Ελευθέριος Κοσμίδης

Χειροτονία γυναικών, χειροτονία τρανσέξουαλ

εικόνα άρθρου: Χειροτονία γυναικών, χειροτονία τρανσέξουαλ

του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor

Ο Οικουμενισμός καλπάζει και νομιμοποιεί όλα τα ανθρώπινα πάθη καταπατώντας τα δικαιώματα του Θεού… Και μη χειρότερα!


Η είδηση

Στις 2 Μαρτίου 2023, η Megan Rohrer, η πρώτη ανοιχτή τρανς «επίσκοπος» του μεγαλύτερου λουθηρανικού δόγματος στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπέβαλε καταγγελία στο περιφερειακό δικαστήριο της χώρας κατά της “εκκλησίας” της, σύμφωνα με το Fox News. Η Megan Rohrer ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια της «διακονίας» της δέχτηκε ταπείνωση και διώξεις, μέχρι που τελικά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη θέση της ως «επίσκοπος» της Βόρειας Καλιφόρνια και του τμήματος της Ευαγγελικής “Εκκλησίας” της Νεβάδα στην Αμερική.

«Εὐλογητός εἶ Κύριε, δίδαξόν με τά δικαιώματά Σου». Ψαλμ. 118,12 

Η Εκκλησία μας, χωρίς να παραθεωρεί τα όποια αδιάβλητα και θεμιτά ανθρώπινα δικαιώματα, τονίζει και προβάλλει τα «δικαιώματα του Θεού», δηλαδή τις εντολές του Θεού και παρακαλεί τον Κύριο να μας διδάξει και ενισχύσει στην τήρησή τους. Και τούτο διότι με την τήρηση των θείων εντολών ανέρχεται τελικά ο άνθρωπος από το κατά φύσιν στο υπέρ φύσιν , στον αγιασμό και τη θέωση.

Και στο βάθος ο δυσώδης θανατηφόρος βόρβορος του Οικουμενισμού

Δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια στο ανθρώπινο γένος, αν επικρατήσει η gay κουλτούρα, το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού του φύλου. Στην προσπάθειά μας να ξεπεράσουμε αυτό το αδιέξοδο θα γεννηθούν μυριάδες.

Δεν μπορεί να απολαύσει την ευλογία στη ζωή της ένα ζευγάρι που επιλέγει να κάνει έκτρωση. Στην προσπάθεια να καθιερωθεί το δικαίωμα στην “αυτοδιάθεση του γυναικείου σώματος” δολοφονείται το ανυπεράσπιστο έμβρυο.

Δεν είναι δυνατόν να διεκδικούμε το δικαίωμα στην ξεκούραση, ενώ είμαστε Ορθόδοξοι και να επιλέγουμε Κυριακή πρωί οικογενειακές εκδρομές, αθλητικές εκδηλώσεις ή τον ύπνο από τον εκκλησιασμό. 

Αντιμέτωποι με τα τραγικά αδιέξοδα του ανθρώπινου ουμανισμού, του Δυτικού πολιτισμού και του Διαφωτισμού, αντί να καταφύγουμε γονατιστοί και με δάκρυα στα μάτια στην Ορθοδοξία, βλέπουμε τους οικουμενιστές Πατριάρχες, Αρχιερείς και Ιερείς να αγωνίζονται με λύσσα για την νομιμοποίηση κάθε ανθρώπινου πάθους στο βωμό της διαφορετικότητας.  

Καλή Μετάνοια!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.