Επικαιρότητα

Δεν σας επιτρέπουμε να αγγίξετε το ζήτημα της Θείας Κοινωνίας με τα ψοφοδεή χέρια σας και τις πορωμένες και αλωμένες σας διάνοιες!

εικόνα άρθρου: Δεν σας επιτρέπουμε να αγγίξετε  το ζήτημα της Θείας Κοινωνίας με τα ψοφοδεή χέρια σας και τις πορωμένες και αλωμένες σας διάνοιες!

Αχ! αχ! αχ! πόσο τους μισεί τους πιστούς του Ναζωραίου ο μισόκαλος! Τρίζοντας τα δόντια αρπάζει την ευκαιρία που του δίνει ο κορωνοϊός!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Ποπό οργασμός δουλειάς (επειδή αμφισβητείτε αυτή την ορθογραφία σας παραπέμπω: Γραμματική Μανώλη Τριανταφυλλιδη παρ.285)! Ξεσηκώθηκε ο Άδης και όλα τα όργανα αυτού, πάσα η πομπή αυτού! Τρίβουν τα χέρια τους ανασκουμπωμένα στην αποστολή πώς να βάλουν χέρι στη Θεία Κοινωνία, πώς να πλήξουν αυτό που κρατάει όρθιους τους πιστούς, πώς να στερήσουν τη σωτηριώδη αθανασία από τους πιστούς. Αχ! αχ! αχ! πόσο τους μισεί τους πιστούς του Ναζωραίου ο μισόκαλος! Τρίζοντας τα δόντια αρπάζει την ευκαιρία που του δίνει ο κορωνοϊός!

Είχε προσπαθήσει και άλλοτε, αλλά τότε δεν ήταν τόσο αμολυμένος όπως τώρα, δεν είχαν δώσει τόσα δικαιώματα οι άνθρωποι. Εργάστηκε σκληρά τις τελευταίες δεκαετίες σε πολιτικό  και πνευματικό επίπεδο, για να τα καταφέρει. Οι επιδόσεις που σημείωσε στη μασονία και τον Οικουμενισμό είναι πολύ θεαματικές σε πολιτικό και εκκλησιαστικό επίπεδο. Η παγκοσμιοποίηση και η πανθρησκεία εξάλλου αλώσανε χώρες… και χώρες… Έπειτα όποιος αντιστέκεται, υπάρχουν πάντα τρόποι να υποταγεί με τη βία. 

Πειθήνιο όργανό του ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, σαν ο ιθύνων νούς, ο εγκέφαλος, θα λέγαμε, της “δουλειάς”! Αποστέλλει γράμματα στις τοπικές εκκλησίες, ενώ υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των Προκαθημένων, με ζητούμενο την ανταλλαγή απόψεων για τα θέματα που προκύπτουν λόγω του κορωνοϊού. Και αιχμή του δόρατος φυσικά το ζήτημα του τρόπου μετάδοσης της Θείας Ευχαριστίας. Αυτή η ευλογημένη “πανδημία” του κορωνοϊού, που οργάνωσαν τα άλλα πιστά όργανα του κοσμοκράτορα,  βλέπετε πως έκανε καλά τη δουλειά της. 

Οι Ορθόδοξες Εκκλησίες, λέει, αναζητούν ερείσματα στην κανονική και λειτουργική παράδοσή τους, για να βρουν νέο τρόπο μετάδοσης των Αχράντων Μυστηρίων. Ειδικά, λέει, το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας θα κληθεί να καταθέσει τη μέχρι τώρα εμπειρία του απέναντι στις φονικές πανδημίες που έχει ζήσει, όπως ήταν ο Έμπολα και επιπλέον να αναδείξει ποια είναι τα νέα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μαύρη Ήπειρος. Μα, βρε άσοφοι, ανόητοι, άλλαξε κάτι η Εκκλησία στον τρόπο μετάδοσης των Αχράντων Μυστηρίων, όταν μαστιζόταν από τον Έμπολα, που επιφέρει μάλιστα   βέβαιο θάνατο, αιματηρό και μαρτυρικό; Τίποτα απολύτως! Και ομολογούν οι άνθρωποι ότι κανένας από τις κοινότητες δε νόσησε κι ότι η Θεία Κοινωνία τους βοηθά να μη νοσήσουν. Πατέρας Θέμης, ο Έλληνας ροκ σταρ που έγινε ιεραπόστολος και πολεμά τον Έμπολα στη Σιέρα Λεόνε και https://www.youtube.com/watch?v=XDVh5_xphXE 

