Ελένη Παπασταματάκη

Εχθρός του ελληνικού έθνους ο Κ. Μητσοτάκης- Βεβαιώνει ότι θα υπάρξει θεσμοθέτηση του γάμου ομοφυλοφίλων

εικόνα άρθρου: Εχθρός του ελληνικού έθνους ο Κ. Μητσοτάκης- Βεβαιώνει ότι θα υπάρξει θεσμοθέτηση του γάμου ομοφυλοφίλων
Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη

Έρχεται να αποτελειώσει την Ελλάδα που υποφέρει από το δημογραφικό


Στο μείζον και οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα, η ανάλγητη κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη επιφέρει ένα επιπλέον βαρύ πλήγμα. Η μέχρι τώρα πολιτική της υποσκάπτει τα θεμέλια του ελληνικού έθνους εξ ονόματος δήθεν ενός ευρωπαϊκού οράματος…

Σύμφωνα με έρευνα των New York Times η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις 7 πιο γηρασμένες χώρες του κόσμου έως το 2050. Σε 27 χρόνια υπολογίζεται ότι ο 1/4 κατοίκους της χώρας μας θα είναι άνω των 65 χρόνων.

Πιο συγκεκριμένα, η ανάλυση των New York Times αποκαλύπτει ότι σε 30 χρόνια από τώρα, η ηλικιακή ομάδα που θα αποτελεί την πλειονότητα στη χώρα μας θα είναι μεταξύ των 55 και των 70 ετών και θα έχει συρρικνωθεί κατά πολύ η ηλικιακή ομάδα από 20 έως 40 ετών.

Μάλιστα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η Ελλάδα εκτιμάται ότι μέχρι το 2050 θα είναι η τρίτη πιο γηρασμένη χώρα πίσω από την Ιταλία και την Ισπανία.

Αυτά τα στοιχεία προστίθενται στα ανησυχητικά δεδομένα των Ηνωμένων Εθνών, που εκτιμούν ότι σε 70 χρόνια από τώρα ο πληθυσμός της Ελλάδας δε θα ξεπερνά τα 6,5 εκατομμύρια από τα 10,4 που είναι περίπου σήμερα. [1]

Η Ελλάδα κινδυνεύει καθώς μειώνεται ραγδαία ο πληθυσμός της και αντί ο «ελάχιστος» πρωθυπουργός να λάβει γενναία και σοβαρά μέτρα προς ενίσχυση της ελληνικής οικογένειας, αντί να δώσει στέρεο έδαφος με ελαφρύνσεις και πραγματικές παροχές σε νέα ζευγάρια ώστε να θωρακίσει τον θεσμό της οικογένειας, αυτός εξαγγέλλει συνεχώς μέτρα και διευκολύνσεις για την μειοψηφία των δικαιωματιστών ΛΟΑΤΚΙ.

Αυτό που είχε να δηλώσει ο πρωθυπουργός της Ελλάδας σε συνέντευξή του στο Bloomberg (αμερικάνικη πολυεθνική χρηματοδοτική εταιρεία για την ενημέρωση των επιχειρηματικών και οικονομικών πληροφοριών), ήταν τα μέτρα για την ενίσχυση της ομοφυλοφιλικής κοινότητας. Είπε χαρακτηριστικά «Ο γάμος μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου θα συμβεί κάποια στιγμή και είναι μέρος της στρατηγικής μας». [2]

Ο άνθρωπος τα λέει στα ίσα, δεν κρύβεται. Το θέμα είναι πόσοι Έλληνες καταλαβαίνουν αυτά που λέει…

Μέρος της στρατηγικής είναι να στηρίξει τους ΛΟΑΤΚΙ, γιατί αυτό επιτάσσει η παγκόσμια ατζέντα και αυτομάτως ομολογεί την πίστη του στα αφεντικά της Δύσης. 

Αντί να αντιμετωπίσει την υπογεννητικότητα ο Κ. Μητσοτάκης την ενισχύει με την στηριξη των ΛΟΑΤΚΙ γάμων, αφού αυτοί οι γάμοι δεν δίνουν απογόνους, ως γνωστόν…

Ενώ τον ευλογημένο θεσμό της οικογένειας τον καταδυναστεύει ανηλεώς μη παρέχοντας οικονομικές ενισχύσεις, φοροαπαλλαγές και άλλα μέτρα τόνωσης που θα συντελεσουν στην ενίσχυση της οικογένειας και στην αύξηση των γεννήσεων.

Βάσει σχεδίου λοιπόν ο Κ. Μητσοτάκης συρρικνώνει το ελληνικό έθνος.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, μιλάει εκ μέρους των Ελλήνων διακηρύσσοντας ψεύδη ότι τάχα «η ελληνική κοινωνία είναι πιο έτοιμη και ώριμη», για να δεχτεί τον γάμο των ομοφυλοφίλων.

Πόσο φαίνεται η αποστασιοποίησή του από την Ελλάδα και τους Έλληνες!

Επιδεικτικά περιφρονεί την Ορθόδοξη πίστη των Ελλήνων η οποία αναγνωρίζει κάθε εκτροπή από το φυσιολογικό ως πτώση και αμαρτία. Όχι! και φυσικά δεν δεχόμαστε αυτές τις δυτικές εξευρωπαϊσμένες ελευθεριότητες, αυτήν την ασυδοσία και την αχαλίνωτη κίνηση προς τα παρα φύση πάθη, προς κάθε ανωμαλία.

Δεν δεχόμαστε και ούτε θα δεχτούμε έναν γάμο που δεν έχει ευλογηθεί από τον Θεό. Ένα γάμο που ανατρέπει τη δημιουργία και οδηγεί την ανθρωπότητα στον πνευματικό θάνατο, και στην απώλεια.

Αξιομνημόνευτη είναι η προφητική ρήση του οσίου Γέροντος Αγάθωνος. Είχε πει ο αγιασμένος γέροντας, πως όταν περάσει από την ελληνική βουλή ο γάμος των ομοφυλοφίλων τότε είμαστε πολύ κοντά στα έσχατα. Πιο συγκεκριμένα το Νοέμβριο του 2008, ο τότε Ηγούμενος της Ι.Μ. Κωνσταμονίτου Αγίου Όρους, όσιος Γέρων Αγάθων, κατά την επίσκεψη του στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Βυζαντινού Ναού Προφήτη Ηλία της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης (όπου προϊστάμενος του Ι. Ναού ήταν ο μακαριστός αγωνιστής και ομολογητής πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, επτά χρόνια πριν την εκδίωξή του από τον Ιερό Ναό για λόγους Πίστεως), με το προορατικό του λόγο είχε αποκαλύψει ότι όταν έρθει η εποχή που θα ψηφιστεί ο Νόμος για τον γάμο ομοφύλων στη Βουλή, το τέλος του κόσμου θα είναι κοντά [3].

Ο Θεός να μας φυλάξει γιατί κατά πως φαίνεται εκεί οδεύουν τα πράγματα…

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Δείτε σχετικά: 
Έσχατα χρόνια: O Αλ. Τσίπρας υπόσχεται θεσμοθέτηση του γάμου ομόφυλων ζευγαριών και τεκνοθεσίας
Ο πρωθυπουργός που διχάζει τους Έλληνες λέει: “αντιδημοκρατικός ο κοινωνικός αποκλεισμός”
Ο Πρωθυπουργός αγκαλιάζει τα παιδιά των ΛΟΑΤΚΙ

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.