Επικαιρότητα

Εμπερίστατη Ελλάς καλεί Αρχιεπίσκοπο!

εικόνα άρθρου: Εμπερίστατη Ελλάς καλεί Αρχιεπίσκοπο!

Ο Ιερώνυμος ευλογεί τον εξισλαμισμό της Ελλάδας.

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Οι δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου αναφορικά με τα πρόσφατα γεγονότα στη Μόρια είναι το λιγότερο προκλητικές. Ο κ. Ιερώνυμος ομιλεί για ένα δόλιο σχέδιο ανεπίτρεπτης, ανήθικης και απάνθρωπης εργαλειοποίησης και εκμετάλλευσης απελπισμένων προσφύγων και μεταναστών, που εξελίσσεται εδώ και αρκετούς μήνες. Αυτή, όμως, είναι μια διαστρεβλωμένη αλήθεια. Θα έπρεπε αντί να ενεργεί ως φερέφωνο των ΜΚΟ, να υπερασπίζεται την Πατρίδα μας. Ως Αρχιεπίσκοπος, οφείλει να προστατεύει το ποίμνιό του από ορατούς και αοράτους κινδύνους. Τέτοιοι κίνδυνοι είναι και πολιτικές αποφάσεις, όπως αυτές που αφορούν το λεγόμενο “μεταναστευτικό θέμα” και έχουν φέρει τα πάνω κάτω σε όλη την Ευρώπη, πόσο μάλλον στη χώρα μας, η οποία έχει κατακλυστεί από ομογενείς των οθωμανών κατακτητών

Καλώς αναφέρεται στην αποστολή της Εκκλησίας μας. Δεν είναι νέο ότι βρισκόταν, βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό κάθε εμπερίστατου, κάθε κατατρεγμένου, κάθε αδύναμου συνανθρώπου μας, κάθε πρόσφυγα, ανεξαρτήτως διακρίσεων. Με έργα και όχι με λόγια. Για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και την επούλωση των πληγών κάθε δοκιμαζόμενου. Αυτό το στοιχείο χαρακτηρίζει εμάς, τους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς, είναι στο αίμα μας. Δεν μπορούμε να δεχτούμε όμως, ότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν βλέπει το σχέδιο εξισλαμισμού της Πατρίδας μας. Και δείχνει να μη καταλαβαίνει ότι, όταν οι “πρόσφυγες” που φιλοξενούμε, ενεργούν εναντίον μας, τότε δεν είναι εκείνοι εμπερίστατοι αλλά εμείς.

Πράγματι, κινδυνεύει η ασφάλεια των Ελλήνων και των Ελληνίδων, τόσο στα αστικά κέντρα όσο και στις ακριτικές περιοχές της χώρας μας. Έχουν γεμίσει τα χωριά μας με παράνομους μετανάστες και είναι γεγονός ότι δεν αισθάνονται φιλοξενούμενοι αλλά κυρίαρχοι. Δεν σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί. Τους ενοχλούν οι καμπάνες μας, τους ενοχλούν οι σταυροί, βανδαλίζουν και βρωμίζουν τις εκκλησιές μας, συμπεριφέρονται με θράσος, παραβιάζουν περιουσίες μας, κλέβουν και ρημάζουν ελεύθερα, ατιμώρητα.

Τα λόγια και τα έργα του κ. Ιερωνύμου δυστυχώς αποδεικνύουν ότι δεν νοιάζεται για τη δεινή θέση των Ελλήνων και ότι ένας από τους κύριους λόγους που έχουν οδηγήσει την Πατρίδα μας στην τραγική αυτή κατάσταση, είναι η καθ’ όλα ανθελληνική μεταναστευτική πολιτική την οποία ο ίδιος ευλογεί με λόγια και με έργα. Ευλογεί δηλαδή τον εξισλαμισμό της Ελλάδας.

Απαιτούμε από τον Αρχιεπίσκοπο να αφήσει κατά μέρους τις διπλωματικές του τοποθετήσεις και τους απαράδεκτους παραλληλισμούς, που συνήθως ακούμε από διάφορους αθεολόγητους, όπως ότι και ο Χριστός ήταν πρόσφυγας. Τους τελευταίους μήνες και όχι μόνο, εμπερίστατη είναι ολόκληρη η Πατρίδα μας. Εμπερίστατοι είναι οι Έλληνες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, άστεγοι, άνεργοι, υπερχρεωμένοι, αναγκασμένοι να υπομένουν κλοπές και βανδαλισμούς από τους “προστατευόμενους” της Πολιτείας και της Εκκλησίας. Γνωρίζουμε την αδυναμία αφομοίωσης των συγκεκριμένων λαών με τις αξίες και τον πολιτισμό μας. Θεωρούμε ελάχιστο χρέος του Αρχιεπισκόπου να ενημερωθεί και ο ίδιος, πριν είναι πολύ αργά. Ίσως έτσι τον βοηθήσουμε να σταματήσει τα προξενιά με το Ισλάμ, και όταν επιτέλους καταλάβει ποιους προστατεύει, ελπίζουμε να επιστρέψει στην πραγματικότητα και να αναλάβει την ευθύνη του απέναντι στην απειλή που λέγεται ισλαμοποίηση της Ελλάδας.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κηρύττει τον Ανθρωπισμό/ουμανισμό
Μόρια – Εποικισμός με τη βροντερή απουσία του ελληνικού Κράτους
ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τους πονάει ο Σταυρός!
Τούρκοι κατάσκοποι στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στην Ελλάδα
ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ: Enemy at the gates
Οι ΜΚΟ να’ ναι καλά, και το χρήμα να ρέει…
Βάνδαλοι παράνομοι μετανάστες μετέτρεψαν σε υπνοδωμάτιο ιερό Εκκλησιάς
Απροστάτευτη η Παναγία Τσιραμδού στη Μόρια
Ούτε λεπτό δεν άντεξαν οι πρόσφυγες στο Πορετσό – «Καλύτερα στη Μόρια» (Φώτο- Βίντεο)
Αστυνομικοί Λέσβου: Φώναζαν «kill police» στη Μόρια
– Το μίσος των ισλαμιστών εναντίον της Ορθοδοξίας
– Διαστάσεις εθνικής κρίσης: Ισλαμιστές βεβήλωσαν εκκλησία στη Λέσβο – Γέμισαν με γκράφιτι το νησί!
– Αλίμονο στη Λέσβο! Ανάρμοστη μητροπολιτική ενέργεια έβαλε το νησί σε περιπέτειες!

Σχετικά άρθρα

Καιρός να αναβαπτιστούμε με τα νάματα της πίστεως και της φιλοπατρίας του 1940: “Οι Εμφανίσεις της Παναγίας”

Ο άγων ήταν ιερός. Οι Έλληνες πολεμούσαν υπέρ Πί­στεως και Πατρίδος. Εγνώριζαν, ότι αν πατούσαν τον τόπο μας οι Φράγκοι, οι παπικοί θα μας νόθευαν την πίστη και θα μόλυναν την Ορθοδοξία

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.