Επικαιρότητα

Ένας πιθανός λόγος για την ξαφνική ασθένεια του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου

εικόνα άρθρου: Ένας πιθανός λόγος για την ξαφνική ασθένεια του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου

προσβλέπουμε, αναφέροντας ως κορυφαίο παράδειγμα εκείνο της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην αμέριστη στήριξή σας προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Μετά την αναφορά του για την αμέριστη στήριξη στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, ο αξιότιμος πρόεδρος της Δημοκρατίας αρρώστησε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, ακυρώνοντας το πρόγραμμά του… Ας πρόσεχε! Δεν του ταιριάζει ο ρόλος του πρεσβευτή καλής προώθησης του Σχίσματος στην Ορθόδοξη Εκκλησία μέσω του Κακοκεφάλου της Ουκρανίας!

Διαβάσαμε στο thepressroom.gr:


Παυλόπουλος σε Πατρ. Θεόφιλο: “Προσβλέπουμε στην αμέριστη στήριξή σας προς τον Οικ. Πατριάρχη”

«Η ελληνική Πολιτεία βρίσκεται στο πλευρό σας και στο πλευρό του Παλαίφατου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, στον αγώνα σας για την υπεράσπιση των αρχών και αξιών της Ορθόδοξης Χριστιανοσύνης» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σε συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο στα Ιεροσόλυμα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ισραήλ.

«Και στο πλαίσιο αυτό προσβλέπουμε, αναφέροντας ως κορυφαίο παράδειγμα εκείνο της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην αμέριστη στήριξή σας προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στον δικό του αγώνα για την εκπροσώπηση και στήριξη των απανταχού Ορθοδόξων Χριστιανών, ιδίως στους σημερινούς χαλεπούς και ταραγμένους καιρούς μας» σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε σχετικά:
Ο Πατριάρχης Θεόφιλος καλεί τους Προκαθημένους στην Ιορδανία για την διατήρηση της Ενότητας
– Η ομιλία του Πατρ. Ιεροσολύμων Θεοφίλου Γ’ και η πρόσκλησή του στους προκαθημένους για την ενότητα της Εκκλησίας (βίντεο)
– Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος αποδοκίμασε την πρόταση του Πατριάρχου Ιεροσολύμων
Η θέση του κ. Ιερωνύμου για τη συνάντηση των Προκαθημένων. Εμμονή στην προδοτική απόφαση ή δειλία ενόψει λογοδοτήσεων;
– Αρχιεπίσκοπος Αθηνών: «Δεν μπορεί ο καθένας να καλεί πανορθόδοξη σύνοδο»

Σχετικά άρθρα

Προφητική φωνή του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη (…για όσους συγχέουν την Εκκλησία με την Ιεραρχία)

“Η τελευταία μάλιστα απεδείχθη ανίκανος όλως, αφ΄ ης ημέρας ιδρύθη εν Ελλάδι, να διαπράξη αγαθόν τι υπέρ της Εκκλησίας” Ούτε εκ του υπουργείου ούτε εκ της Συνόδου αναμένομεν γενναίον τι...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.