Ελένη Καμπούρη

Drag queen ή αλλιώς, να συνηθίσουμε τη φρίκη, να μας τρομάζει η ομορφιά

εικόνα άρθρου: Drag queen ή αλλιώς, να συνηθίσουμε τη φρίκη, να μας τρομάζει η ομορφιά
Άρθρο της Ελένης Καμπούρη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Ποιος θα προστατέψει την άδολη παιδική ψυχή από μία μόδα, για την οποία η Αγία Γραφή και οι Άγιοι Πατέρες έχουν σαφή θέση ότι είναι εφάμαρτη και ψυχοφθόρα;

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Πολύς λόγος έγινε το τελευταίο διάστημα για την πρωτοφανή εκδήλωση που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, υπενθυμίζοντάς μας ότι ο άνθρωπος χωρίς τον Θεό δεν έχει ηθικές αξίες, φραγμούς και αναστολές.

Με την παρουσία βουλευτών του Χρήστου Γιαννούλη του ΣΥΡΙΖΑ και της Βάσιας Μαντέση του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ σε άγνωστο χώρο της πόλης έγινε τελικά η εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Thessaloniki Pride, το «Ουράνιο Τόξο» και φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με drag queen να διαβάζει παραμύθι σε παιδιά ηλικίας από 3 έως 13 ετών.

Ευτυχώς το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την πρωτοβουλία αυτή.

Φυσικά, οι πολιτικοί όλων των αποχρώσεων και κομμάτων έχουν αποδείξει ότι στερούνται όχι μόνο ηθικής αλλά και αυτής της κοινής λογικής. Αλλά ποιος περίμενε ότι θα υπάρχουν γονείς που θα συμμετείχαν σ’ ένα τέτοιο έγκλημα; Ενώ ο ρόλος τους είναι να προστατεύουν τα παιδιά τους από τη διαφθορά και την ηθική κατάπτωση, τελικά να τα ρίχνουν στο στόμα του λύκου.

Τι όμορφο και χαροποιό είχε αυτό το θέαμα που αντίκρισαν τα παιδάκια που παρά την θέλησή τους βρέθηκαν σε αυτή την εκδήλωση; Ποια ευγενή αισθήματα μπορεί να προκαλέσει σε μία παιδική ψυχή η φιγούρα ενός άντρα που μεταμορφώνεται σε κάτι ανάμεσα σε χορεύτρια του καμπαρέ και βαμπίρ σε μαγικές τελετές; 

Κάποτε σε μία από τις αξιομνημόνευτες ραδιοφωνικές του εκπομπές ο Μάνος Χατζιδάκις είπε κάτι που ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που έγινε στην πόλη μας. “Όποιος δεν φοβάται το πρόσωπο του τέρατος,” έλεγε ο μεγάλος μουσουργός “πάει να πει ότι του μοιάζει. Η πιθανή προέκταση του αξιώματος είναι, να συνηθίσουμε τη φρίκη, να μας τρομάζει η ομορφιά.” 

Προσπαθούν να πείσουν τις αθώες και ανώριμες ψυχές ότι αυτό το θέαμα είναι φυσιολογικό, να μην φοβούνται το πρόσωπο του τέρατος, ώστε να του μοιάσουν! 

Ποιος θα προστατέψει την άδολη παιδική ψυχή από μία μόδα, για την οποία η Αγία Γραφή και οι Άγιοι Πατέρες έχουν σαφή θέση ότι είναι εφάρματη και ψυχοφθόρα;

Ο διαχωρισμός των φύλων στην μία ανθρώπινη φύση υπάρχει κατ’ επιταγή του Δημιουργού, του Αγίου Τριαδικού Θεού. Έτσι δεν δημιουργείται ο άνθρωπος, με την ένωση δηλαδή του άνδρα και της γυναίκας; Και πώς φτάσαμε να απολογούμαστε όταν πρέπει να δημιουργήσουμε υγιή πρότυπα στα παιδιά μας;   

Για να περάσει αυτή η προπαγάνδα απαιτήθηκαν δεκαετίες προσπάθειας για την δημιουργία ενός νέου ανθρώπινου τύπου. Ο άνθρωπος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ο κούφιος και κενός, είναι έτοιμος να γεμίσει με οτιδήποτε φαύλο του πλασάρουν. Άδειασε από Θεό, άδειασε από ηθικές αξίες, ξέφτισαν και οι ιδεολογίες στις οποίες είχε στηρίξει τις ελπίδες του και τώρα, με σβησμένη ακόμα και την μνήμη μιας άλλης ζωής, έγινε λευκό χαρτί στο οποίο γράφονται οι νέες αξίες, οι αρχές, τα ήθη και τα έθιμα της Νέας Εποχής.

