Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο μας κανάλι You Tube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2DDpQ7Q

…Δείτε ένα αποκαλυπτικό βίντεο που ενημερώνει τον πιστό λαό για τις ενέργειες του σχισματικού Επιφανίου και του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως που σκοπό έχουν την ένωση με του Παπικούς…

Όπως περιγράφεται στο βίντεο, με την εμφάνιση της ΟCU παρατηρούμε έντονη εντατικοποίηση των επαφών των φαναριωτών και σχισματικών με τους Ουνίτες και Ρωμαιοκαθολικούς. Τόσο ο Επιφάνιος όσο και οι εκπρόσωποι της UGCC (Ουκρ. Ελληνόρυθμης Εκκλησίας) έκαναν αρκετές δηλώσεις για τη μελλοντική συνεργασία και ενότητα, οι οποίες τόσο από την ΟCU όσο και από της UGCC επεσήμαναν ότι το κλειδί για την ενότητα αυτών των ομολογιών βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και τη Ρώμη.

Σε αυτό το βίντεο προβάλλονται συγκεκριμένα στοιχεία συλλειτουργών μεταξύ τους, μόνο κατά τους δύο μήνες του Φθινοπώρου του 2019. Αλλά με τους καθολικούς (ουνίτες) δεν συλλειτουργούν μόνο οι «ιεράρχες» της ΟCU. Παρουσιάζεται παράδειγμα συλλείτουργου με αυτούς και των ιεραρχών του Φαναρίου, ακόμη και του επικεφαλής του Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού δημοσιεύουμε απόσπασμα αυτού του συγκλονιστικού βίντεο που μπορείτε να το παρακολουθήσετε ολόκληρο εδώ.