Επικαιρότητα

Χορευταράς επίσκοπος! «Λικνίζεται» σε συναγωγή με παπικό (ΒΙΝΤΕΟ)

εικόνα άρθρου: Χορευταράς επίσκοπος!  «Λικνίζεται» σε συναγωγή με παπικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

… Το βίντεο δημοσιεύτηκε ακριβώς πριν ένα χρόνο και προκάλεσε την αντίδραση του Επίσκοπου Λογγίνου…

Καταπατούνται δεκάδες ιεροί κανόνες από το γεγονός του δημοσιεύματος, όπως για παράδειγμα ο Κανών ΞΕ΄ των Αγ. Αποστόλων: «Εἴ τις Κληρικός, ἤ Λαϊκός εἰσέλθοι εἰς συναγωγήν Ἰουδαίων, ἤ αἱρετικῶν προσεύξασθαι, καί καθαιρείσθω, καί ἀφοριζέσθω».

Διαβάσαμε στο tasthyras.wordpress.com:

————————————————————————–

Σημεία των καιρών – ο Μητρ. Μολδαβίας & Μπουκοβίνας Θεοφάνης «λικνίζεται» σε συναγωγή με παπικό, ο Επίσκοπος Λογγίνος στηλίτευσε αυτήν την πράξη (βίντεο)

το βίντεο εστάλη στο ιστολόγιο από αδελφό στην Ρουμανία

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιασού και Μητροπολίτης Μολδαβίας και Μπουκοβίνας Θεοφάνης (Teofan Savu), ο οποίος, σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα «είναι ο δεύτερος τη τάξει Μητροπολίτης του Πατριαρχείου Ρουμανίας μετά τον Πατριάρχη», βρέθηκε σε συναγωγή να «διασκεδάζει» μετά μουσικής με τους παρισταμένους. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν προηγήθηκε ή ακολούθησε και συμπροσευχή στην συναγωγή.

Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού, δημοσιεύουμε απόσπασμα βίντεο από την ακόλουθη πηγή https://www.youtube.com/watch?v=fagtH…

Χορευταράς επίσκοπος! «Λικνίζεται» σε συναγωγή με παπικό ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο δημοσιεύτηκε ακριβώς πριν ένα χρόνο και προκάλεσε την αντίδραση του Επίσκοπου Λογγίνου, ο οποίος, στο βίντεο που ακολουθεί, βγήκε δημοσίως και στηλίτευσε με παρρησία αυτήν την πράξη. Να είμαστε βέβαιοι ότι όταν πάψουν να υπάρχουν τέτοιοι Επίσκοποι, το κακό θα βασιλεύσει στον κόσμο.

Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού, δημοσιεύουμε απόσπασμα βίντεο από την ακόλουθη πηγή https://www.youtube.com/watch?v=PHU2Teg88i4

Αντίδραση του Μητροπολίτου Λογγίνου για τον χορευταρά επίσκοπο [ΒΙΝΤΕΟ]

Η πορεία όμως του συγκεκριμένου Μητροπολίτη δεν θα έπρεπε να εκπλήσσει δεδομένου ότι έχει αποδεχθεί την ψευδοσύνοδο της Κρήτης και μάλιστα αποκάλεσε αυτούς που αντιστέκονται «εχθρούς της Εκκλησίας»!
Σε παλαιότερο άρθρο της Κατάνυξις αναφέρονται τα εξής για τον Μητροπολίτη Μολδαβίας και Μπουκοβίνας Θεοφάνη:

«Δυστυχώς, ο Αρχιεπίσκοπος Ιασίου και Μητροπολίτης Μολδαβίας και Μπουκοβίνας κ.Θεοφάνης τάσσεται υπέρ της ψευδοσυνόδου της Κρήτης, κηρύσσοντας «γυμνή τη κεφαλή» την παναίρεση του Οικουμενισμού. Μάλιστα εκφράζεται ανοήτως, θεωρώντας πως όσοι χριστιανοί τίθενται απέναντι στις αποφάσεις της ψεδοσυνόδου είναι εχθροί της Εκκλησίας!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχετικά άρθρα

Ευαγγέλιο κατά Μάρκον, κατά Ιωάννην και Αρχιεπ. Ελπιδοφόρου το ανάγνωσμα

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής εκφράζεται ελεύθερα όπως έχει δικαίωμα να κάνει κάθε άνθρωπος. Τα λεγόμενά του όμως έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τον λόγο του Κυρίου. Τι πρέπει να πράξει ο πιστός λαός;

Θυρανοίξια ανακαινισθέντος Ναού στη Μητρόπολη Περιστερίου χωρίς Εσταυρωμένο

Άρθρο της Σοφίας Μακεδονοπούλου. Παρακολουθούμε τον Μητροπολίτη Περιστερίου, καθώς είναι ο απολογητής του Ουκρανικού κακοκέφαλου και ο πρώτος διδάξας την αντικατάσταση του Εσταυρωμένου από το δεσποτικό σύνθρονο μέσα στα Ιερά των ιερών Ναών

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.