Επικαιρότητα

Έκτακτο! Η ευλογημένη και Ιεροκανονική Αποτείχιση του π. Ελευθερίου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

εικόνα άρθρου: Έκτακτο! Η ευλογημένη και Ιεροκανονική Αποτείχιση του π. Ελευθερίου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Σε διακοπή μνημοσύνου του οικείου του επισκόπου προέβη γνωστός αγωνιστής ιερέας της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Σήμερα το πρωί, Κυριακή του Ασώτου (12-2-23) κατά την Θ. Λειτουργία ο π. Ελευθέριος Τάτσης, ιερέας της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, δήλωσε από άμβωνος ότι διακόπτει την πνευματική κοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Μακάριο.

Ο π. Ελευθέριος είναι ο λαοφιλής κληρικός που στοχοποιήθηκε από την εκκλησιαστική διοίκηση στην Αυστραλία και εκδιώχθηκε από το θεάρεστο ποιμαντικό έργο που επιτελούσε στην Παναγία Καμαριανή στο Red Hill, την οποία ανέδειξε με την βοήθεια των ενοριτών του σε ένα από τα πιο δημοφιλή προσκύνημα της Αυστραλίας.

Ευχόμαστε ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός να στηρίζει τον π. Ελευθέριο στον αγώνα του πάνω στην γραμμή Ορθόδοξης αντίστασης που χαράζει με το παράδειγμα και την διδασκαλία του ο διδάσκαλος μας π. Θεόδωρος Ζήσης, γραμμή την οποία τήρησε και ο μακαριστός γέροντας μας π. Νικόλαος Μανώλης.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Αρειανοί, Σαβελιανοί και Μοναρχιανοί οι σύγχρονοι Οικουμενιστές. Ακούει κανείς επίσκοπος;

Γράφει ο “Παρακαταθικός”. Ο μον. Σεραφείμ Ζήσης σε μια συγκλονιστική ομιλία αποκαλύπτει το μέγεθος της βλασφημίας των Οικουμενιστών, Ζηζιούλα, Ελπιδοφόρου, Βαρθολομαίου και των συν αυτώ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.