Ελευθέριος Κοσμίδης

Άσπρο Μαύρο: Ολοταχώς κατά κρημνών το Φανάρι

εικόνα άρθρου: Άσπρο Μαύρο: Ολοταχώς κατά κρημνών το Φανάρι

του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor 
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Ακαδημία Βόλου : Θερινό πανεπιστήμιο για στελέχη της ουκρανικής Αυτοκεφαλίας!

Οικουμενιστικός αναβρασμός επικρατεί στη μητρόπολη Δημητριάδος, όπου ο οικείος μητροπολίτης με τον ακαδημαϊκό του βραχίονα εκτρέπεται και εκτίθεται ανεπανόρθωτα.

Όταν ανερυθρίαστα ανακοινώνεται από τους διοργανωτές κάποιου θερινού θεολογικού σχολείου πως:

“Το Θερινό Πανεπιστήμιο υλοποιήθηκε με την οικονομική υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων καθώς επίσης και του Huffington Ecumenical Institute (Καλιφόρνια, ΗΠΑ)”, κάθε άλλος σχολιασμός μοιάζει αχρείαστος.

Ο πολιτικός ολετήρας της Ελληνορθόδοξης παράδοσης Γαβρόγλου και ένα ακραιφνώς οικουμενιστικό ίδρυμα, που χρηματοδοτεί ο περήφανος ακτιβιστής υπέρ των LGBT Michael Huffington (και δηλωμένος bisexual), στηρίζουν οικονομικά οτιδήποτε, αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει.

Όταν δε ο χρηματοδοτούμενος δηλώνει Ορθόδοξος, αυτό αποτελεί σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων.

Οι περί το Φανάρι και υπ’αυτού πλουσιοπάροχα “αρδευόμενοι” γκρούεζες της πίστεως, επιχειρούν τη δημιουργία εντυπώσεων.

Η πρωτοφανή παγκόσμιας κλίμακας απομόνωση στην οποία έχει περιέλθει το Φανάρι με τον αυταρχισμό του στο Ουκρανικό, δεν θεραπεύεται με 15νθήμερα θερινά σχολεία, εκδρομούλες και οικουμενιστικά πέρα δώθε με εβραίους και σχισματικούς.

Η υποτίμηση της πνευματικής αντίληψης του πιστού λαού αλλά κυρίως η αδυναμία κατανόησης της σοβαρότητας του προβλήματος από τους ίδιους,  καθιστούν τους πρωταγωνιστές ανάλογων θεολογικών event δογματικώς και εκκλησιολογικώς  επικίνδυνους.

Το μαύρο της κολάσεως των αιρετικών άσπρο του παραδείσου δεν γίνεται.

Σχετικά άρθρα

Το δώρο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Πάπα Φραγκίσκο και το μετάλλιο της πλάνης

Αφαιρώντας το θρησκευτικό προσωπείο της «Αγίας» Έδρας αποκαλύπτεται μία αδίστακτη οργάνωση, που έχει βυθίσει την ανθρωπότητα σε φρικαλεότητες, αβάσταχτο πόνο και αίμα Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Στο «Αποστολικό» Παλάτι στην πόλη του...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.