Επικαιρότητα

Εκκλησία Κύπρου – Μητρόπολη Ταμασού και Εκκλησία της Ουκρανίας

εικόνα άρθρου: Εκκλησία Κύπρου – Μητρόπολη Ταμασού και Εκκλησία της Ουκρανίας

12 Ιούν 2019

Ο π.Νεκτάριος Μπακόπουλος (Εκκλησία Κύπρου) επισκέφθηκε τους διωκόμενους Ορθοδόξους στην Ουκρανία.

Τη στιγμή που ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμος, εναγκαλίζεται και συμπροσεύχεται με τον μη αναγνωρισμένο μέχρι στιγμής από καμία Αυτοκέφαλη Εκκλησία, “Μητροπολίτη Ουκρανίας” Επιφάνιο, η Εκκλησία της Κύπρου μέσω του μητροπολίτου Ταμασού κ.Ησαΐα, στέλνει δικό της αρχιμανδρίτη (π.Νεκτάριος Μπακόπουλος) για να δει ιδίοις όμμασι τη κατάσταση που επικρατεί στην κανονική Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας.

Ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί τις εμπειρίες που έζησε ο εν λόγω ιερέας μαζί με τους διωκόμενους πιστούς αναγκαζόμενος να λειτουργήσει ακόμη και σε σπίτι όπου εξυπηρετούνται οι πιστοί.

— Σχολιασμός katanixi.gr —
Youtube channel: † Свято-Успенская Почаевская Лавра

Σχετικά άρθρα

Το Μήνυμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ από τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ηχητικό μήνυμα) ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΕΩ (19-2-2023) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@neodevgmail.com από την “ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ” το...

Αντικατάσταση Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους από τριανδρία; «Εκατοντάχειρες» κατά Αγίου Όρους;

«Ἔθος ἐγχρονίζον, εἰς νόμον τελεῖ»2 (Συνήθεια ποὺ χρονίζει στὸ τέλος γίνεται νόμος) Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com το ακόλουθο άρθρο των Αγιορειτών Κελλιωτών Πατέρων Ἐν Ἁγίῳ Ὄρει...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.