Επικαιρότητα

Ελαιοτριβείον πλανών η Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης 

εικόνα άρθρου: Ελαιοτριβείον πλανών η Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης 
Γράφει ο “Παρακαταθικός

Η αγορά των φυτικών ελαίων ταιριάζει γάντι στη “θεολογία” της ψευδοσυνόδου του Κολυμπαρίου


Αναπάντεχη η είδηση, στο ευρύτερο  πλαίσιο των Event Management (διαχείριση εκδηλώσεων), που επιβάλλει ο θρησκευτικός τουρισμός για τη βιωσιμότητα των Ορθόδοξων Ακαδημιών, μιας και ο μαρασμός των Θεολογικών Σχολών και των Ορθοδόξων(;) Ακαδημιών από φοιτητές δεν κρύβεται άλλο: “Ειδικοί από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι για ένα 4ήμερο εργαστήριο, για να συζητήσουν το μέλλον των φυτικών ελαίων“. 

“Ενώ το ελαιόλαδο κατέχει σημαντική θέση στον ελληνικό πολιτισμό, είναι μόνο ένα από τα εκατοντάδες φυτικά έλαια που παράγονται, διακινούνται και καταναλώνονται παγκοσμίως. Σημαντικά έλαια όπως σόγια, φοίνικα, ηλίανθος, ελαιοκράμβη και καρύδα κυριαρχούν στην αγορά, αλλά διαφορετικές περιοχές έχουν τα δικά τους μοναδικά έλαια”.

Όπως το 2016 Ορθόδοξοι Επίσκοποι συγκεντρώθηκαν και αποφάσισαν πως η Ορθοδοξία είναι μια από τις πίστεις που οδηγούν στον Παράδεισο και όχι η μοναδική. 

“Η τοποθεσία της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, δίπλα στους ελαιώνες της Κρήτης, μπόρεσε να δώσει στους συνέδρους από διαφορετικές χώρες από όλο τον κόσμο, τον ιδανικό τόπο και χώρο για τόνωση της σκέψης και των συζητήσεων για το μέλλον των φυτικών ελαίων”.

Έτσι και το 2016 αποτέλεσε τον ιδανικό τόπο, τόνωσε τη σκέψη και τις συζητήσεις για το πρωτείο του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και την αναγνώριση των αιρετικών ως Εκκλησίες. 

Κακομοίρηδες, πόση πλάνη ακόμα αντέχετε; 

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Σχετικά άρθρα

Ο Πατριαρχικός Ναός στο Φανάρι κέντρο αντικανονικών συμπροσευχών μετά αιρετικών επισκόπων

Λουθηρανός αρχιεπίσκοπος «εκκλησιάστηκε» σε Θεία Λειτουργία, Παπικός επίσκοπος παρέστη στο Μ. Εσπερινό για την εορτή των Αγίων Αποστόλων Βαρθολομαίου και Βαρνάβα

Τραγικοί υμνητές του Καζαντζάκη

Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη Ο Οικουμενικός Πατριάρχης παρών σε εκδήλωση τιμής του Κρητικού συγγραφέα Το να προβάλλουν και να τιμούν τον Καζαντζάκη λογοτέχνες, φιλόλογοι, και γραμματιζούμενοι λογής λογής, είναι ένα αναπόφευκτο...

Συναντήθηκαν οι παγκόσμιοι Άρχοντες του Οικουμενικού θρόνου στην Αθήνα και άφησαν πολλά αναπάντητα ερωτήματα

Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη. Προβλημάτισε δυσάρεστα η επιλογή της 29ης Μαΐου, ημέρας μνήμης της Άλωση της Πόλης, για την σύγκλιση της 1ης Συνόδου Κορυφής των Παγκόσμιων Αρχόντων

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.