Επικαιρότητα

ΑΝΟΙΞΑΜΕ! Και Σας περιμένουμε!

εικόνα άρθρου: ΑΝΟΙΞΑΜΕ! Και Σας περιμένουμε!

Γράφει ο Μέτοικος 
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Καινοτομούμε μόνο για Σας! Ολιγόπιστοι, σε μας έχετε τη δυνατότητα παρακολούθησης της θείας Λειτουργίας drive-in!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


ΑΝΟΙΞΑΜΕ! Και Σας περιμένουμε!

του Μέτοικου

Ανοίξαμε και Σας περιμένουμε! Με νέα διαρρύθμιση και καλά αεριζόμενους χώρους και, βεβαίως, με αντικατάσταση των «φθαρμένων» και «ξεπερασμένων» μεθόδων αγιασμού.

Σήμερα, στις ανακαινισμένες «εγκαταστάσεις» μας, την προστασία και τον αγιασμό που αναβλύζουν τα Ιερά Λείψανα αντικατέστησε το εξαιρετικό απολυμαντικό μάρκας «μ’ έκαψες», που υπάρχει σε επάρκεια στην είσοδο των ναών.

Στους ανακαινισμένους χώρους μας, σας παρέχουμε ατομική και συλλογική προστασία προδιαγραφών, υπό την προϋπόθεση πως ακολουθείτε τις οδηγίες που έχουν την έγκριση του παγκόσμιας φήμης «Κέντρου Κακοδοξίας και Κακοπραξίας» που εδρεύει στο Φανάρι.

Όπως το «απλούν ηλιοτρόπιον, [έχει] πάντοτε εστραμμένον το βλέμμα [του] προς [τον] Σεπτό Πρώτο της Ορθοδοξίας» που, έγκλειστος στο Φανάρι, πέρασε τον καιρό του συντροφιά «με τα προσφιλή πνευματικά παιδιά και συνεργάτες [του] –τα μέλη της Πατριαρχικής Αυλής [Του]» βλέποντας «διάφορα ιστορικά DVD και ταινίες…», έτσι και εμείς για τη δική Σας ασφάλεια, προσβλέπουμε με προσοχή στις οικουμενιστικές σκέψεις του πατριαρχικού Κέντρου Οικουμενικών, Ιεραποστολικών και Περιβαλλοντικών Μελετών «Μητροπολίτης Παντελεήμων Παπαγεωργίου».

Τα στελέχη αυτού του Κέντρου Οικουμενικών Μελετών διαπίστωσαν πως: «Η παρούσα πανδημική κατάσταση έφερε τις διηρημένες Εκκλησίες μας! σε στενότερη συνεργασία και κατέστησε πιο επείγουσα την αναζήτηση της Εκκλησίας μας για την ορατή ενότητα της Εκκλησίας του Χριστού».

Γι’ αυτό και στο πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, χαιρετίζουνε τη συμμετοχή τού επισκόπου Μπουένος Άιρες Ιωσήφ, στην οικουμενική προσευχή που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό με ραβίνους, ιμάμηδες, επισκοπίνες και εκπροσώπους πάσης φύσεως αιρετικών παραφυάδων.

Τα στελέχη του Κέντρου «Μητροπολίτης Παντελεήμων Παπαγεωργίου» που έχουν την αναφορά τους στο πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως μας έδειξαν για μια ακόμη φορά το δρόμο του οικουμενισμού δηλώνοντας ότι: «η Θεία Ευχαριστία… θα πρέπει επί τέλους να απαλλαγή! από όλες τις σακραμενταλιστικές σχεδόν μαγικές! Επικαλύψεις! Που βίωσαν πολλοί κατά τα πρώτα στάδια της παρούσας πανδημίας…» .

Ολιγόπιστοι στη γη της επαγγελίας! Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος αποφάσισε, ακολουθώντας οικουμενικές οδηγίες, να απαλλάξει την καρδιά της Θείας Ευχαριστίας από μαγικές επικαλύψεις!

Έτσι προσερχόμενοι στη Θεία Κοινωνία, θα έχετε τη δυνατότητα επιλογής από μια μεγάλη συλλογή αποστειρωμένων μεταλλικών κουταλιών. Στους χώρους μας αποφεύγουμε τη φτήνια της Ρουμάνικης Εκκλησίας που χρησιμοποιεί πλαστικά κουτάλια, αντιγράφοντας χωρίς φαντασία «τη χρήση πλαστικών κουταλιών για τη μετάδοση της Θείας Κοινωνίας που έγινε σε κοινότητα της Μητρόπολης Βοστώνης και συγκεκριμένα του Αγίου Νικολάου στην πόλη Rutland του Βερμόντ».

Επίσης, με τη συλλογή των εξαιρετικής αισθητικής αποστειρωμένων κουταλιών μας, αποφεύγουμε και τις αλχημιστικές πρακτικές του Θεσσαλονίκης Άνθιμου, που προτιμά το ασημένιο κουτάλι, γιατί και τάχα :«Σύμφωνα με επιστημονική γνωμοδότηση, τα μικρόβια, αν υπάρξουν, χάνονται πάνω στο ασήμι»!

