του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Η στάση των Ιεραρχών της Εκκλησίας της Ελλάδος…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ένα γαϊτανάκι σκληρών δηλώσεων και ενδεχόμενων τιμωριών από Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος έχει στηθεί εδώ και μερικές ημέρες. Το θέμα σήκωσαν ψηλά τα συστημικά τηλεοπτικά μέσα, επιλέγοντας δηλώσεις Επισκόπων με υψηλή αναγνωσιμότητα, όπως ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ και ο Ναυπάκτου Ιερόθεος.

Τώρα μαθαίνουμε πως στις 25/11/2021 λήγει το τελεσίγραφο που έλαβαν 14 ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου, πως δηλαδή θα τεθούν σε αργία, αν δεν κάνουν υπακοή στις εντολές του οικείου Μητροπολίτου.

Από τις εξελίξεις δεν απουσιάζει και ο πλέον δημοφιλής Ιεράρχης Μητροπολίτης Δωδώνης, ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό του: Για να πείσει το δικό του ακροατήριο πως ψεκασμένοι ιερείς κάνουν ανυπακοή στους επιστήμονες, καταγγέλλοντάς τους ουσιαστικά για σκοταδισμό, ενδύεται τη στολή “επιστήμονος Ψυχιάτρου” και τους βάζει στη θέση τους.

Μόνο που το αντίδοτο στις συμπεριφορές, που παραπέμπουν έστω και άδικα σε σκοταδισμό, είναι ένας χειρότερος αντί-Θεος σκοταδισμός.

Είμαστε σε εγρήγορση! και παρακολουθούμε στενά! τις δικαιολογίες που θα σκαρφιστούν οι Ιεράρχες της Ελλαδικής Εκκλησίας, για να αποσιωπήσουν το μείζον θέμα πίστεως που είναι ο ερχομός του Αντίχριστου Πάπα στην πατρίδα μας.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Το μητροπολιτικό δίδυμο της Ζακύνθου απειλεί τους ανεμβολίαστους ιερείς με αργία
Πότε είναι επιτρεπτή η “Επισκοπική δειλία” κατ’ άκρα οικονομία;