Επικαιρότητα

Αιρετική “Αγία Γραφή” θα διανείμει στα σχολεία η Ιερή Μητρόπολη Κίτρους και Κατερίνης;

εικόνα άρθρου: Αιρετική “Αγία Γραφή” θα διανείμει στα σχολεία η Ιερή Μητρόπολη Κίτρους και Κατερίνης;

Γράφει ὁ π. Νικόλαος Μανώλης

Ἔλαβα τό ἀκόλουθο μήνυμα ἔντονης ἀνησυχίας, ἀπό ὁμάδα εὐσεβῶν ὀρθοδόξων πιστῶν τῆς Κατερίνης:

«Η μητρόπολη Κίτρους θα διανείμει, τις προσεχείς ημέρες, σε Γυμνάσια και Λύκεια στην Κατερίνη, 5000 – 6000 Καινές Διαθήκες, με την άδεια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πιερίας.
Η Καινή Διαθήκη, δωρεάν παρεχόμενη στην μητρόπολη, θα είναι σε μετάφραση των 4 καθηγητών. Η έκδοση δεν έγινε γνωστή. Υποψιαζόμαστε ότι θα είναι των αιρετικών: “Φίλοι της Αγίας Γραφής”. Σε αυτή την έκδοση υπάρχουν τα στοιχεία του αιρετικού Σωματείου: διεύθυνση – τηλέφωνο.
Σκεφτείτε έστω και ένας μαθητής να επικοινωνήσει μαζί τους και να προσηλυτιστεί… Αν τελικά είναι αυτή η έκδοση, η μισή Κατερίνη θα έχει Αγία Γραφή που την εκδίδουν οι Ευαγγελικοί Γεδεωνίτες!!!!! Η Αποστολική Διακονία δεν έχει έκδοση;
Ευχαριστούμε»

Ἄν οἱ πληροφορίες αὐτές εὐσταθοῦν τότε βρισκόμαστε ἐνώπιον μιᾶς τραγικῆς ἀπόφασης τῆς Ἱερῆς Μητρόπολης Κίτρους καί Κατερίνης.
Ἡ μετάφραση τῆς Καινῆς Διαθήκης τῶν τεσσάρων καθηγητῶν, κρίνεται ἀπό μόνη της προβληματική καί ἀπαράδεκτη, ὅπως ἤδη ἔχει τονίσει σε πρόσφατο ἄρθρο του ὁ σεβαστός καθηγητής τοῦ Α.Π.Θ., πρωτοπρεσβύτερος π. Θεόδωρος Ζήσης. Πόσο μᾶλλον ἐπικίνδυνη εἶναι ὅταν προέρχεται ἀπό τή συνεργασία τῆς μητρόπολης μέ τήν αἱρετική προτεσταντική ὀργάνωση.
Ἐλπίζω ὁ σεβασμιώτατος μητροπολίτης κ. Γεώργιος νά μήν παρασυρθεῖ ἀπό τόν μητροπολίτη Ἀλεξανδρουπόλεως πού ἀνερυθρίαστα συνεργάστηκε μέ μιά τέτοια αἱρετική ὀργάνωση, ἐγκαταλείποντας τό ποίμνιό του στά ἀδηφάγα στόματα τῶν αἱρετικῶν.
Τό ρεπορτάζ τρέχει, θά παρακολουθοῦμε τήν ἐξέλιξη καί θά σᾶς ἐνημερώσουμε…

Σχετικά άρθρα

Ο Ζελένσκι και οι σχισματικοί της Ουκρανίας σε διαθρησκειακή τελετή στη Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου

Ψευδεπίσκοποι, αιρετικοί και αλλόθρησκοι στο λίκνο της Ορθοδοξίας Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Κατά την 90ή επέτειο του Γολοντομόρ, την 25η Νοεμβρίου, ο διώκτης των Ορθοδόξων, πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι μετέβη στον...

Πατερικά

3 Δεκ

π.Αθανάσιος Μυτιληναίος: Aγαπητόν ποίμνιον, προστατέψετε τον εαυτό σας

“Δυστυχώς, δεν είναι σήμερα εκείνοι οι ταγοί της Εκκλησίας μας σε θέση να βοηθήσουν το ποίμνιο και το αφήνουν να κατασπαράζεται“ Ομιλία του μακαριστού π. Αθανασίου Μυτιληναίου,  02/11/81 Αγαπητοί μου, προσέξτε....

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.