Επικαιρότητα

Απάντηση στον δημοσιογράφο κ.Διονύση Διονυσίου

εικόνα άρθρου: Απάντηση στον δημοσιογράφο κ.Διονύση Διονυσίου
Γράφει ο Δρ Νεκτάριος Αλέξη
Εγγεγραμμένος Κλινικός Ψυχολόγος BA,MA,PhD

Για το άρθρο του “Εξάρσεις στη δράση των ανά Κύπρο Βλακών”1


Αγαπήτε κ.Διονυσίου,

 Με βαθιά λύπη αναγκάζουμε να σας απαντήσω για το άρθρο σας στον Πολίτη στις 27/2 με τίτλο «Εξάρσεις στη δράση των ανά Κύπρο Βλακών», αλλά η σιωπή πολλές φορές μπορεί να θεωρηθεί και συνενοχή. Σε αυτό το άρθρο έχετε τόσες πολλές λανθασμένες τοποθετήσεις, ανακρίβειες, συκοφαντίες, λιβέλους, και μιλάτε με τέτοιο μένος και εμπάθεια προς μια ομάδα ανθρώπων που βεβαίως γενικοποιείτε και τους βάζετε όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Λέτε πώς όλοι οι ανεμβολίαστοι, με αρχηγό τους και πνευματικό τους τον Μόρφου, είναι άνθρωποι επικίνδυνοι  που ασκούνε βία σε άτομα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ. Θα θέλαμε πολύ να ξέραμε πώς ένας έγκριτος δημοσιογράφος με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος έχει αντικειμενικές αποδείξεις γι’αυτή την θέση; Και εάν δεν έχει πώς βγάζει τέτοιο συμπέρασμα; Ίσως να έχετε το διοράτικο χάρισμα, κ. Διονυσίου, γιατί μόνο έτσι εξηγείται μια τόσο ανυπόστατη θέση.

Τολμάτε να αποκαλέσετε βλάκα και να χρεώσετε στο Μητροπολίτη Μόρφου την ηθική ευθύνη για μια εγκληματική πράξη για την οποία δεν έχετε απολύτως καμία απόδειξη. Αυτό το επίπεδο δημοσιογραφίας το γνωρίζετε πώς είναι παράνομο και καμία δημοσιογραφική αξία δεν έχει, γιατί είναι βασισμένο στην προσωπική σας εμπάθεια προς το πρόσωπο του Μητροπολίτη Μόρφου και όχι σε αντικειμενικές αποδείξεις.

Τολμάτε να κάνετε ηθικό και θεολογικό σχολιασμό και να εξηγήσετε με την “απέραντη” “σοφία σας και το ύφος χίλιων καρδιναλίων πώς και ο Απόστολος Παύλος φέρει ευθύνη για αυτό που έγινε στο ΤΕΠΑΚ. Κύριε Διονυσίου, με πολλή λύπη διαπιστώνω το εξευτελιστικά χαμηλό επίπεδο της δημοσιογραφίας που εκπροσωπείτε, αλλά και την αμάθεια σας για το τι έστι ο Μέγας Απόστολος Παύλος, η μεγαλύτερη Ιστορική προσωπικότητα που υπήρξε μετά τον Θεάνθρωπο Χριστό και για το πόσα οφείλουμε όλοι οι άνθρωποι σήμερα της Δύσης στον Απόστολο των Εθνών Παύλο. Νομίζεις, κ. Διονυσίου, πώς σήμερα εσείς και το σινάφι σας θα μπορούσατε να γράφετε αυτές τις ανυπόστατες απόψεις σε δημόσιο χώρο, εάν δεν εκχριστιάνιζε και εξανθρώπιζε ο Απόστολος Παύλος την Κύπρο και όλη την Ευρώπη από το σκότος της ειδωλολατρείας, της δουλείας, της υποτέλειας της γυναίκας αλλά και άλλων βάρβαρων πρακτικών, πριν 2000 χρόνια;

Έτσι, για να τελειώνουμε, κ.Διονυσίου, τολμάτε να κατακρίνετε έναν Ιεράρχη ο οποίος, με τεράστιο προσωπικό κόστος και χωρίς να λάβει υπόψη τις ειρωνείες των συναδέλφων σας αλλά δυστυχώς και των δικών του συναδέλφων, προέτρεψε τους ανθρώπους να σχηματίσουν τη δική τους αντικειμενική άποψη σχετικά με το εάν έπρεπε η όχι να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, για προφανείς ιατρικούς αλλά και κοινωνικο-ψυχολογικούς λόγους. Αυτοί οι λόγοι μπορούν να διασαφηνιστούν επιστημονικά πλέον, και ενδεικτικά θα σας ενθάρρυνα να ακούσετε τις καινούργιες αναλύσεις του Dr John Campbell σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων.  Ο ίδιος  έχει εμβολιαστεί και αρχικά θεωρούσε πώς αυτός ο εμβολιασμός ήταν ασφαλής.

(Υποσημείωση: Μητροπολίτες σαν τον Μόρφου Νεόφυτο έχουν βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να γλιτώσουν από την απελπισία και την κατάθλιψη και να ξαναβρούν νόημα στην ζωή τους. Η δική σας μηδενιστική αλλά και μη αντικειμενική δημοσιογραφία καταστρέφει και μηδενίζει ό,τι ιερό και όσιο έχει μείνει στη χώρα μας και, δυστυχώς, συμβάλλετε με τα γραφόμενα σας στο σημερινό καταθλιπτικό πεδίο που επικρατεί)

1(Δημοσιεύτηκε στις 27/2/2023 από την Εφημερίδα Πολίτη)

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.