Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο μας κανάλι You Tube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2DDpQ7Q

…και οι επιτροπές “ειδικών” για το 1821!

Ο Χαράλαμπος Μηνάογλου είναι Διδάκτωρ της Νεότερης Ιστορίας του τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και φίλος της Ιστοσελίδας μας. Οι δημοσιεύσεις μας που αφορούν τις παρεμβάσεις του, πάντα κινούν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του αναγνωστικού μας κοινού. Τον θυμόμαστε βέβαια και από τη δυναμική του εισήγηση στην ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ μας «ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ» (Θεσσαλονίκη, 22.6.2019). Το θέμα εκείνης της εισήγησης είχε τίτλο: “Το Φανάρι ως πιόνι της αμερικανικής πολιτικής – Οι γεωπολιτικές συνέπειες του ουκρανικού σχίσματος“.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του (20 Δεκεμβρίου) στον ραδιοφωνικό Σταθμό Παραπολιτικά FM 90.1, στην εκπομπή Εμείς οι Έλληνες του έγκριτου και έμπειρου δημοσιογράφου κ. Λάμπρο Καλαρρύτη, αναλύει το θέμα Η σημασία της Επανάστασης του 1821 για την Παγκόσμια Ιστορία – και οι επιτροπές “ειδικών” για το 1821! Παρακολουθείστε την εκπομπή.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μηνάογλου και τον κ. Καλαρρύττη, που μας έδωσαν την άδεια να αναμεταδώσουμε ολόκληρη την συνέντευξη. Το βίντεο το λάβαμε από εδώ!


Χαράλαμπος Μηνάογλου, Η σημασία της Επανάστασης του 1821 για την Παγκόσμια Ιστορία και οι επιτροπές “ειδικών” για το 1821!

Χαράλαμπος ΜηνάογλουΔρ. Νεότερης Ιστορίας Τμ. Ιστορίας -Αρχαιολογίας Παν.ΑθηνώνΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Και οι επιτροπές ῾῾ειδικών῾῾ για το 1821

Δημοσιεύτηκε από Haris Efthimiadis στις Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019
Χαράλαμπος Μηνάογλου, Η σημασία της Επανάστασης του 1821 για την Παγκόσμια Ιστορία [ΒΙΝΤΕΟ 2019]

Δείτε σχετικά:

Άλλη μιλούσε για «συνωστισμό» άλλη μιλάει σήμερα για «ανθρωπιστική καταστροφή του Μικρασιατικού». Άσχετες ή εγκάθετες;
Επιτροπή για το 1821 – Άλλο η εθνική και άλλο η δημογραφική συνέχεια!
«Ελλάδα 2021»: Δείτε τα 31 πρώτα μέλη της Επιτροπής
Έχει υμνήσει την οθωμανική περίοδο στην Ελλάδα και μπαίνει στην Επιτροπή των 200 ετών από το 1821;