Οι υπόλοιποι ιεράρχες θα πάρουν θέση κατά την δαιμονικής ομοφυλοφιλίας ή το θέμα αυτό κάνει τζιζ;

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Στις 29 Ιουνίου 2020 αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Αρείου Πάγου το διατακτικό της απόφασης του ΣΤ’ Ποινικού Τμήματος, που δίκασε στις 28-1-2020 την αίτηση αναίρεσης του Μητροπολίτη Αμβρόσιου, πρώην Καλαβρύτων, κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Αιγίου, το οποίο τον έκρινε ένοχο για κατάχρηση του εκκλησιαστικού αξιώματος και παράβαση του ρατσιστικού νόμου, καταδικάζοντάς τον σε συνολική ποινή φυλάκισης 7 μηνών με τριετή αναστολή. 

Σύμφωνα με το διατακτικό της απόφασης, απορρίφθηκε η αίτηση ακύρωσης της ποινής για την παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου, ενώ απαλείφθηκε η ποινή για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος, λόγω αλλαγής του Ποινικού Κώδικα.

Η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου και μεταδόθηκε από όλα τα mainstream ΜΜΕ, με έκδηλη την ικανοποίηση για την τελεσίδικη καταδίκη του πρώην Καλαβρύτων με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο. Το γεγονός παρουσιάστηκε ως μια νίκη της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ κατά του ομοφοβικού κηρύγματος του Αμβροσίου από το προσωπικό του ιστολόγιο. 

Επιτέλους, η κοινωνία και μαζί της η κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ (καταχρηστικά χρησιμοποιούμε αυτό τα αρκτικόλεξο στο οποίο συνεχώς προστίθενται γράμματα αντιστοιχούντα σε νέες σεξουαλικές διαστροφές) μπορεί μετά την καταδίκη του Αμβροσίου να κοιμάται ήσυχη! Η Ελληνική δικαιοσύνη δίκασε και καταδίκασε τον Αμβρόσιο για την πράξη του και τα λόγια του, ως παρακίνηση προς εχθροπάθεια κατά ομάδας ατόμων με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Ο κίνδυνος κοινωνικής αναταραχής από το μίσος των καθωσπρέπει χριστιανών κατά των ομοφυλοφίλων απεφεύχθη. 

Όμως οι ομοφυλοφιλικές πολυδιαστροφές υπό την σκέπη του αντιρατσιστικού νόμου αυξάνονται και πληθύνονται, καταπίνοντας συνειδήσεις ακατήχητων, ηθικώς ευάλωτων και πνευματικώς παρατημένων νέων, μολονότι βαπτισμένων ορθοδόξων χριστιανών. Ο αγώνας κατά της ομοφυλοφιλίας είναι αγώνας ζωής για την Εκκλησία, αν αγαπά ακόμα τα παιδιά της. Ο Αμβρόσιος έδωσε αφορμές λόγω του φλογερού του ταμπεραμέντου. Εκείνο το “φτύστε τους” θα τον ακολουθεί. Οι υπόλοιποι ιεράρχες, οι μειλίχιοι, οι προσηνείς και χρυσορρήμονες μήπως ήρθε η σειρά σας να πάρετε θέση κατά της δαιμονικής ομοφυλοφιλίας ή το θέμα αυτό κάνει τζιζ;


Δείτε σχετικά:
Επιμένει ο Αμβρόσιος: Παράσημο η ποινή για τους ομοφυλόφιλους
– Με αυστηρότητα ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος: ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ, ΚΥΡΙΟΙ!
– «Όλοι σχεδόν οι Μητροπολίτες της Ελλάδος… είναι Προδότες του Χριστού και της Εκκλησίας» Καλαβρύτων Αμβρόσιος
– κ. Νίκη Κεραμέως «Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου». Η απάντηση του κ. Αμβρόσιου
– Μη μας πείτε πως δεν τους είχε προειδοποιήσει ο Αμβρόσιος!
– Στην «γκαντεμιά» του Αμβρόσιου αποδίδει τις επιπτώσεις του αφορισμού που βίωσε ο Δήμος Βερύκιος
Καλαβρύτων Αμβρόσιος: Σήμερα υπάρχουν Ιεράρχες και Ιερείς που προδίδουν την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό!
Καλαβρύτων Αμβρόσιος: Η Αγία Ορθοδοξία μας, με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται σε σχίσμα!
Καλαβρύτων Αμβρόσιος, Το τέλος μιας πολυετούς ταπεινής διακονίας
Ο Αμβρόσιος αποχαιρέτισε το ποίμνιο του Αιγίου: «Για εσάς έγινα ολοκαύτωμα»!