Επικαιρότητα

Αλλαγή πληθυσμού στην πατρίδα μας

εικόνα άρθρου: Αλλαγή πληθυσμού στην πατρίδα μας

Διώχνουν τους Έλληνες και φέρνουν Πακιστανούς και πάσης προέλευσης αλλοεθνείς και αλλόπιστους στη θέση τους. Αυτό το πλάνο εκτελείται πιστά τα τελευταία χρόνια και για την ολοκλήρωσή του εργάζεται πυρετωδώς και με ιδιαίτερο ζήλο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με αυτούς τους σχεδιασμούς είναι όσα είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας σε εκδήλωση της πακιστανικής κοινότητας. Μεταξύ πολλών άλλων, τόνισε: «Ξέρετε ότι υπάρχει ένας καινούργιος νόμος που τον ψηφίσαμε τώρα, το 2019, που λέει ότι όποιος είναι επτά χρόνια στην Ελλάδα και έχει ένα χαρτί, οποιοδήποτε χαρτί, ακόμα και μια επιστολή, ένα γράμμα που έχει στείλει πίσω, παίρνει άλλα τρία χρόνια για να τακτοποιήσει τα χαρτιά του. Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα.

Το δεύτερο που θέλω να πω είναι ότι τους επόμενους δύο μήνες θα πάω στο Ισλαμαμπάντ. Δεν πάω για τουρισμό, πάω για να λύσουμε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις οικογενειακές επανενώσεις, με τα ελεύθερα ταξίδια σας στο Πακιστάν και να μπορείτε να γυρίσετε χωρίς προβλήματα. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχετε χρόνια να πάτε πίσω να δείτε τις οικογένειές σας γιατί φοβόσαστε ότι μπορεί να μη γυρίσετε ποτέ πίσω από εκεί. Θα το λύσουμε αυτό το πρόβλημα».

Με λίγα λόγια, ένα στέλεχος της εκτελεστικής εξουσίας, υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, απευθύνει αίτημα… εποικισμού στο πακιστανικό ακροατήριό του. Όσοι αμφιβάλλουν ακόμα, έχοντας αναγνώσει το παραπάνω απόσπασμα από την ομιλία του κ. Βίτσα, δεν έχουν παρά να ρίξουν μια ματιά στη συνέχεια: «Να βρούμε τρόπους ώστε να ερχόσαστε στην Ευρώπη με ασφάλεια και τάξη και να έχετε μια τέτοια ελευθερία και να μην κινδυνεύετε ούτε μέσα στα κοντέινερ ούτε μέσα σε θάλασσες ούτε σε όλα αυτά που έχετε περάσει και τα ξέρετε καλύτερα από εμένα».

Αλήθεια, ποιος εξουσιοδότησε τον κ. Βίτσα να προσκαλεί τους Πακιστανούς να εποικίσουν την Ελλάδα; Δεν γνωρίζει ότι αυτή η χώρα, η οποία βοήθησε με φανατισμό την Τουρκία στην εισβολή στην Κύπρο το 1974, δεν βρίσκεται σε… εμπόλεμη κατάσταση και με όσα είπε κλείνει το μάτι στους πολίτες της για να έρθουν εδώ ως οικονομικοί μετανάστες;

Εξίσου προκλητικά με τα λόγια του κ. Βίτσα είναι και τα ψελλίσματα από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μόνο ο κ. Μιλτ. Βαρβιτσιώτης καταδίκασε όσα είπε ο υπουργός, αλλά κάθε εχέφρων πολίτης θα περίμενε κάτι περισσότερο: την ξεκάθαρη τοποθέτηση από τη Ν.Δ. ότι θα ακυρώσει όλες τις πολιτογραφήσεις αλλοδαπών από το… παράθυρο και θα εξετάσει εξονυχιστικά όλες όσες έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Όποιος σιωπά σε αυτή την αθλιότητα συναινεί στην αλλοίωση της σύνθεσης του πληθυσμού και στην ουσιαστική κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος.

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.