Αναρωτιόμαστε γιατί όλοι οι δικαιωματιστές παραμένουν άφωνοι μπροστά στα δικαιώματα των ΑΜΕΑ, των άστεγων οικογενειών που τρώνε από συσσίτια, των ηλικιωμένων που ζουν σε ανέχεια ή των μέχρι προσφάτως άνεργων ανεμβολίαστων υγειονομικών. Πάμπολλα τα παραδείγματα των ανθρώπων που η διαφορετικότητά τους, τους θέτει στο περιθώριο και ουδείς έχει νοιαστεί γι’ αυτούς.

Πού είναι όλο αυτό το κίνημα του φεμινισμού που αγωνίζεται να αποδείξει ότι το φύλο τους είναι ξεκάθαρα βιολογικό και δεν πρέπει η γυναίκα να αντιμετωπίζεται ως προϊόν υπερσεξουαλικότητας ή μιας κακάσχημης καρικατούρας που στηρίζει την ύπαρξή της πάνω σε ψηλοτάκουνα και υπερβολικό μακιγιάζ; 

Δεν νιώθουν τώρα ότι το γυναικείο πρότυπο διακωμωδείται και γελοιοποιείται; Πώς δέχονται έναν άντρα να μασκαρεύεται ως γυναίκα ενώ τελικά δεν είναι; Υποκρισία παντού… 

Προσπαθώντας με κάθε τρόπο να περάσουν την ομοφυλοφιλία σαν αρετή και κανονικότητα, ενώ δεν είναι, θα έρθει η άνωθεν σφαλιάρα και θα είναι τόσο επώδυνη που κανείς δεν θα το αντέξει. 

Η Αγία Γραφή είναι ξεκάθαρη: “Ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι Θεοῦ βασιλείαν οὐ κληρονομήσουσιν; μή πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοί οὔτε μαλακοί οὔτε ἀρσενοκοῖται.. (Α’ Κορ.στ’, 9)”.

Έχουμε σκεφτεί τι πρόκειται να συμβεί αν παρασύρουμε τα παιδιά στην αμαρτία; Το αναφέρει επίσης ξεκάθαρα η Αγία Γραφή, “ὃς δ᾿ ἂν σκανδαλίσῃ ἕνα τῶν μικρῶν τούτων τῶν πιστευόντων εἰς ἐμέ, συμφέρει αὐτῷ ἵνα κρεμασθῇ μύλος ὀνικός εἰς τόν τράχηλον αὐτοῦ καί καταποντισθῇ ἐν τῷ πελάγει τῆς θαλάσσης. Οὐαί τῷ κόσμῳ ἀπό τῶν σκανδάλων· ἀνάγκη γάρ ἐστιν ἐλθεῖν τά σκάνδαλα· πλήν οὐαί τῶν ἀνθρώπῳ ἐκείνῳ δι᾿ οὗ τό σκάνδαλον ἔρχεται (Ματθ. ιη, 6-7)”.

Δεν είμαστε υπέρ της βίας εναντίον οποιασδήποτε ανθρώπινης ύπαρξης, ακόμη και του χειρότερου εχθρού μας. Στεκόμαστε απέναντι στην αμαρτία αλλά στους αμαρτωλούς δείχνουμε αγάπη και τους χαρίζουμε απλόχερα την προσευχή μας. Σε καμία περίπτωση όμως, το πάθος τους δεν θα πρέπει να αποτελεί πρότυπο για τους υπόλοιπους και κυρίως για τα παιδιά. 

Είτε πρόκειται για διαταραχή προσωπικότητας, είτε για πάθος, είτε για ασυνείδητη ή συνειδητή επιλογή, η σεξουαλικότητα δεν αφορά τα παιδιά και κυρίως τα πολύ μικρά. 

Δεν συναινούμε στη νομιμοποίηση αυτής της κατάστασης… ελλοχεύει η ροπή προς την παιδοφιλία. 

Γονείς, φυλάξτε τα παιδιά σας!

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Καταστροφικό πείραμα με παραμυθένιο περιτύλιγμα
Επιβάλλεται ο νομοθετικός μεσαίωνας και στην πατρίδα μας
Εκπαιδευτικό βιντεάκι του ΙΕΠ προωθεί τη νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων
Η Κοκκινοσκουφίτσα της διαστροφής που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας

Σχετικά άρθρα

Halloween στα ελληνικά σχολεία

Άρθρο της Σοφίας Μακεδονοπούλου Μοντέρνα παιδαγωγική! Μόνο να περνάμε καλά! Αφού περνάμε καλά, όλα καλά! Για τους περισσότερους από εμάς η 1η Νοεμβρίου που πλησιάζει δεν σήμαινε τίποτα. Το φθινόπωρο χρωματιζόταν...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.