Ελένη Καμπούρη – Βιογραφικό σημείωμα

Η Ελένη Καμπούρη του Ευστρατίου γεννήθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη. Είναι ενεργό μέλος του Ορθόδοξου Χριστιανικού Συλλόγου “Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής”, στηρίζει τον από το 2017 αποτειχισθέντα για λόγους Πίστεως πνευματικό της πατέρα Πρωτ. Νικόλαο Μανώλη, συμμετέχει εθελοντικά στις δραστηριότητες του Συλλόγου και αρθρογραφεί για την ιστοσελίδα “Κατάνυξη”.

Μεγάλωσε σε μια παραδοσιακή ελληνική μεσοαστική οικογένεια από υπέροχους γονείς και έχει μία αδερφή. Είναι παντρεμένη κι έχει ένα γιο. Τελείωσε το Λύκειο και αμέσως μετά φοίτησε σε ΙΕΚ Αισθητικής και Κοσμετολογίας. Γνωρίζει αγγλικά και επί σειρά ετών εργάζεται στο αντικείμενο σπουδών της, κυρίως σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες καλλυντικών στο κομμάτι των πωλήσεων, των προβολών και της προώθησης προϊόντων.

Δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για το ευαίσθητο κομμάτι της εκπαίδευσης που ονομάζεται ειδική αγωγή και παρακολουθεί σεμινάρια και ημερίδες.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.