Επικαιρότητα

Ανατριχιαστικός πατήρ Θεοχάρης: Ρεπούση είσαι αδιάβαστη, σου εύχομαι να μην ζήσεις τέτοιο συνωστισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

εικόνα άρθρου: Ανατριχιαστικός πατήρ Θεοχάρης: Ρεπούση είσαι αδιάβαστη, σου εύχομαι να μην ζήσεις τέτοιο συνωστισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστικός για ακόμη μια φορά ο λόγος του πατρός Θεοχάρη, εφημερίου του Ιερού Ναού των Αγίων Πέντε Μαρτύρων Πολυστύλου Καβάλας με αφορμή το γενέσιον της Παναγίας.

Μιλώντας σε εκκλησίασμα με προσφυγικές ρίζες είπε πως δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις μέρες εκείνες της γενοκτονίας και του ξεριζωμού του Σεπτέμβρη του 1922. Με ρίγη στην φωνή μίλησε για τα βασανιστήρια που υπέστησαν οι Έλληνες «με την ευθύνη των μεγάλων και κυρίως των Γερμανών» όπως είπε.

«Έσφαζαν τα μωρά με τα ίδια τους τα χέρια οι Αγαρηνοί» ανέφερε περιγράφοντας όλα τα φρικαλέα εγκλήματα των Τούρκων.

«Κι έρχονται κάτι όψιμες και σου λένε για συνωστισμό. Να μην γνωρίσεις εσύ Ρεπούση αυτόν τον συνωστισμό το εύχομαι. Είσαι αδιάβαστη για να μιλάς με αυτόν τον τρόπο» φώναξε με όλη του την δύναμη!!

«Προσφυγάκια είμαστε όλοι, δεν ξεχνάμε τους τόπους μας, δεν ξεχνάμε τις πατρίδες μας και πόθος μας είναι να ρθουμε κάποτε εκεί στα ευλογημένα μας μέρη να θυμιάσουμε τα κόκαλα των εχθρών μας» κατέληξε!

https://www.facebook.com/5Martires/videos/719890665100020/?v=719890665100020

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

«Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας»: Προεκλογικό πυροτέχνημα ή νέα προδοσία;

του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editorαρθρογραφεί για katanixi.gr Το Ειρηνοδικείο Φλώρινας καταστρατήγησε την (προδοτική) συμφωνία των Πρεσπών με την αναγνώρισή του… Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Γίνεται πολύς λόγος τις τελευταίες ημέρες για την αναγνώριση...

Έλληνες χρόνια πολλά!

Ποίημα του Ιωάννη Πουναρτζόγλου Σήμερα είν’ η επέτειος του έπους του ’40… Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Σήμερα είν’ η επέτειος του έπους του ’40 π’ άντρες και γυναικόπαιδα μάχονταν σαν λιοντάρια Μάχονταν...

Οκτώ δεκαετίες αργότερα…

Του Νεκτάριου ΔαπέργολαΔιδάκτορος Βυζαντινής Ιστορίας “Ὀκτώ δεκαετίες ἀποστασίας ἀπό τόν Θεό, προδοσίας τῆς πίστης μας, ἐθελότρεπτου εὐνουχισμοῦ καί ἑκούσιου ἀποχωρισμοῦ ἀπό ὅλα τά βασικά δομικά στοιχεῖα τῆς ταυτότητάς μας”… Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.