Επικαιρότητα

Δόξα τω Θεώ που δεν επιτρέπει να γίνει το γκέι πράιντ, γιατί το κακό θα μας έβρισκε με τις Εκκλησίες κλειστές!

εικόνα άρθρου: Δόξα τω Θεώ που δεν επιτρέπει να γίνει το γκέι πράιντ, γιατί το κακό θα μας έβρισκε με τις Εκκλησίες κλειστές!

“Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και άλλους συνεργάτες για τον σχεδιασμό της εκδήλωσης”... (ΔΣ του Thessaloniki Pride)

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ε! Τι να πούμε τώρα γι’ αυτό; Είμαστε τόσο σοκαρισμένοι από τη στάση της Ιεραρχίας στο θέμα της απαγόρευσης της Θείας Λατρείας λόγω του κορωνοϊού, που τα έργα του Σατανά δε μας σοκάρουν πια. Αφού η ίδια η Εκκλησία σαν μητριά αδιαφορεί για τα παιδιά της και τα αφήνει να είναι έρμαια του διαβόλου, τί να λέμε για τις Συνοδείες του Σατανά και τις πομπές του Σατανά!

Ας δοξάζουμε τον Θεό που δεν επιτρέπει να γίνει το γκέι πράιντ, γιατί το κακό που προξενείτε από την πομπή αυτή του διαβόλου, θα μας έβρισκε και με τις Εκκλησίες κλειστές.

Μη μας πείτε Άγιοι Αρχιερείς οτι δε μπορούσαν οι Εκκλησίες μας να λειτουργούν με βάση την χωρητικότητα του κάθε Ι. Ναού, να γίνονται και καθημερινά ακόμη θείες λειτουργίες με 50 ή 100 ή 20 άτομα αναλόγως και το Πάσχα το ίδιο, να λειτουργούν οι Ναοί κάθε μέρα την διακαινήσιμο εβδομάδα για να κοινωνήσει ο κόσμος· και για τους Χαιρετισμούς ακόμη να γίνονται δυο και τρεις ακολουθίες κάθε Παρασκευή (είχε έτσι κι αλλιώς ήδη καθιερωθεί να γίνονται 2 ακολουθίες Χαιρετισμών, μία νωρίτερα και μία αργότερα). Αντί να επιστρατεύσει η Εκκλησία όλη της την εφευρετικότητα για να λατρεύσει τον Νυμφίο της Χριστό, κλειδαμπαρώνεται στα επισκοπικά μέγαρα! Αλλά τί λέω, αυτοί δεν είναι η Εκκλησία! Εκκλησία είμαστε εμείς κι εμείς θα βρούμε τρόπο να λατρεύσουμε τον λατρεμένο μας Χριστό… 

Διαβάζουμε στο thestival.gr:


Θεσσαλονίκη: Αναβάλλεται το EuroPride 2020 λόγω κορωνοϊού!

Αναβάλλεται το EuroPride 2020, το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Υπερηφάνειας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τον ερχόμενο Ιούνιο. 
Η διοργάνωση επρόκειτο να λάβει χώρα στις 20-28 Ιουνίου 2020, με την μεγάλη παρέλαση να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 27 Ιουνίου.

Το ΔΣ του Thessaloniki Pride έλαβε την απόφαση να αναβάλει τη διοργάνωση λόγω της συνεχιζόμενης έξαρσης του COVID-19.

Νέα ημερομηνία δεν έχει οριστεί ακόμα, ωστόσο, οι διοργανωτές σημειώνουν ότι θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την κατάσταση τις επόμενες εβδομάδες για να λάβουν αποφάσεις. “Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και άλλους συνεργάτες για τον σχεδιασμό της εκδήλωσης. Μετά από τρία χρόνια σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης είμαστε ασφαλώς συντετριμμένοι που το EuroPride 2020  δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί την περίοδο που επιθυμούσαμε. Γνωρίζουμε ότι, εκτός από τους περιορισμούς συγκέντρωσης και ταξιδιού, δεν υπάρχει επιθυμία για εορτασμούς μετά από τέτοιες καταστροφικές απώλειες στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο” τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το ΔΣ του European Pride Organisers Association εξέφρασε επίσης την απογοήτευσή του για την εξέλιξη αυτή, ωστόσο, αναγνώρισε ότι είναι η σωστή απόφαση υπό τις υπάρχουσες συνθήκες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε σχετικά:
– Δεκατέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ρωτούν γιατί ακυρώθηκε ο διαγωνισμός «Ουπς! Αλλάζω φύλο για μια μέρα»
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κων. Ζέρβας δεν είναι σε θέση να δει τον κίνδυνο. Ευκαιρία για την πόλη θεωρεί το Gay Pride!
– «Ουπς! Αλλάζω φύλο για μια μέρα!» το θέμα Μαθητικού Διαγωνισμού του Υπουργείου Παιδείας
– Ανάκληση του μαθητικού διαγωνισμού «Ουπς! Αλλάζω φύλο για μια μέρα!»
– Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – Για τα δικαιώματα των γκέι και την κλιματική αλλαγή
– ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Θα συνεχίσουμε για την κατοχύρωση του πολιτικού γάμου και την τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια

Σχετικά άρθρα

Γιατί δεν πρέπει να θυμώνεις με τους εφήβους, αλλά να τους συμπονάς;

Αρθρογράφοι: Μαρία Κοσμίδου, Σοφίας Μακεδονοπούλου Απαντήσεις και λύσεις στα θέματα της εφηβείας μέσα από τα λόγια του π. Νικολάου Μανώλη… Στην πραγματικότητα η εφηβεία είναι μία ανακατάταξη. Οι μεταβολές σε σχέση...

Αγάπησε τον εαυτό σου [ΒΙΝΤΕΟ 2020]

Ὁμιλία τοῦ μακαριστοῦ π. Νικολάου Μανώλη “ἀγαπήσεις… ὡς σεαυτόν” (Ματθ. 22, 39) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΜΙΛΙΑΣ: Στά πλαίσια τῆς σειρᾶς ἐκδηλώσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» τήν Τετάρτη 13 Μαΐου 2020, ὁ πρωτοπρεσβύτερος π.Νικόλαος Μανώλης μίλησε...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.