Επικαιρότητα

Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι στην Αυστραλία συμπροσεύχονται μαζί να βρέξει στις φωτιές

εικόνα άρθρου: Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι στην Αυστραλία συμπροσεύχονται μαζί να βρέξει στις φωτιές

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

«Ο φίλος μου, καθηγητής Μοχάμεντ Αμπντάλα, στο κήρυγμά του έδωσε έμφαση στη μετάνοια και στην εξάρτησή μας από το Θεό, που είναι Ελεήμων Πάροχος»

Είδατε μήπως από την Ορθόδοξη Εκκλησία να κάνει κάποια λιτανεία με αίτημα τη βροχή και την κατάπαυση της φωτιάς, όπως συνήθιζε τα παλαιότερα χρόνια, τότε που και οι παπάδες και οι δεσποτάδες είχαν πίστη στα θαύματα και στην Χάρη του Θεού; Μη σας φανεί παράξενο μέσα στο συρφετό της πανθρησκείας, εκτός από τους αιρετικούς παπικούς και προτεστάντες, να κάνουν και την εμφάνισή τους ορθόδοξοι οικουμενιστές, με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας. Νομίζουμε πως δε θα είχε θέμα…

Διαβάσαμε στο sputniknews.gr:


Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι στην Αυστραλία συμπροσεύχονται μαζί να βρέξει στις φωτιές

Μια ομάδα Μουσουλμάνων συγκεντρώθηκαν σε πάρκο στην Αυστραλία να προσευχηθούν για να βρέξει, προκειμένου να σβήσουν οι φωτιές που καίνε τη χώρα εδώ και μήνες. Όμως, μαζί τους ήρθαν να προσευχηθούν και Χριστιανοί, ζητώντας κι αυτοί τη βοήθεια του Θεού για να έρθει η βροχή.

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 50 άντρες, γυναίκες και παιδιά συγκεντρώθηκαν στον πάρκο Μπόνιθον στην Αδελαΐδα την Κυριακή, ζητώντας να βρέξει, ώστε να βοηθηθούν οι αγρότες και τα θύματα των καταστρεπτικών πυρκαγιών που κατακαίνε την Αυστραλία.

Ο ιερέας, Πάτρικ ΜακΛέρνεϊ, από το Κέντρο για τις Χριστιανικές και Μουσουλμανικές Σχέσεις, πήγε μαζί με τους Μουσουλμάνους πιστούς για να προσευχηθεί μαζί τους.

«Σήμερα, προσευχήθηκα μαζί με τους Μουσουλμάνους αδελφούς και αδελφές μου για να βρέξει», είπε ο ιερέας ΜακΛέρνεϊ.

«Ο φίλος μου, καθηγητής Μοχάμεντ Αμπντάλα, στο κήρυγμά του έδωσε έμφαση στη μετάνοια και στην εξάρτησή μας από το Θεό, που είναι Ελεήμων Πάροχος», τόνισε ο Χριστιανός ιερέας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.