Επικαιρότητα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Έναρξη κατηχητικών του Συλλόγου μας.

εικόνα άρθρου: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Έναρξη κατηχητικών του Συλλόγου μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Θεσσαλονίκη, 7 Οκτ 2019

Με ιδιαίτερη χαρά καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας “Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής” να παρευρεθούν στον Αγιασμό της νέας Κατηχητικής χρονιάς, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” στα γραφεία του Συλλόγου.  Μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει εκδήλωση αφιερωμένη στον τιμώμενο άγιο του 2019 και προστάτη του Συλλόγου μας, όσιο Ιωσήφ τον Ησυχαστή, με αφορμή τη συμπλήρωση 60 ετών από την κοίμησή του (1959-2019).

Ο σύλλογός μας θα συνεχίσει και φέτος το ιεραποστολικό του έργο με τη σειρά ομιλιών “Ορθόδοξες Παρεμβάσεις”, κάθε Τετάρτη και ώρα 19:00, και τις ομιλίες του πρωτοπρεσβυτέρου π. Νικολάου Μανώλη, κάθε Κυριακή και ώρα 10:30 π.μ.. 

Επίσης, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στην παρακαταθήκη των προηγούμενων ετών θα προστεθούν και νέες δράσεις για την πνευματική ενίσχυση των μελών και φίλων του συλλόγου και των οικογενειών τους , όπως: α) Κατηχητικά σχολεία, ξεκινώντας από το τμήμα κοριτσιών Ε’, ΣΤ’ δημοτικού και Α’ γυμνασίου, β) Μαθήματα αγιογραφίας και βυζαντινής μουσικής για μικρούς και μεγάλους, γ) Συμβουλευτική και επαγγελματικός προσανατολισμός μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και συμβουλευτική σταδιοδρομίας για ανέργους, πτυχιούχους και όσους αναζητούν εργασία, κ.α.

Τέλος, με απόφαση του ΔΣ, το εκκλησιαστικό έτος 2019 – 2020  αφιερώνεται στον ομολογητή Άγιο Νεκτάριο, Επίσκοπο Πενταπόλεως το θαυματουργό, με αφορμή τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από την κοίμησή του (1920-2020).

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Αντικατάσταση Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους από τριανδρία; «Εκατοντάχειρες» κατά Αγίου Όρους;

«Ἔθος ἐγχρονίζον, εἰς νόμον τελεῖ»2 (Συνήθεια ποὺ χρονίζει στὸ τέλος γίνεται νόμος) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com το ακόλουθο άρθρο των Αγιορειτών Κελλιωτών Πατέρων Ἐν Ἁγίῳ Ὄρει...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.