Επικαιρότητα

Ελαστική(!) Κόκκινη Γραμμή;  

εικόνα άρθρου: Ελαστική(!) Κόκκινη Γραμμή;  

Στο σχέδιο του οικουμενισμού για άνευ όρων ένωση. Οι σχισματικοί της Ουκρανίας αποδεικνύονται κρίσιμος παράγοντας…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr 

Ναι μεν αναγνωρίζονται από τους Οικουμενιστές ως κανονική Εκκλησία, απορρίπτονται αφετέρου δε από τους αντιδρώντες ως αχειροτόνητοι – αυτοχειροτόνητοι και σχισματικοί.

Πήραν, λοιπόν, άνωθεν οδηγίες και εν μέσω βομβαρδισμών περνούν την κόκκινη γραμμή (κοινό ποτήριο), κάνοντας(;) αρχικά συλλείτουργα με ΟΥΝΙΤΕΣ (έχει δοθεί γραμμή στα δικά τους μέσα ενημέρωσης να αναφέρονται πλέον ως Ελληνόρυθμοι καθολικοί μάλλον, γιατί η Ουνία ως λέξη έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο). Και πρόσφατα έκαναν δημοσίως, απροκάλυπτα και αδιαμαρτύρητα ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΜΕ ΠΑΠΙΚΟΥΣ. Οι οικουμενιστές που τους αναγνώρισαν τηρούν στάση αναμονής και οι Αποτειχισμένοι δεν αντέδρασαν αναλόγως, μάλλον διότι εξ’ ορισμού δεν τους θεωρούν Εκκλησία. Δαιμονικό και δόλιο σχέδιο όντως.

Ενώ θα αναμέναμε να ηχήσουν οι σάλπιγγες, να σημάνουν οι σειρήνες πνευματικό συναγερμό και οι μέχρι σήμερα παρατεταγμένοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί στην Κόκκινη Γραμμή του Κοινού Ποτηρίου ενάντια στον οικουμενισμό  να καλέσουν τον πιστό λαό “στα όπλα”, κατά της παναιρέσεως και της άνευ όρων Ένωσης με τους αιρετικούς, αντιθέτως διαπιστώνουμε πως, ενώ το θέμα αναδείχθηκε και δεν έγινε εν κρυπτώ και παραβύστω, τελικά αναπαράχθηκε από τα εκκλησιαστικά μέσα ενημέρωσης από υποτονικά έως ελάχιστα. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν μάλιστα και κάποια “Ορθόδοξα” μέσα που έθαψαν το θέμα… πανηγυρικά.

Αναρωτηθείτε ποια μέσα και με ποιον τρόπο παρουσίασαν την εισβολή από την κόκκινη γραμμή και ποια την αποσιώπησαν εντελώς.

Η Κατάνυξη για άλλη μια φορά έμεινε στο ύψος των περιστάσεων και οφείλουμε να συγχαρούμε την αρθρογράφο μας Μαρία Κοσμίδου που λιτά και αποφασιστικά έθεσε το δάκτυλο επί τον τύπον των ήλων.. Φυσικά και θα αντιδράσουμε ως Αποτειχισμένοι, γιατί ανησυχούμε για την Εκκλησία και με την κίνηση αυτή απειλείται η Ορθόδοξη Εκκλησία.  

Χρειάζεται να ενώσουμε τις φωνές και τις προσευχές μας, ώστε ξεκινώντας από την katanixi.gr να αφυπνισθούν ολοένα και περισσότεροι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και να ηχήσουν οι σειρήνες της  αντίδρασης, της Αγιοπατερικής Αποτείχισης, για την αλήθεια του Ιησού Χριστού…

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Σεπτεμβριανός παραβάτης και αποστάτης
Πάπας Φραγκίσκος και Οικουμενικό Πατριαρχείο στο δρόμο προς το κοινό Πάσχα και την ανίερη…
Κρυφή ατζέντα στην Ορθόδοξη Εκκλησία για κοινό εορτασμό του Πάσχα με τους Παπικούς;

Σχετικά άρθρα

Κατά ιερομ. Νικήτα Παντοκρατορινού για τις εκκλησιολογικές του αιρέσεις και την συκοφάντηση του Αγ. Γρηγορίου Παλαμά

του Αγαθόνικου. Σε ομιλία του για τον Άγιο Γρηγόριο Παλαμά ο Αγιορείτης γέρων διαστρέφει την εκκλησιαστική μας ιστορία και εκμεταλλεύεται το κύρος του Αγίου, για να προωθήσει τις αιρέσεις του

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.