Ελένη Παπασταματάκη

Δείχνει τα δόντια του το Βατικανό: Προς απόλυση όσοι δεν εμβολιαστούν

εικόνα άρθρου: Δείχνει τα δόντια του το Βατικανό: Προς απόλυση όσοι δεν εμβολιαστούν

Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Πιεζόμενοι και οι ίδιοι από τα «αφεντικά» τους να προχωρήσει το σχέδιο της υποταγής των λαών, αρχίζουν να χρησιμοποιούν απειλές και εκφοβισμούς.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr


Αναμενόμενη ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε το Βατικανό σχετικά με το θέμα των εμβολιασμών. Δεν μας παραξένεψε καθόλου, καθώς κινείται ο Πάπας Φραγκίσκος πάνω στη γραμμή που έχει χαράξει ως ο «νους» της Πανθρησκείας και ως ένας από τους κύριους ενορχηστρωτές της Παγκοσμιοποίησης. Είναι βέβαια και άλλα πράγματα ο Πάπας Φραγκίσκος, όπως για παράδειγμα είναι ο μεγάλος σπόνσορας και χρηματοδότης κάθε οικουμενιστικής φιέστας.

Έτσι, στη συγκεκριμένη περίπτωση που σχολιάζουμε1, ο παπικός προκαθήμενος ανακοίνωσε ότι όσοι βρίσκονται εντός του κρατιδίου του Βατικανού, υποχρεούνται να εμβολιαστούν ενάντια στον κορωνοϊό, διαφορετικά θα χάσουν τη δουλειά τους. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις άρνησης του εμβολίου μόνο για σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, καρδιναλικό διάταγμα από τον Κυβερνήτη της πόλης του Βατικανού αναφέρει ότι το να εμβολιαστεί κάποιος αποτελεί ένδειξη υπευθυνότητας. Αυτοί οι οποίοι έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας θα μεταφερθούν σε άλλες θέσεις όπου δεν θα συναναστρέφονται με κόσμο, ενώ για τους αρνητές των εμβολίων η μόνη λύση θα είναι η απόλυση, όπως αυτό καθορίζεται από ειδική πρόβλεψη ενός νόμου του 2011 που αφορά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των εργαζομένων.

Σε αυτό τον δόλιο πόλεμο κατά της ανθρωπότητας που έχει εξαπολύσει η παγκόσμια ελίτ, ο Πάπας Φραγκίσκος παίζει καθοριστικό ρόλο, αφού από την αρχή προμόταρε τον επικίνδυνο και επισφαλή εμβολιασμό. Μάλιστα σε προηγούμενο άρθρο μας παρουσιάσαμε την προκλητική και δαιμονοκίνητη στάση του να αποδεχθεί τα εμβόλια που εν γνώσει του περιέχουν κύτταρα εκτρωθέντων εμβρύων2. Τώρα με αυτή την απειλητική υποχρεωτικότητα σκοπεύει φυσικά να δημαγωγήσει και να επηρεάσει ακόμα πιο έντονα και αποτελεσματικά τους χιλιάδες καθολικούς στο δόγμα, ανά τον κόσμο. Βλέπετε, δεν είχαν υπολογίσει την αντίδραση σημαντικού μέρους του πληθυσμού.

Πιεζόμενοι και οι ίδιοι από τα «αφεντικά» τους να προχωρήσει το σχέδιο της υποταγής των λαών, αρχίζουν να χρησιμοποιούν απειλές και εκφοβισμούς. Αυτό, λίγο χάλασε τη βιτρίνα του ουμανιστικού Βατικανού, που δήθεν υπερασπίζεται την κάθε άποψη, σέβεται τα δικαιώματα και άλλα παραπλανητικά. Όλα τα παραπάνω θεωρήματά τους, απεμπολούν τη μόνη αλήθεια και παίζουν σκοτεινό ρόλο στην παγκόσμια σκακιέρα. Γι’ αυτό το λόγο έσπευσαν να τα μαζέψουν κατά κάποιον τρόπο και έτσι προέβησαν σε δεύτερη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία υποστηρίζουν ότι το διάταγμα δεν έχει τιμωρητικό χαρακτήρα, αλλά κινείται στο πλαίσιο της πρόληψης ενόψει της «πανδημίας» του κορωνοϊού3. Πρόσθεσαν ακόμη ότι δεν αποτελεί ηθικό καθήκον, αλλά πραγματοποιείται σε εθελοντική βάση: Παρ’όλα αυτά το να εμβολιαστεί κάποιος, συνεχίζουν βασίζεται στην ευθύνη που αισθάνεται ο πολίτης για το κοινό καλό. Το αν άλλαξε στην ουσία η στάση τους, αποκαλύπτεται στην ακόλουθη διατύπωσή τους: «Η εθελοντική συμμετοχή σε πρόγραμμα εμβολιασμού πρέπει συνεπώς να λαμβάνει υπόψη την πιθανότητα ενδεχόμενης απόρριψης από τον ενδιαφερόμενο να θέσει σε κίνδυνο τον εαυτό του, τους άλλους και το εργασιακό περιβάλλον». Μία απειλή με άλλον τρόπο από το ερεβώδες Βατικανό.


1. https://www.pronews.gr/thriskeia/vatikano/964200_o-papas-epivalei-sfragisma-toy-ypohreotikoy-emvoliasmoy-sto-vatikano
2. https://katanixi.gr/synergates/papastamataki-eleni/papas-ithika-apodekta-ta-mpolia-me-kyttara-emvryon-kata-toy-kakoy/
3. https://www.pentapostagma.gr/ekklisia/6991500_batikano-apantisi-gia-tonypohreotiko-emboliasmo

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Πάπας: Ηθικά αποδεκτά τα μπόλια με κύτταρα εμβρύων κατά του κακού
– Πάπας: Στους φτωχούς το πρώτο το εμβόλιο
– Ο Πάπας κερδίζει μάχες!
– Από κοινού η παρέμβαση του ΠΣΕ-Βατικανού για την πανδημία
– Από πότε οι καταραμένοι, οι πλανεμένοι και αφορισμένοι σαν τον πάπα έγιναν φιλεύσπλαχνοι και…

Σχετικά άρθρα

Οι 26 Οσιομάρτυρες της Μονής Ζωγράφου ελέγχουν την εκτροπή των σημερινών μοναχών του Αγίου Όρους!

Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη Ας παραδειγματιστούμε λοιπόν από την ανδρεία, την γενναιότητα της ψυχής, την ομολογιακή πίστη αυτών των είκοσι έξι Πατέρων της Μονής Ζωγράφου Η εορτή των Οσιομαρτύρων Ζωγραφιτών Πατέρων...

Οι Άγιοι δεν απουσιάζουν από αναμεσά μας ακόμα και μετά την κοίμησή τους- Παρηγορητικοί λόγοι

Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη Όλοι εκείνοι οι άνθρωποι τελείωσαν τον επίγειο βίο τους κι όμως εξακολουθούν ακόμη να καθοδηγούν τη ζωή μας Αν δεν βιώνουμε το «Ζει Κύριος ο Θεός!», τότε...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.