη γνώριμη ξύλινη ρητορική της κολακείας δεν κουκουλώνεται ούτε η ανεπάρκεια της ηγεσίας ούτε το έλλειμμα πίστης που ανέδειξε για την εκκλησιαστική μας διοίκηση ο “άγιος” κορωνοϊός. 

Καλή μετάνοια να έχουμε!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Ουκ έξεστί σοι Επίσκοπε Ιωαννίνων!
ΟΧΙ στον φασισμό του αποφασίζω, πιέζω και διατάζω
Με εντολή του Επισκόπου, απολυμαίνονται Ναοί και Μοναστήρια στα Τρίκαλα. Πλάνη και βλασφημία!
Ο Μητροπολίτης Κίτρους Γεώργιος συστήνει εμπιστοσύνη στους ειδικούς και στο μπόλι
Από ή μετά το μπόλιασμα [ΒΙΝΤΕΟ] (χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη λόγω της παγκόσμιας λογοκρισίας)
«Λογική καί Πίστη» – Έννοιες ασυμβίβαστες;
Η ημίχριστη ΔΙΣ ξαναχτυπά
Ορθόδοξοι ναοί διά πάσαν χρήσιν (πλην του πραγματικού σκοπού τους)…
Έλεος, Επίσκοπε Κοζάνης! Αντί άλλων, υπερασπίσου το δικαίωμα των χριστιανών να μετέχουν στην Όντως Ζωή!
Μια αποτίμηση: ΔΙΣ και Κυβέρνηση στα μαχαίρια για τα Θεοφάνεια… ή και όχι;
Άγιοι με μάσκα και εμβόλιο;

Σχετικά άρθρα

Προς βαπτισμένους Ορθόδοξους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. “Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοι δοῦναι, οὔτ’ ἐμόν ἐστιν οὔτ’ ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν ταύτῃ· κοινῇ γὰρ γνώμῃ πάντες αὐτοπροαιρέτως ἀποθανοῦμεν καὶ οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν” . Ο Κωνσταντίνος ΙΑ' Παλαιολόγος (γενν.σαν σήμερα)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.