Επικαιρότητα

Αυξάνεστε και πληθύνεστε ή childfree;

εικόνα άρθρου: Αυξάνεστε και πληθύνεστε ή childfree;

Η υγιής παραδοσιακή οικογένεια, λοιπόν, αποτελεί ένα φυτώριο ενότητας και αγιότητας. Ποιος θα μας στερήσει τα αγαθά της;

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) ξαναχτυπά! Όχι ότι μας εκπλήσει, αλλά βάζει για άλλη μια φορά στο στόχαστρο την παραδοσιακή οικογένεια, αυτόν τον υγιή και θεάρεστο ‘’μηχανισμό’’ δημιουργίας και εξέλιξης της ανθρώπινης ζωής. Διαβάζουμε ότι στο Βανκούβερ, σε στάσεις λεωφορείων αλλά και σε περιοχές μεγάλης κυκλοφορίας, έχουν αναρτηθεί διαφημίσεις, οι οποίες ενθαρρύνουν και προτρέπουν τις οικογένειες και τα νέα ζευγάρια να μην προχωρούν στην αύξηση της οικογένειάς τους. Να παραμένουν με ένα παιδί ή ακόμα καλύτερα να μην γεννούν κανένα παιδί!

Το συγκεκριμένο εγχείρημα ονομάζεται “One planet one child” και έχει ως απώτερο σκοπό να εκπαιδεύσει την νέα γενιά να υιοθετήσει νέες απόψεις για την δημιουργία οικογένειας. Η γέννηση μόνο ενός παιδιού ή ακόμη καλύτερα το “childfree” είναι η νέα τάση για την δημιουργία οικογένειας, γιατί θεωρείται ως ο καλύτερος τρόπος για να σωθεί ο πλανήτης από την υπερεκμετάλλευση των φυσικών πόρων, της φτώχειας και της κλιματικής αλλαγής. Για να γίνει λοιπόν βιώσιμος ο πλανήτης, θα πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός της Γης. 

Η επέλαση του κινήματος των ΛΟΑΤΚΙ, οι διάφορες αρρώστιες, ιοί ή μικρόβια, και προγράμματα σαν αυτό που προαναφέραμε, είναι μόνο μερικά από αυτά τα εργαλεία που χρησιμοποιεί η ΝΤΠ ή πάλι σκοντάφτουμε σε θεωρίες συνωμοσίας; Για να σωθεί η Γη, οι άνθρωποι αποτελούν εμπόδιο; Μήπως θα έπρεπε να συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο; Το “…. αὐξάνεσθε καὶ πληθύνεσθε καὶ πληρώσατε τὴν γῆν καὶ κατακυριεύσατε αὐτῆς…” θα έπρεπε να είναι η βασική μας σκέψη και ο πρωταρχικός μας στόχος. Ο τρόπος με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα παγκόσμια προβλήματα, η σύνεση και το ήθος μας, αλλά κυρίως η ύπαρξη της κατά Θεόν προαίρεσής μας, θα έπρεπε να είναι τα βασικά στοιχεία τα οποία θα μας έκαναν σωστούς και ποιοτικούς τιμονιέρηδες της παγκόσμιας δημιουργίας. Γιατί να εξαφανίσουν τους ανθρώπους για να παραμείνει βιώσιμος ο πλανήτης, όταν μπορούν να εκμεταλλευτούν άρτια και με σύνεση τους φυσικούς πόρους; 

Ο άνθρωπος πλάστηκε από τον Δημιουργό του, τον Άγιο Τριαδικό Θεό, ελεύθερος να αποφασίζει πώς θα διαχειριστεί την ζωή του. Έτσι, αφού έχει ο καθένας μας το αυτεξούσιο, ας μην αποφασίζουν κάποιοι για εμάς χωρίς εμάς. Εμείς θέλουμε ελεύθερα να επιλέξουμε την οικογένεια που θα δημιουργήσουμε και δεν δεχόμαστε από κανέναν να μας υπαγορεύει ή να μας πατρονάρει. Ας μας αφήσουν να υπακούμε στη θεϊκή εντολή Του “αυξάνεστε και πληθύνεστε”. Εξάλλου, σχεδόν πάντα, οι πολυμελείς οικογένειες δημιουργούσαν ωριμότερα, λογικότερα και πολύ πιο υπεύθυνα παιδιά. Πολύ ικανά να φροντίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους, γιατί από πολύ μικρά έμαθαν να είναι ανεξάρτητα. Πολύ πιο υπάκουα, με καλύτερες κοινωνικές δεξιότητες, πολύ υπομονετικά, με ενσυναίσθηση, συμπόνια και ανιδιοτέλεια. Η πολυμελής οικογένεια φροντίζει από νωρίς να εξαλείφει τον εγωϊσμό και να μαθαίνει στα μέλη της να μοιράζονται τα αγαθά της. Αποτελεί, λοιπόν, το καλύτερο σχολείο, στο οποίο παρέχεται η καλύτερη εκπαίδευση για την μετέπειτα ενήλικη ζωή τους. Προετοιμάζει τα παιδιά να προσφέρουν στην κοινωνία αυτά τα οποία διδάχτηκαν. Αρκεί οι γονείς να μεγαλώνουν τα παιδιά τους δείχνοντας σεβασμό και αγάπη, τόσο στην μεταξύ τους σχέση ως ζευγάρι όσο και στα ίδια τους τα παιδιά. 

Η υγιής παραδοσιακή οικογένεια λοιπόν, αποτελεί ένα φυτώριο ενότητας και αγιότητας. Ποιος θα μας στερήσει τα αγαθά της; Αυτοί οι οποίοι την πολεμούν με λύσσα, ας μην ξεχνούν ότι κάποτε γεννήθηκαν κι αυτοί από γονείς, που τους αγαπούσαν και τους προστάτευαν. Ας μην επιτρέψουμε λοιπόν τον αφανισμό της.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Δυνατότητα διακοπής της κύησης μέχρι και την τελευταία στιγμή επιφέρει ο νέος ποινικός κώδικας!
Σαράντα δύο εκατομμύρια μωρά σκοτώθηκαν το 2019. Η άμβλωση παγκοσμίως υπήρξε η κύρια αιτία…
Θέλοντας να απαλλαγούν απ’ τα παιδιά, τα σφάζουν! Μέχρι και τον 9ο μήνα της…
π.Νικόλαος Μανώλης, Αμβλώσεις – Κριτήριο απανθρωπιάς [ΒΙΝΤΕΟ 2020]
Άσπρο Μαύρο: Αμβλώσεις! Το απονενοημένο διάβημα μιας κοινωνίας χωρίς τον Θεό
Απάντηση στα «ELLΙNIKA ΗOAXES» του Κινήματος «Αφήστε με να ζήσω!» για την αφίσα στο…
Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. κατεβάζει αφίσα κατά των αμβλώσεων με υπουργική απόφαση! Η απάντηση μέσω Δελτίο Τύπου!

Σχετικά άρθρα

Γιατί δεν πρέπει να θυμώνεις με τους εφήβους, αλλά να τους συμπονάς;

Αρθρογράφοι: Μαρία Κοσμίδου, Σοφίας Μακεδονοπούλου Απαντήσεις και λύσεις στα θέματα της εφηβείας μέσα από τα λόγια του π. Νικολάου Μανώλη… Στην πραγματικότητα η εφηβεία είναι μία ανακατάταξη. Οι μεταβολές σε σχέση...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.