Επικαιρότητα

Έκραξαν τον Τσίπρα μέσα στο αεροπλάνο: «Είσαι προδότης – Θα πας φυλακή» (βίντεο)

εικόνα άρθρου: Έκραξαν τον Τσίπρα μέσα στο αεροπλάνο: «Είσαι προδότης – Θα πας φυλακή» (βίντεο)

Σε φραστική επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα προχώρησε η Γεωργία Μπιτάκου μέσα στο αεροπλάνο όπου ταξίδευε με τον πρώην πρωθυπουργό.
Η Γεωργία Μπιτάκου κινείται προς το κάθισμα που κάθεται ο Αλέξης Τσίπρας ρωτώντας τον αρχικά αν ξέρει έναν μακεδονομάχο ενώ στην συνέχεια του είπε πως θα έπρεπε να βρίσκεται στην φυλακή αποκαλώντας τον, προδότη, καταδότη και φασίστα. 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.facebook.com/Livemedianews.gr/videos/1257492544429824/?v=1257492544429824

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Καιρός να αναβαπτιστούμε με τα νάματα της πίστεως και της φιλοπατρίας του 1940: “Οι Εμφανίσεις της Παναγίας”

Ο άγων ήταν ιερός. Οι Έλληνες πολεμούσαν υπέρ Πί­στεως και Πατρίδος. Εγνώριζαν, ότι αν πατούσαν τον τόπο μας οι Φράγκοι, οι παπικοί θα μας νόθευαν την πίστη και θα μόλυναν την Ορθοδοξία

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.