Επικαιρότητα

«Εμβολιάσατε πάντα τα έθνη» από τον αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

εικόνα άρθρου: «Εμβολιάσατε πάντα τα έθνη» από τον αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Το «μαθητεύσατε πάντα τα έθνη» έχει πέσει πολύ βαρύ για τους προκαθημένους των Εκκλησιών μας και τους κατά τόπους μητροπολίτες…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Στο εμβολιαστικό κέντρο Homebush του Σύδνεϋ στις 26/05/2021 έλαβε χώρα συνάντηση της Πρωθυπουργού της Νέας Νοτίου Ουαλίας, Gladys Berejiklian και άλλων υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών με θρησκευτικούς ηγέτες της Αυστραλίας. Ανάμεσά τους βρισκόταν και ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος.

Ο Αρχιεπίσκοπος στη συνέντευξη τύπου τάχθηκε υπέρ των εμβολιασμών για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ως τον μοναδικό τρόπο απαλλαγής από την πανδημία. Επιπλέον, παρακάλεσε όλους τους ανθρώπους να εμβολιαστούν ανεξαρτήτως θρησκείας και εθνικότητας. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Και θα ήθελα να ενθαρρύνω ολους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα αν είναι Έλληνες ή όχι, Χριστιανοί ή όχι, Μουσουλμάνοι ή οτιδήποτε άλλο. Σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε».

Όπως φαίνεται, το «μαθητεύσατε πάντα τα έθνη» έχει πέσει πολύ βαρύ για τους προκαθημένους των Εκκλησιών μας και τους κατά τόπους μητροπολίτες, ενώ, αντίθετα, το «εμβολιάσατε πάντα τα έθνη» τους έρχεται πιό βολικό, χειροπιαστό και πολιτικώς ορθό. Ανέξοδη αγάπη.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra


Δείτε σχετικά:
Αυστραλίας Μακάριος ισχυρίζεται ότι τα μπόλια συγκεκριμένων εταιριών δεν περιέχουν κύτταρα από εκτρωμένα…
– Οι οδηγίες του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας προς τους πιστούς και η ώρα του Θεού σχετικά…

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.