Ελένη Παπασταματάκη

Δίαυλο επικοινωνίας με μουσουλμάνους και κοινούς εορτασμούς με παπικούς, στην ατζέντα βουλευτή της κυβέρνησης

εικόνα άρθρου: Δίαυλο επικοινωνίας με μουσουλμάνους και κοινούς εορτασμούς με παπικούς, στην ατζέντα βουλευτή της κυβέρνησης
Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Σε συνέλευση ο Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας υποστήριξε την ανάγκη διαλόγου Χριστιανών και Μουσουλμάνων…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Την παρουσία του δηλώνει πλέον ολοφάνερα ο άρχων του κόσμου τούτου, αλλά οι νεοέλληνες καθεύδουμε. Δεν αντιλαμβανόμαστε ή κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε, ότι πλέον η Ελλάδα βαστάει στον κόρφο της και θρέφει πολλά φίδια. Επιτρέπουμε έτσι ένα ασύστολο εκμαυλισμό των πάντων.

Μέσα στο ευρύτερο πνεύμα της φιλίας με το Ισλάμ που διακατέχει την σημερινή κυβέρνηση, υπάγεται και η περίπτωση του βουλευτή κ. Χαρακόπουλου. Και να ήταν μόνο αυτό!

Ως Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), συμμετείχε το καλοκαίρι σε συνδιάσκεψη στα Χανιά με συμμετοχή βουλευτών από 17 χώρες. Η ΔΣΟ είναι ένας διακοινοβουλευτικός θεσμός που συγκεντρώνει Ορθόδοξους βουλευτές από 25 και πλέον χώρες. Υποστήριξε σε αυτήν την συνέλευση, την ανάγκη διαλόγου Χριστιανών και Μουσουλμάνων και μάλιστα ανέφερε ότι φιλοδοξεί να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας.

«Επιμένουμε στον διάλογο Χριστιανών και Μουσουλμάνων…υπήρχαν και αιώνες στους οποίους μπορέσαμε να συνυπάρξουμε ειρηνικά με τους μουσουλμάνους στην ευρύτερη περιοχή». Μόνο με «καταλλαγή» και συνεργασία με το φιλήσυχο Ισλάμ θα είναι δυνατή η αποκατάσταση των χριστιανικών μνημείων που έχουν καταστραφεί ή καταπατηθεί από τους ακραίους ισλαμιστές, κατά τα λεγόμενα του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος.

Ενώ σε συνέντευξή του ανέφερε τα ακόλουθα: «Στο επίπεδο των δογμάτων δεν μπορούμε να υπεισέλθουμε εμείς. Μακάρι να ευοδωθεί ο διαθρησκειακός διάλογος, ο διάλογος μεταξύ Ορθοδόξων και Καθολικών που πραγματοποιείται μεταξύ των Εκκλησιών. Αλλά εμείς σε πολιτικό επίπεδο, ως εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών θεσμών, μπορούμε να βρούμε κοινούς βηματισμούς για να αντιμετωπίσουμε κοινές προκλήσεις», δεν παρέλειψε να προβάλλει καυχόμενος την παρουσία του στο φόρουμ «Συνάντηση του Ρίμινι για την φιλία των λαών».

Πρόκειται για μια διοργάνωση που πραγματοποιείται στην Ιταλία και αφορά τον καθολικό κόσμο. Εκεί, μαζί με τους διοργανωτές του φόρουμ και την οργάνωση «Κοινωνία και απελευθέρωση», συμφώνησαν ότι «με αφορμή το γεγονός ότι το 2025, σε 4 χρόνια από σήμερα, θα έχουμε κοινό Πάσχα, Ορθόδοξοι και Καθολικοί, αλλά και ότι συμπληρώνονται 1.700 χρόνια από την Α’ Οικουμενική Σύνοδο της Νίκαιας, το 325 μ.Χ., να πραγματοποιήσουν σειρά κοινών εκδηλώσεων. Πιο συγκεκριμένα, ενθαρρύνοντας τον διαθρησκειακό διάλογο, την προσέγγιση Ορθοδόξων και Καθολικών, τη συμπόρευση σε μια σειρά από ζητήματα, στα οποία θα μπορούμε να έχουμε κοινή αντιμετώπιση, όπως είναι για παράδειγμα η έξαρση του ισλαμικού φονταμενταλισμού».

