Επικαιρότητα

Διάλεξη με θέμα: “Ουκρανικό “αυτοκέφαλο”: πρόσκληση για εκκλησιαστική ενότητα ή πρόκληση στην ενότητα της Εκκλησίας”

εικόνα άρθρου: Διάλεξη με θέμα: “Ουκρανικό “αυτοκέφαλο”: πρόσκληση για εκκλησιαστική ενότητα ή πρόκληση στην ενότητα της Εκκλησίας”

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο μας κανάλι You Tube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2DDpQ7Q

Διάλεξη του π. Αναστασίου Γκοτσόπουλου

Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com από το αγωνιστικό Ιστολόγιο oukraniko.blogspot.com την ακόλουθη ανακοίνωση:


Ουκρανικό “αυτοκέφαλο”: πρόσκληση για ενότητα ή πρόκληση στην ενότητα της Εκκλησίας;

Σημαντική διάλεξη θα γίνει στην Πάτρα για το ουκρανικό από τον πρωτοπρεσβύτερο Αναστάσιο Γκοτσόπουλο, ο οποίος είναι εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πατρών.

Η διάλεξη με θέμα: “Ουκρανικό “αυτοκέφαλο”: πρόσκληση για εκκλησιαστική ενότητα ή πρόκληση στην ενότητα της Εκκλησίας”  έχει προγραμματιστεί στην Πάτρα για την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2019.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην “Διακήδειο Σχολή του Λαού Πατρών” και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του π. Γεωργίου Μεταλληνού.

Θα είμαστε όλοι εκεί.

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.