Εμείς και, επειδή, κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει, σεβόμαστε την «πίστη» που έχει ο επίσκοπος Άνθιμος, που αποστειρώνει με ασήμι τη Θεία Κοινωνία, όμως φοβόμαστε πως οι «φανατικοί» θα βρουν την ευκαιρία να τονίσουν ότι με ασήμι σκοτώνουν τα βαμπίρ και όχι τους ιούς!

Ολιγόπιστοι! Τα κουτάλια, μετά τη χρήση τους, μπαίνουν σε κλίβανο αποστείρωσης, με βρασμένο νερό!

Σημειώστε ότι σε εμάς, αντί του μάκτρου, οι ολιγόπιστοι θα χρησιμοποιούν αποστειρωμένες πετσέτες μιας χρήσης ενώ, θα σκουπίζουν το στόμα τους με χαρτοπετσέτα!! Που θα πετούνε! Σε δοχείο που θα υπάρχει στο σολέα.

Οι χαρτοπετσέτες αυτές, για λόγους προστασίας, θα καίγονται την ίδια μέρα.

Καινοτομούμε μόνο για Σας! Ολιγόπιστοι, σε μας έχετε τη δυνατότητα παρακολούθησης της θείας Λειτουργίας drive-in! Η νέα υπηρεσία εφαρμόζεται πιλοτικά στον Ιερό Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Port Washington!

Με έμφαση τονίζουμε πως, αυτά είναι τα πρώτα μέτρα προστασίας που θέσαμε σε εφαρμογή στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως για την προστασία των ολιγόπιστων, καθώς αναμένονται συμπληρωματικές οδηγίες που θα διευκρινίζουν αν το αντίδωρο θα προσφέρεται σε αεροστεγή συσκευασία!

Ολιγόπιστοι! Σας κάνουμε γνωστό ότι, μελετούμε την εφαρμογή με ειδικό σταγονόμετρο, μιας τροποποιημένης εκδοχής ανέπαφης κοινωνίας που αρχικά εφαρμόστηκε στο μικτό μοναστήρι του Σωφρόνιου Σαχάρωφ στο Έσσεξ της Αγγλίας!

Αυτά τα… γελοία στην γη της Επαγγελίας! Αλλά και εις «την γη που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα και κοκκινίζει η σταφυλή και θάλλει η ελαία», «τινες των ώδε εστηκότων» επισκόπων καμώνονται, πως δε βλέπουν τις κακοδοξίες του Πατριαρχείου και, ενώ αιδημόνως σιωπούν για κάθε προσβολή ιεροπραξίας στις αρχιεπισκοπές του Φαναρίου, φωνασκούν απεκδυόμενοι κάθε ευθύνης για το κλείσιμο των Εκκλησιών.

Μάλιστα, ωσάν να είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, επιτίθενται στην Ελληνική Κυβέρνηση που, στο κάτω – κάτω της γραφής, είναι κυβέρνηση και των άθεων και των ένθεων Ελλήνων πως, τάχα μου τους επέβαλε το κλείσιμο των Εκκλησιών. Βεβαίως, οι ευθύνες τα Κυβέρνησης είναι υπαρκτές στους τομείς της ασύμμετρης αντιμετώπισης της Εκκλησίας και, θα αποδοθούν από το λαό.

Όμως, κρυμμένοι πίσω από το δάχτυλό τους, κάποιοι από τους επισκόπους υποκρίνονται πως δεν γνωρίζουν τις αποφάσεις της Δ.Ι.Σ. Κάνουν πως δεν άκουσαν τα Αρχιεπισκοπικά χείλη να δηλώνουν ότι: «Η εκκλησία δεν στέκεται απέναντι στην επιστήμη. Δεν έχουμε μετρητή πίστης».

Κανείς τους δεν άκουσε τον εκπρόσωπο Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου επίσκοπο Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου Στέφανο να ομολογεί ότι: «Μιλήσαμε για την ασφάλεια της υγείας των ανθρώπων και δεχτήκαμε τα μέτρα [της κυβέρνησης]» αντιγράφοντας ή συμφωνώντας με τον Νέας Ρώμης Βαρθολομαίο που δήλωσε: «Ὑπηκούσαμεν εἰς τάς προτροπάς τῶν ὑγιειονομικῶν καί πολιτικῶν ἀρχῶν καί, ὡς εἰκός, ὑπακούομεν…»;

Φωνασκούν σαν θιγμένες κορασίδες και, μένουν άφωνοι σαν ιχθύς αν δεν καλοβλέπουν, κάθε παραχάραξη των λόγων του Αγίου Νικοδήμου που κάνουν οι οικουμενιστές, λόγων του Αγίου που διατυπώθηκαν ως σχόλιο στον 28ο Κανόνα της Πενθέκτης Οικουμενικής Συνόδου για τον τρόπο Κοινωνίας των ασθενούντων και μόνο των ασθενούντων σε καιρώ πανώλης.

