Ελένη Παπασταματάκη

Διώχνει από τους Ναούς, όσους ιερείς δεν εμβολιαστούν, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

εικόνα άρθρου: Διώχνει από τους Ναούς, όσους ιερείς δεν εμβολιαστούν, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου
Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

«Μετά τις 15 Ιανουαρίου θα τους καλέσω για τελευταία φορά να έρθουν κοντά μου με το πιστοποιητικό εμβολιασμού» διεμήνυσε!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στέλνει στο σπίτι τους ιερείς, εφόσον αυτοί δεν λάβουν τελικά την απόφαση για τον άμεσο εμβολιασμό τους.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου κ. Χρυσόστομος κάνει μια ύστατη προσπάθεια για να οδηγήσει τους ιερείς της Αρχιεπισκοπής του, σε εμβολιαστικό κέντρο! Αναλαμβάνει και χρέη επιστήμονα υγείας ο κ. Χρυσόστομος, αλλά και δικαστή και αστυφύλακα!

Τους δίνει και το περιθώριο των 10 ημερών, ενώ τους παραχωρεί επιπλέον το δικαίωμα να τους εξετάσει ο προσωπικός του γιατρός, ώστε να ξεκαθαριστεί και αυτός ο σκόλοπας, που «δήθεν» εμποδίζει κάποιους ιερείς να εμβολιαστούν…

Και αφού έδειξε την μεγαλοκαρδία και υπευθυνότητά του, διεμήνυσε «Οφείλουν να σεβαστούν τον εαυτό τους και τους άλλους. Μετά τις 15 Ιανουαρίου θα τους καλέσω για τελευταία φορά να έρθουν κοντά μου με το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Όσοι δεν έχουν, θα πάνε στον γιατρό μου κι αν εκείνος τους βρει ότι έχουν πρόβλημα εντάξει. Αν όχι οφείλουν να εμβολιαστούν διαφορετικά τον άλλο μήνα δε θα είναι ιερείς στις εκκλησίες».

Αποφασίζομεν και διατάζομεν, αδερφοί χριστιανοί! Έτσι ομιλούν οι ποιμαντορικές ράβδοι σήμερα και τελικά έτσι αποφασίζουν οι σημερινοί Επίσκοποι, ως δικτατορίσκοι εμπνεόμενοι από το παπικό αλάθητο…. Δίνουν βούρδουλα και απειλούν! Πατάσσουν όποιο καλυμαύχι δεν σκύβει και όποιο τίμιο ράσο δεν προσκυνά την «αγιότητά των λαμπροφορεμένων επισκόπων».

Αυτή είναι η ποιμαντική σήμερα, αδερφοί! Η ποιμαντική της απειλής και του εμβολίου! Πλέον ο Επίσκοπος δεν ασχολείται αν ο παπάς του τηρεί τα ιερατικά του καθήκοντα, προσεύχεται για τις ψυχές του ποιμνίου του, τελεί τα Μυστήρια της Εκκλησίας μας! Όχι, όχι, πια! Αυτά είναι ξεπερασμένα. Είναι ντεμοντέ. Είναι τα απομεινάρια της Παράδοσης που τόσο επίμονα και κοπιαστικά εργάστηκαν ώστε να τα εξαφανίσουν οι Ουμανιστές Ιεράρχες, οι φραγκοαναθρεμένοι «εις τας πανεπιστημίους της Δύσεως».

Ο Επίσκοπος δεν είναι ο πατέρας στο πρότυπο του Ουράνιου Πατέρα μας ο οποίος φροντίζει με αγάπη να ομιλεί και να φέρεται στους ιερείς του. Δεν είναι η Επισκοπή ο χώρος ο οικείος όπου ο Ποιμενάρχης θα συνάξει τους παπαδάκους του να ομιλήσουν, να προσευχηθούν και να ευχηθούν να επισυμβεί το θεάρεστο κατά το θέλημα του Κυρίου για όποιο θέμα ανακύψει! Όχι πια, αυτά είναι ξεπερασμένα. Τώρα οι δεσποτάδες βγαίνουν στα κανάλια και στέλνουν τελεσίγραφα στους ιερείς τους μέσω των δημοσιογράφων. Τώρα πια οι Ιεράρχες μας είναι ινφλουένσερ και αποτελούν ατραξιόν στα δελτία των ειδήσεων! Ε βέβαια! Για τίποτα οπισθοδρομικούς τους έχουμε;;;

