Επικαιρότητα

«Επαναφέρετε στην τάξη τον Μητροπολίτη Μάρκο»

εικόνα άρθρου: «Επαναφέρετε στην τάξη τον Μητροπολίτη Μάρκο»

Αναφορά του Ανδρέα Μιχαηλίδη σε Ιερά Σύνοδο και Ιερώνυμο με αφορμή το περιστατικό στα Φλάτσια

Τον Μητροπολίτη Μάρκο και τον διαρκή παρεμβατισμό του σε ζητήματα που αφορούν την πολιτεία και μόνο, δείχνει ως “ηθικό αυτουργό” της επίθεσης που δέχτηκε στα Φλάτσια, ο Βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης που απέστειλε επιστολή στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Στην επιστολή του ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, εκτός των άλλων καλεί τον Μητροπολίτη Μάρκο να καταδικάσει την ενέργεια του ιερέα, χωρίς δικαιολογίες, αφού η πρώτη επίσημη αντίδραση του Μητροπολίτη Χίου κάθε άλλο παρά καταδίκη θύμιζε.

Σε άλλο σημείο της επιστολή του, ο κ. Μιχαηλίδης καλεί την Ιερά Σύνοδο και τον Αρχιεπίσκοπο να επαναφέρουν στην εκκλησιαστική τάξη τον Μητροπολίτη Χίου, κάνοντας λόγο για πλήρη εκτροχιασμό, διαρκείς πολιτικές παρεμβάσεις από άμβωνος καθώς και διαρκείς παρεμβάσεις σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής σε μία εθνικά ευαίσθητη περιοχή της Ελλάδας, το Ανατολικό Αιγαίο.

Τέλος ο κ. Μιχαηλίδης κάνει λόγο και για ποινικές ευθύνες του ιερέα, αφού οι χαρακτηρισμοί περί αργυρώνητου δημοσίου προσώπου είναι ποινικά κολάσιμοι.

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Μη σκοτώσεις το παιδί σου!

της Μαρίας Κοσμίδου. Στο σούπερ μάρκετ άκουσα μια συζήτηση για μια κοπέλα που έμεινε έγκυος και οι φίλες της ήταν υπέρ της έκτρωσης… Έγραψα αυτά που θα ήθελα να της πω και σε όλα τα κορίτσια που είναι στη θέση της

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.