Επικαιρότητα

Αν ο Χριστός ερχόταν σήμερα, θα ήταν …αιμοδότης!!! (Τιτίβισμα Ελπιδοφόρου)

Ή “τα παιδία παίζει” και ούτε που κατάλαβε τι είπε… ή πιστεύει αυτά που λέει.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ήρθε νωρίς, πριν η επιστήμη εφεύρει την τεχνική της μετάγγισης αίματος!!! Πριν η επιστήμη δημιουργήσει το άχραντο μυστήριο της αιμοδοσίας! Και πριν εμείς, ως θύτες και θύματα, γίνουμε ευχαριστία για τους άλλους και, ως ιερείς του αχράντου μυστηρίου της αγάπης, σώσουμε τον κόσμο με το αίμα μας!!! Ευχαριστούμε,Χριστέ, που μας έκανες παρέα 2000 χρόνια…. ήρθε η στιγμή να κοινωνήσουμε διαφορετικά!!!

Αυτά με άλλα λόγια ισχυρίστηκε στο τιτίβισμα που ακολουθεί ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος. Σε ένα παραλήρημα ποιητικού οίστρου εξίσωσε την απολυτρωτική θυσία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, το άχραντο Αίμα Του που έρευσε επάνω στο Σταυρό και τη Θεία Ευχαριστία με την οποία κοινωνούμε το ζωοποιό Σώμα και Αίμα Του, με την πράξη της αιμοδοσίας…. 

Κύριε Ελέησον, και τα λόγια έχασαν την αξία τους! Τι να πούμε και τι να σχολιάσουμε γι’ αυτή τη βλασφημία! Μια σπουδαία, όντως, πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης εξισώνεται με το Άχραντο Αίμα του Κυρίου μας…. Ένα από τα δύο ισχύει… Ή “τα παιδία παίζει” και ούτε που κατάλαβε ο αρχιεπίσκοπος τι είπε …, άρα είναι ακατάλληλος για μια θέση με παγκόσμιο κύρος. Ή πιστεύει αυτά που λέει. Αν τα πιστεύει, ας βγάλει τα ράσα που φοράει και ας γίνει ιερέας στη θρησκεία με τα καινοφανή δόγματα που πρεσβεύει και ας μας αφήσει εμάς, αιμοδότες και μή, να κοινωνούμε όπως ξέρουμε

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.