Και αν για λίγο εκφραστήκαμε έτσι εν Χριστώ αδελφοί, είναι γιατί παραπικραθήκαμε από τα καμώματα των νεοεπισκόπων που έχουν ξεπεράσει και τους πιο φριχτούς μας εφιάλτες. Και το κακό δεν έφτασε στο τέλος του…

Αφού τόλμησε ακόμα να πει ότι“δεν μπορεί ένας ανεμβολίαστος [ιερέας] να λειτουργεί και να κοινωνεί τους άλλους και να τους μεταδίδει τον ιό. Εάν δεν τους νοιάζει για τον εαυτό τους ας μείνουν στο σπιτάκι τους, οι άλλοι γιατί να κινδυνεύουν”!

«Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι όλων» προφήτευσε ο Άγιος Πατροκοσμάς και η Προφητεία εκπληρώνεται στο πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, ο οποίος αποστεωμένος πνευματικά και παραδομένος στο δαιμονικό πνεύμα της εκκοσμίκευσης, μετράει τα πνευματικά και τα Θαυμάσια του Κυρίου, τα υπέρ λόγον και έννοια, με τα χοϊκά και φθαρτά πράγματα του κόσμου τούτου.

«Εσφαλμένα και χωρίς θεολογική θεμελίωση υποτιμάται η αγιαστική Χάρη του Ναού και των άλλων ιερών σκευών και αντικειμένων και περιορίζεται αυτή μόνον στη Θεία Κοινωνία. Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι το ύψιστο αγιώτατο δόγμα και μυστήριο είναι η Θεία Ευχαριστία….υπάρχουν και άλλα άγια…ο ιερός ναός, το ιερό Ευαγγέλιο, οι άγιες εικόνες, ο Τίμιος Σταυρός, το αγιασμένο χέρι του ιερέως, η αγία τράπεζα, η αγία λαβίδα, το ιερό δισκοπότηρο και πολλά άλλα. Όπως λοιπόν η Θεία Κοινωνία δεν μεταδίδει ασθένειες, το ίδιο και ο ιερός ναός και όλα τα εν αυτώ μεταδίδουν μόνο αγιασμό και Χάρη, θεραπεία και ίαση και όχι ασθένειες και λοιμώξεις», γράφει ο π. Θεόδωρος Ζήσης στο βιβλίο του Εκκλησία και κορωνοϊός (έκδοση επαυξημένη).

Αυτούς τους ιερείς λοιπόν που ιερουργούν τα Άχραντα Μυστήρια, αυτούς τους ιερείς που δέχθηκαν την κλήση από τον Κύριο να Τον υπηρετούν, ο Επίσκοπος τους εκβάλλει από τους ναούς τους γιατί δεν δέχονται το εφάρματο και πειραματικό εμβόλιο.

Ο λόγος του Αγίου Αναστασίου του Σιναΐτη επίκαιρος όσο ποτέ! «Μου έρχεται λοιπόν να ειπώ και εγώ όμοιος με το Δαυίδ, ο οποίος έλεγε οδυνώμενος “που εισί τα ελέη σου τα αρχαία Κύριε”; Να ειπώ και εγώ δακρύζοντας, που είναι ο μακάριος χορός εκείνων των Επισκόπων και διδασκάλων, οι οποίοι έλαμπον εις τον κόσμον ωσάν φωστήρες, επέχοντες λόγον ζωής;»

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου υπερβαίνει στην εφαρμογή τα μέτρα της πολιτείας
 Αλήθεια, από Αποτείχιση στην Κύπρο πώς πάτε; Κορωνοϊός: Χριστιανοί και μουσουλμάνοι προσεύχονται!
– Οι μάσκες προστασίας και οι μάσκες των μασκαράδων κατά τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Σχετικά άρθρα

Σε αργία οι πρώτοι δέκα Κύπριοι Ιερείς για μη εμβολιασμό

του Ιωάννη Πουναρτζόγλου αρθρογραφεί για katanixi.gr Οι αρχιερείς τραμπουκίζουν τους ιερείς τους και στο όνομα της ψευτοϋπακοής, τους απειλούν με αργία! Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, γνωστός για τις αυταρχικές...

Θα υποβάλει την παραίτησή του ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου;

του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editorαρθρογραφεί για katanixi.gr Μπορεί ένα οικονομικό “αλισβερίσι” να προκαλέσει τριγμούς σοβαρότερους από τον έλεγχο για θέματα πίστεως; Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, να...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.