“Όταν ξέσπασε ο ιός, τους το έλεγα ότι θα έρθει κι εδώ και δε με πίστευαν, γιατί πίστευαν ότι το κάνει το κράτος, για να πάρει λεφτά από το εξωτερικό. Όταν ήρθε, βγήκαν άλλα παραμύθια, γιατί δεν ήθελαν να πιστέψουν την αλήθεια και τώρα η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Το κράτος έκανε νόμο που τιμωρεί εκείνους που κρύβουν τους αρρώστους. Το κάνει, για να τους τρομάξει να μην τους κρύβουν και μετά νοσήσει όλη η οικογένεια. Το καλό είναι ότι δεν πιάνεται από τον αέρα”.

“Εγώ μοιράζω μάσκες, έχω λάβει από την Αυστραλία πάρα πολλές και μοιράζω και γάντια σε όσους είναι φτωχοί. Αλλά κι αυτά, δεν μπορούν να τα φοράνε κάθε μέρα, πρέπει να αλλάζουν. Κάνουμε ό,τι μπορούμε. Έχουμε την Παναγία, τους Αγίους, τη Θεία Κοινωνία, όλα αυτά είναι τα πνευματικά μας όπλα, ο πνευματικός μας στρατός”, λέει. Τί άλλαξε και η Εκκλησία μιλάει διαφορετικά τώρα; Ανάξιοι! 

Ας μην ψάχνουν να βρουν ερείσματα,  ας μην κουράζονται, δε θα βρουν! Ποτέ ο τρόπος μετάδοσης της Θείας Κοινωνίας δεν άλλαξε, επειδή θεωρήθηκε ότι μεταφέρει μικρόβια και ιούς. Θεέ μου, τί συζητάμε! Ήμαρτον! Κύριε ελέησον! Είναι αμαρτία και μόνο που το συζητάτε! Κύριε, ίλεως… ίλεως…, δεν καταλαβαίνουν τίποτε πια!

Η ακαδημαϊκή κοινότητα θα συνδράμει, λέει, στην έρευνα για το ποια ήταν η σχετική παράδοση και ποιες είναι οι θεολογικές αφετηρίες της Θείας Κοινωνίας. Κύριε ελέησον! Ποιά ακαδημαϊκή κοινότητα, είναι αυτή; Ο καθηγητής Χρυσόστομος Σταμούλης και η προσβολή της Ορθόδοξης Πίστης. Παναγία μου!  Αυτά τα γνωρίζει ο μέσος πιστός! Αυτά δεν είναι αντικείμενο ακαδημαϊκής θεολογικής έρευνας,! Αυτή είναι η πίστη μου, η πίστη της γιαγιάς μου!  ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ! Εμείς οι πιστοί δεν σας επιτρέπουμε να αγγίξετε αυτό το ζήτημα με τα ανόσια αιρετίζοντα, ανευλαβή, υψηλόφρονα, αλλόφρονα, ψοφοδεή χέρια σας και τις πορωμένες και αλωμένες σας διάνοιες! Δε γνωρίζετε ποιες είναι οι θεολογικές αφετηρίες της Θείας Κοινωνίας;  Δε γνωρίζετε ότι η Θεία Κοινωνία είναι το Σώμα και το Αίμα του Χριστού μου! Του Σωτήρα μου! Να είχε Θεέ μου κεραυνούς αυτό το πληκτρολόγιο να… πατήσω!

