Επικαιρότητα

Δείτε τον δελφίνο του Πατριαρχείου της Μόσχας πώς βουτάει την αγία Λαβίδα στο ξύδι

εικόνα άρθρου: Δείτε τον δελφίνο του Πατριαρχείου της Μόσχας πώς βουτάει την αγία Λαβίδα στο ξύδι

Χαμένοι στην οικουμενιστική τους φιλοσοφία, απομακρύνονται όλο και περισσότερο από την ιερή μας Παράδοση! Έρμη Ρωσία, τι σου ‘μελλε να πάθεις…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δυστυχώς, στη Ρωσική Εκκλησία η κατρακύλα δεν έχει τέλος. Και ναι μεν την υποστηρίζουμε στα δίκαιά της σε σχέση με το Ουκρανικό κακοκέφαλο, αλλά στο θέμα των νεωτερισμών και οικουμενιστικών πεπραγμένων στεκόμαστε απέναντί της. Απέχει πολύ ακόμα από τις αισχρότητες του Φαναρίου, όμως πλησιάζει επικίνδυνα και το συναγωνίζεται σε φαντασία και αντιπατερικότητα.

Τελικά αυτός ο Άγιος Κορονοϊός έβγαλε πολλά φιντάνια στη φόρα… Δείτε τον δελφίνο του Πατριαρχείου της Μόσχας μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. ΙΛΑΡΙΩΝΑ, πώς βουτάει την αγία Λαβίδα στο ξύδι να να μεταδώσει τα Άχραντα Μυστήρια. Η απιστία στο μεγαλείο της!

Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού προβάλλουμε ένα απόσπασμα από το σχετικό βίντεο από το κανάλι Защитники Отечества

Δείτε τον δελφίνο του Πατριαρχείου της Μόσχας πώς βουτάει την αγία Λαβίδα στο ξύδι

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.