Επικαιρότητα

Έκφραση ευγνωμοσύνης προς τον μακαριστό π. Νικόλαο Μανώλη

εικόνα άρθρου: Έκφραση ευγνωμοσύνης προς τον μακαριστό π. Νικόλαο Μανώλη

Η απόσταση δεν είναι εμπόδιο στον κοινό αγώνα υπέρ της Πίστεως…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr
Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com, το ακόλουθο συγκινητικό γράμμα, από τους Ορθόδοξους αδελφούς μας στη Ρουμανία. 

Τα συγκινητικά αυτά λόγια που μας απευθύνει η εν Χριστώ αδελφή Δρ. Gabriela Naghi, μας κοινοποίησε ο Αποτειχισθείς ιερέας π. Κλαούντιο Μπούζα, διοργανωτής της θεολογικής ημερίδας, η οποία έλαβε χώρα στο Urziceni της Ρουμανίας και προβλήθηκε ιδιαιτέρως από το Ιστολόγιο της Κατάνυξης.

Είναι μια έκφραση ευγνωμοσύνης προς τον μακαριστό Πνευματικό Πατέρα μας, π. Νικόλαο Μανώλη, από όσους τον γνώρισαν διά μέσου του Ιστολογίου Κατάνυξη και άλλαξε η ζωή τους.
Μέσα από την “Κατάνυξη”, ο Γέροντας μίλησε στις καρδιές τους και στήριξε τον αγώνα τους. Η απόσταση δεν είναι εμπόδιο στον κοινό αγώνα υπέρ της Πίστεως.
Οι αδελφοί μας στη Ρουμανία, πατέρες, μοναχοί, μοναχές, θεολόγοι και λαϊκοί, μέσα από την τρισχαριτωμένη Ιεροκανονική Αποτείχιση, ομολογούν Χριστό.

Να έχουν πάντα την ευχή του Γέροντά μας!

«Εμείς με τη σειρά μας χαιρετίζουμε με αδελφική αγάπη τους εν Χριστώ Ορθόδοξους αδελφούς μας στην Ελλάδα που μάχονται ενάντια στον οικουμενισμό, αυτήν την πολυκέφαλη Λερναία Ύδρα, που το δηλητήριο της δηλητηριάζει παντού τα μυαλά της Υψηλής Ορθόδοξης Ιεραρχίας.  Αγκαλιάζουμε τα πνευματικά τέκνα του Αξίου Μνήμης και Τιμής π. Νικολάου Μανώλη.  Είθε η θυσιαστική αγάπη του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου να ζεστάνει τις καρδιές μας και η πνοή του παρηγορητή Χριστού μας, να μας σκεπάζει σε αυτόν τον αγώνα για τη νίκη της Αγαπημένης μας Ορθοδοξίας για πάντα εις τους αιώνες!  Αμήν!»
Δρ Gabriela Naghi

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Πώς οι Ρουμάνοι Ορθόδοξοι αδελφοί μας τιμούν με πράξεις την μνήμη του Αγίου Παϊσίου
Χαιρετισμός στήν Θεολογική Διάσκεψη τοῦ Urziceni τῆς Ρουμανίας. Πρός τιμήν τοῦ Ἁγίου Παϊσίου
Ευχαριστήρια επιστολή εκ μέρους το π. Κλαούντιο Μπούζα
Αποτείχιση του π. Νικολάου Μανώλη [βίντεο και κείμενο 2017]

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.