Δε γνωρίζετε ότι είναι η Ζωή, η αυτοζωή, η αυτοαλήθεια, ανθρωπάκια μικρά! Τί πλέον πρέπει να γνωρίζετε! Δε γνωρίζετε ότι δε μεταδίδει ιούς; Ότι είναι βλασφημία να θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο μετάδοσης γι’ αυτό το λόγο; Οι σοφοί, οι ευλαβείς μας, οι ευσεβείς μας πατέρες, κατέληξαν σε αυτό τον τρόπο για πολλούς πρακτικούς λόγους. Δε θα υιοθετήσουμε κανένα άλλο τρόπο από αυτούς που χρησιμοποιούν αιρετικοί και κακόδοξοι άνθρωποι, γιατί ούτε στο ελάχιστο δε θέλουμε να τους μιμούμαστε. Δε θα συρθούμε να υιοθετήσουμε πρακτικές που ο πατέρας τους ο διάβολος τους ενεφύσησε. Και μόνο που το κάνουν αυτοί, εμείς δε θα το υιοθετήσουμε! Τι πλέον θέλετε να μάθετε, ω άφρονες! Τίποτε! Μάλλον να μας σερβίρετε αυτά που ήδη έχουν κατεργαστεί οι δαιμονόπληκτοι νόες σας! Πονηροί! Γόητες! Εμείς θα εμμείνουμε στο πατροπαράδοτο σέβας. Εν αυτώ ζώμεν και εν αυτώ θα πεθάνουμε! 

Τί τρανότερη απόδειξη θέλουμε ότι οι Εκκλησίες κείτονται σαν πτώματα, βρωμούν και όζουν; Κύριε, ήμαρτον! Κύριε, ήμαρτον! Δι’ ευχών της αγίας Αποτείχισης, μακροθύμησον, θεράπευσον, σπεύσε Κύριε, σε παρακαλούμε πρόσθες αυτοίς κακά να μην προλάβουν, να μην ολοκληρώσουν την ψυχώλεθρη μανία τους.

Δείτε σχετικά:
Δεν άργησε και το Φανάρι να αποκαλυφθεί!
Αυτό είναι το θαύμα της Ορθοδοξίας ανόητοι ορθολογιστές – Ο ιερέας που κοινωνούσε τους λεπρούς [ΒΙΝΤΕΟ]
Με αυστηρότητα ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος: ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ, ΚΥΡΙΟΙ!
Δε γνωρίζει ο Μητροπολίτης Μπουένος Άϊρες κ.Ιωσήφ ότι ο Οικουμενισμός έχει πνεύμα πονηρίας και κυριαρχείται από ακάθαρτα πνεύματα;
Ο καθηγητής Χρυσόστομος Σταμούλης και η προσβολή της Ορθόδοξης Πίστης
Ως ποίμνιο εμπιστευόμαστε αυτούς τους Ιερείς ή τους ιερείς των αντισηπτικών και νεωτερισμών;
Η εικόνα της κας Κεραμέως είναι η εικόνα της Ελλάδας
Υπό έρευνα ο Ποροσένκο για την ουκρανική αυτοκεφαλία
Γιατί δε θέλουμε να ξαναπάμε σε αυτή την εκκλησία
Η «τετραγωνικότητα» του Αργολίδος κ. Νεκταρίου και η Πίστη
Απαξίωση των ιερών Μυστηρίων – Δώστε κανένα χαστούκι!
Δεν έχουμε σιχαθεί οδηγία περισσότερο από αυτή της αιρετίζουσας Εκκλησίας της Αμερικής
– π.Θεόδωρος Ζήσης, Προσβολή των δογμάτων της Εκκλησίας και της Ιερότητας των Ναών

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.