Επικαιρότητα

Ένας διαθρησκειακός διάλογος που οδηγεί σε αίρεση;

εικόνα άρθρου: Ένας διαθρησκειακός διάλογος που οδηγεί σε αίρεση;

Παπικοί και Εβραίοι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για κοινό εορτασμό του Πάσχα…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr 

Το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδας μάλλον έχει λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που πλήττουν την Ορθοδοξία στην πατρίδα μας και αποφάσισε να ασχοληθεί με ένα ζήτημα που καίει τους ανθρώπους της Νέας Τάξης,  τον κοινό εορτασμό του Πάσχα. 

Η είδηση

Το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδας και το Combat Antisemitism Movement, το παγκόσμιο δίκτυο για την καταπολέμηση του Αντισημιτισμού, συνδιοργάνωσαν διαδικτυακό διάλογο την Τρίτη 10 Μαΐου 2022, με θέμα «The theology of returning – Η Θεολογία της επιστροφής», όπως αυτή σχετίζεται με το νόημα και τη σημασία του εορτασμού του ορθόδοξου χριστιανικού Πάσχα και του ιουδαϊκού Πέσαχ.

Οι συμμετέχοντες παρουσίασαν τις απόψεις τους και συζήτησαν για τις κοινές αναφορές του Πάσχα και του Πέσαχ, καθώς επίσης και για την εορτή της Πεντηκοστής και του Σαβουόθ. 

Γράφουμε στην Κατάνυξη: 

Ιούλιος 2021

Ανίερες θρησκευτικές συμμαχίες και γεωπολιτικά συμφέροντα δυνάμεων που βρίσκονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, θέτουν νέες βάσεις στο δρόμο που οδηγεί προς το συγκρητισμό, υπό τις οδηγίες του Πάπα. Κοινός πόθος Βατικανού και Φαναρίου είναι ο κοινός εορτασμός του Πάσχα, με κατάληξη την πλήρη Κοινωνία. Μετά την αντικανονική απόδοση αυτοκεφαλίας στην σχισματική ψευδοεκκλησία της Ουκρανίας και το σχίσμα που επέφερε στον Ορθόδοξο κόσμο, το Οικουμενικό Πατριαρχείο στρέφεται και αγκαλιάζει την αίρεση του Ρωμαιοκαθολικισμού. Ένας κοινός εορτασμός του Πάσχα με τους αιρετικούς καθολικούς, θα αποτελέσει εορτασμό του διαβόλου και των οργάνων του.

Μάιος 2022

Οι Οικουμενιστές είναι αποφασισμένοι! Αφήσαν τα λόγια, τις διακηρύξεις και τα κείμενα και προχωράνε ολοταχώς σε πράξεις, αφού δε βλέπουν μαζικές αντιδράσεις από τους ορθόδοξους! Το παράδοξο είναι ότι μεγαλύτερη αντίσταση από τους παραδοσιακούς έβρισκαν όσο ήταν στη θεωρία (Μπαλαμάντ, Σαμπεζύ, Γενεύη κλπ) πάρα τώρα που πέρασαν στην πράξη, από το Κολυμπάρι κι έπειτα! Πώς θα προχωρήσουν σε ένωση και κοινό ποτήριο, αν δεν πετύχουν πρώτα τον κοινό εορτασμό του Πάσχα;

Από το καλοκαίρι Οικουμενιστές και Πάπας μας πληροφορούν και μας προετοιμάζουν πως εκεί το πάνε, σε μια προσπάθεια να γκρεμιστούν οι παλιές προκαταλήψεις και να οδηγηθούμε σιγά σιγά σε πλήρη ένωση. Χρονιά ορόσημο του κοινού εορτασμού θα αποτελέσει το 2025, μία χρονιά προσεκτικά επιλεγμένη μιας και συμπίπτει η ημερομηνία, εορτασμού του Πάσχα για Ορθόδοξους και Ρωμαιοκαθολικούς και θα εορταστεί και η 1700η επέτειος της Συνόδου της Νίκαιας. Αυτή η τυχαία σύμπτωση, λοιπόν, θα αποκτήσει από τους Οικουμενιστές ύψιστο συμβολισμό μαρτυρίας και συμφιλίωσης, αφού ο κοινός εορτασμός του Πάσχα επιβάλλεται κατ’ αυτούς ως οικουμενικό ζήτημα πρώτης τάξης!

Όσο η επίσημη Εκκλησία υποτάσσεται στην εβραιομασωνικη ατζέντα των παγκοσμιοποιητών, τόσο ο πιστός λαός θα στενάζει υπό την χιονοστιβάδα της προδοσίας της πίστης και της πατρίδας. 

Χριστός Ανέστη 

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.