Επικαιρότητα

Αιμοραγούν τα δένδρα του Αιματοβλύτη Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις (9 Μαΐου)

εικόνα άρθρου: Αιμοραγούν τα δένδρα του Αιματοβλύτη Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις (9 Μαΐου)

9 Μάι 2019

Η πίστη μας είναι τόσο ζωντανή! Ο Θεός μας στέλνει πλούσια τη Χάρη Του μέσω των Αγίων μας που θαυματουργούν καθημερινά!

Οι οικουμενιστές όμως, τη στιγμή που βλέπουν αυτά τα θαύματα – τυφλωμένοι από τον διάβολο, επιμένουν να δέχονται τους αιρετικούς ως Εκκλησίες με σωστική Χάρη και μυστήρια. Συνεχίζουν να τους αποκαλούν ως Αληθινή Εκκλησία όταν ο “αγιασμός” τους χαλάει όπως το νερό και όταν ακόμη το Άγιο Φως δίνεται από τον Κύριο ΜΟΝΟ στους Ορθοδόξους!

“Από τα δένδρα στα οποία δέθηκε και βασανίσθηκε ο Άγιος ρέει ένα κόκκινο υγρό το οποίο ονομάζεται «Αίμα». Το υγρό αυτό όταν χρησιμοποιείται με πίστη και εμπιστοσύνη στον Οσιομάρτυρα έχει ιαματικές ιδιότητες και επιτελεί θαύματα σε πάσχοντες από δερματικές παθήσεις και κεφαλοπονία. Εξ’ άλλου τα τάματα, τα χρυσαφικά και τα αφιερώματα που στολίζουν το Εικόνισμα Του, εκπροσωπούν τα Θαύματα και τις ευεργεσίες που επιτέλεσε και επιτελεί σε εκείνους που τον επικαλέσθηκαν και τον επικαλούνται” από το συναξάρι του Αγίου.

Το αίμα που βγαίνει από το δένδρο έχει δωθεί για εξέταση στο Χημείο του Κράτους.

Η απάντησή: “Όντως αυτό το κόκκινο υγρό περιέχει στοιχεία γνήσια και αληθινά ανθρώπινου αίματος και ότι δεν μπορεί να καταταχτεί σε κάποια γνωστή ομάδα αίματος”.

https://youtu.be/GHHFbxXybgI

Αναδημοσίευση από katanixis.gr

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.