Ποιους «έβαλε ο διάβολος να κλείσουν τους ναούς»; Την Κυβέρνηση, τους Επισκόπους ή και τους δυο αντάμα;

«Κάνουν το σόου τους για να τους χειροκροτήσουν», όπως τους κατηγορεί ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ή βάζουν με τις φωνές υποθήκη την «Ορθοδοξία» τους, για εξουσίες του μέλλοντος;

Τέλος, ο Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος με επιστολή του, που μπορεί να βρει εξέχουσα θέση στα μουσεία υποκρισίας, ζητά από τους Μακαριότατους Προκαθημένους των Εκκλησιών την «ἀπό κοινοῦ… ἀντιμετώπισιν τῶν ἀμφισβητήσεων τοῦ καθιερωμένου!!! τρόπου μεταδόσεως τῆς Θείας Κοινωνίας», όταν στην Αρχιεπισκοπή του στην Αμερική σκανδαλωδώς και προκλητικά, άλλαξε τον καθιερωμένο τρόπο μεταδόσεως της Θείας Κοινωνίας!

Κλείνοντας την πόρτα στις νεοεποχίτικες κακοδοξίες και κακοπραξίες που, ανερυθρίαστα προωθεί το Φανάρι, η Εκκλησία της Ελλάδος απαντητικά στην επιστολή Βαρθολομαίου, δήλωσε ότι: «το Ιερό Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας παραμένει αδιαπραγμάτευτο όπως μας παρεδόθη από την περί αυτού διδασκαλία της Ορθοδόξου Παραδόσεως και των αγίων Πατέρων της αγίας μας Εκκλησίας», και «η διαδικασία μεταδόσεως της Θείας Κοινωνίας προς τους πιστούς παραμένει ως έχει και όπως μας έχει παραδοθεί υπό των αγίων Πατέρων και υπό της Ιεράς μας Παραδόσεως».

Οπότε και λοιπόν, πόσοι από τους «χθεσινούς «Μήτσους», «Κώτσους» ή «Παναγήδες» που ντυθήκαν ακέραιη τη στολή τού άλλοτε απόλυτου μονάρχη της «οικουμένης», «διά τήν προστασίαν τῆς ὑγιείας τῶν πιστῶν» θα υποστηρίξουν και θα αποδεχθούν τον τρόπο κοινωνίας που, ο Οικουμενικός Πατριάρχης εφάρμοσε στην Αρχιεπισκοπή της Αμερικής;

Δείτε σχετικά:
Δεν σας επιτρέπουμε να αγγίξετε το ζήτημα της Θείας Κοινωνίας με τα ψοφοδεή χέρια σας και τις πορωμένες και αλωμένες σας διάνοιες!
Δε γνωρίζει ο Μητροπολίτης Μπουένος Άϊρες κ.Ιωσήφ ότι ο Οικουμενισμός έχει πνεύμα πονηρίας και κυριαρχείται από ακάθαρτα πνεύματα;
Ο διάβολος της Ουνίας κρύβεται εδώ, να΄τος: Πρόταση για κοινή Ευχαριστία Καθολικών-Ορθοδόξων
Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά πρακτική που εφάρμοσε ο Ι. Ν. Αγ. Νικολάου στη Σύρο
Αυτό που ζητά εναγωνίως ο Πάπας είναι να υποταχτεί και να τον προσκυνήσει η Ορθόδοξη Εκκλησία
– Δεν άργησε και το Φανάρι να αποκαλυφθεί!
– Σικάγο – Οικουμενιστική συμπροσευχή για τον Κορωνοϊό [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
– Το νου σας ρ€μ@λι@, μη διανοηθείτε να σπεύσετε στα γόνατα να συμμετάσχετε, ακόμα και ακάλεστοι!
– Στην ταράτσα του ξενοδοχείου King David, οι εκπρόσωποι όλων των θρησκειών του Ισραήλ (ΒΙΝΤΕΟ)
 Αλήθεια, από Αποτείχιση στην Κύπρο πώς πάτε; Κορωνοϊός: Χριστιανοί και μουσουλμάνοι προσεύχονται!
– Δεν έχουμε σιχαθεί οδηγία περισσότερο από αυτή της αιρετίζουσας Εκκλησίας της Αμερικής

Σχετικά άρθρα

Θυρανοίξια ανακαινισθέντος Ναού στη Μητρόπολη Περιστερίου χωρίς Εσταυρωμένο

Άρθρο της Σοφίας Μακεδονοπούλου. Παρακολουθούμε τον Μητροπολίτη Περιστερίου, καθώς είναι ο απολογητής του Ουκρανικού κακοκέφαλου και ο πρώτος διδάξας την αντικατάσταση του Εσταυρωμένου από το δεσποτικό σύνθρονο μέσα στα Ιερά των ιερών Ναών

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.