Κατέληξε λέγοντας ότι οι Ιταλοί διοργανωτές βρήκαν ενδιαφέρουσα την πρωτοβουλία για την συνεννόηση με τον μουσουλμανικό κόσμο. Δυσεβείς Οικουμενιστικοί πόθοι!

Ότι αυτή η κυβέρνηση έχει βάλει σκοπό να αλώσει την πατρίδα μας είναι ηλίου φαεινότερον. Δεν μπορούμε πλέον να μιλάμε για αστοχίες ή λάθος χειρισμούς, αλλά με βεβαιότητα πιστεύουμε ότι είναι σε εξέλιξη ένα σχέδιο εξόντωσης της Ελληνορθόδοξης συνείδησης, μια προδοσία έως εσχάτων, προμελετημένη και απόλυτα οργανωμένη.

Η κυβέρνηση αυτή θέτει σε πλήρη εφαρμογή, όσα οι νόες των πλανηταρχών σχεδίαζαν επί δεκαετίες. Η δαιμονιώδης ιδέα του Κίσινγκερ ότι ο Ελληνικός λαός θα υποταχθεί μονάχα όταν χτυπηθεί στη ρίζα του, που είναι η Ορθόδοξη πίστη και οι ελληνορθόδοξες αξίες, αυτή την στιγμή υλοποιείται από την αρνησίθεη και προδοτική κυβέρνηση της χώρας μας.

Δεν μπορεί ακόμη να μιλάνε για συνεργασία με το Ισλάμ, μια θρησκεία που είναι εγγενής με τη βία και όπου το Κοράνι μιλά για θάνατο των απίστων. Και όλα αυτά τη στιγμή που η Ελλάδα πλημμυρίζεται από τα υποχείρια των κέντρων που ονειρεύονται την ισλαμική άνοιξη!

Σε αντίθεση με την πεποίθηση του κ. Χαρακόπουλου, ο Ορθόδοξος ελληνικός λαός έχει βιώσει στο πετσί του τις βιαιοπραγίες, το μένος και το αιμοσταγές της κουλτούρας τους και μας το αποδεικνύει αυτό, το νέφος των νεομαρτύρων στα χρόνια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Όσον αφορά το αλισβερίσι του κ. Χαρακόπουλου με τα φόρουμ, συνδέεται με την εργαλειοποίηση της θρησκείας και αυτό είναι ένα ακόμα σκαλοπάτι στην πνευματική Βαβέλ που θέλει ενωμένες τις θρησκείες. Στο όνομα της παγκόσμιας ειρήνης και της αδελφοσύνης των λαών, συγκεντρώνονται για να δώσουν λύσεις προωθώντας το λεγόμενο «χρισλάμ», δηλαδή το όχημα της εγκαθίδρυσης της πανθρησκείας. Εννοείται ότι αυτό υποστηρίζεται από τον Πάπα, τον αρχηγέτη της αίρεσης και εμπνευστή κάθε πανθρησκειακής συνεύρεσης. Ας πάψει λοιπόν να καυχιέται ο εν λόγω βουλευτής, για όσα πλήττουν την πίστη και την πατρίδα μας.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Επιβιώνοντας στη σκιά των βαρβάρων
– Η covid – free Αμάλ και τα δύο μέτρα και δύο σταθμά
– Η “ωρολογιακή βόμβα” του προσφυγικού: Ξεπερνούν τα 2,5 εκ. οι Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα σήμερα..

Σχετικά άρθρα

Ο βίος του Οσίου Μιχαήλ Επισκόπου Συνάδων του Ομολογητή

Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη. "Κλῆσιν ἀγγελώνυμον ἐσχηκώς, ἰσάγγελος ὤφθης, ἐν τῷ κόσμῳ μετά σαρκός, ὡς ἱερομύστης, καί στῦλος Ἐκκλησίας, ἔνθεν, ὦ Μιχαήλ σε, Χριστός ἐδόξασε" (Μεγαλυνάριον)

Ο Βίος του Οσίου Σεργίου του Ομολογητή

Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη αρθρογραφεί για katanixi.gr. Ούτε η διαφύλαξη της οικογένειας από τις ταλαιπωρίες ούτε το κύρος και η ένδοξή του καταγωγή, ούτε ο πλούτος που κατείχε και όλα τα επίγεια, στάθηκαν ικανά να τον κρατήσουν μακριά από την Ομολογία…

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.