Μέτοικος

Δάσκαλε [Βαρθολομαίε] που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…

εικόνα άρθρου: Δάσκαλε [Βαρθολομαίε] που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…
Γράφει ο Μέτοικος 
αρθρογραφεί για katanixi.gr

«Κάνω ό,τι μου αρέσει δεν είναι γνήσια ελευθερία»!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Το «Κάνω ό,τι μου αρέσει δεν είναι γνήσια ελευθερία»!* είρηκε ο π.Βαρθολομαίος που, ζώντας στην τοξική ψευδαίσθηση του «πρώτος άνευ ίσων», ανήγαγε σε προσωπικό του αξίωμα το: «είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει στο τέλος θα γίνει το δικό μου»!

Πράγματι, το «Κάνω ό,τι μου αρέσει», καθώς και η ισοδύναμη «αλήθεια» του π.Βαρθολομαίου: «είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει στο τέλος θα γίνει το δικό μου» δεν είναι γνήσια ελευθερία! Όπως και το «Σκασίλα μου (που δε με μνημονεύουν) οι Ορθόδοξοι Ρώσοι» δεν είναι διαπιστευτήριο ορθοδόξου ήθους, αλλά πειστήριο θράσους.

Προφανέστατα, τα ανωτέρω, δεν είναι «ενδείξεις, [αλλά τεκμήρια] πνευματικού και υπαρξιακού μαρασμού».

 «ποκριτά, π.Βαρθολομαίε κβαλε πρτον τν δοκν κ το φθαλμο σου, κα τότε διαβλέψεις κβαλεν τ κάρφος κ το φθαλμο το δελφο σου».

 *Το «Κάνω ό,τι μου αρέσει» δεν είναι γνησία ελευθερία» το ξεφούρνισε ο π.Βαρθολομαίος, μαζί με άλλα «νόστιμα», στο καπνισμένο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης, ανήμερα της γιορτής των Τριών Ιεραρχών.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Μέτοικος

14 Μάι

Έξεστι Συμεώνι Φθίας ασχημονείν 

Γράφει ο Μέτοικος. «Στο μυστήριο της Αναστάσεως μετέχουν οι πάντες και τα πάντα. Δίκαιοι και αμαρτωλοί, άγιοι και άγριοι, ουράνιοι και καταχθόνιοι, καθαροί και ακάθαρτοι»

Κακόδοξος και υποστηρικτής όσων έχουν το «πάθος ατιμίας» ο π.Βαρθολομαίος

Γράφει ο Μέτοικος Πάντως, θα ήταν φοβερό να περιμένει ο κάθε άνθρωπος για να σωθεί, το χρόνο σωτηρίας του π.Βαρθολομαίου!  Οικολογική κρουαζιέρα και συνέδριο για την τάχα προστασία του περιβάλλοντος, χωρίς...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.