Επικαιρότητα

Έπεσαν και φέτος ποινές για το “Μακεδονία Ξακουστή”! Τι λένε οι στρατιώτες που συμμετείχαν

εικόνα άρθρου: Έπεσαν και φέτος ποινές για το “Μακεδονία Ξακουστή”! Τι λένε οι στρατιώτες που συμμετείχαν

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Στην Ελλάδα του σήμερα το να αγαπάς τη Πατρίδα σου είναι κολάσιμο.
Το να το εκφράζεις σε ημέρα εθνικής επετείου, διώκεται.
Για άλλη μία φορά αν απαγγέλεις το “Μακεδονία Ξακουστή”, επιφέρει τις τιμωρίες.

Κατά την διάρκεια της παρέλασης ο συνάδελφος μου, έδωσε το σύνθημα “ΜΑΚΕΔΟΝIΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ” με αποτέλεσμά στο τέλος της παρέλασης να μας περιμένουν ήδη οι ποινές για το έγκλημα που κάναμε!!

Χρόνια πολλά Ελλάδα, χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες. Σήμερα είχα την τιμή να παρελάσω στην στρατιωτική παρέλαση της θεσσαλονίκης σαν περήφανος Έλληνας Μακεδόνας και Καταδρομέας,τιμώντας έτσι τους προγόνους μου που πολέμησαν για εμένα και την ελευθερία μου.Κατά την διάρκεια της παρέλασης ο συνάδελφος μου Nikos Georgantas έδωσε το σύνθημα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ” με αποτέλεσμα στο τέλος της παρέλασης να μας περιμένουν ήδη οι ποινές για το έγκλημα που κάναμε!! Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι όσες ποινές και αν μας ρίξουν δεν θα σταματήσουμε ΠΟΤΕ να φωνάζουμε το αυτονόητο ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!” ανέφερε ο Μάκης Ζίρις στο προσωπικού του λογαριασμό στο facebook.

Το ίδιο μας περιγράφει και ο δεκανέας Νίκος Γεωργαντάς: “Σήμερα 28η Οκτωβρίου 2019, εγώ ο Δεκανέας Νικόλαος Γεωργαντάς, που υπηρετώ στις Ειδικές Δυνάμεις στην Δ Μοίρα Καταδρομών στην παρέλαση που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη, αναφώνησα δυνατά το Μακεδονία Ξακουστή , υπακούοντας στην ελληνική μου συνείδηση που δεν ανέχτηκε όχι μόνον την παράδοση του ονόματος Μακεδονία αλλά και τον εξαναγκασμό μου ως στρατιώτη να υπογράψω οτι δεν θα φωνάξω ούτε εγω ούτε και οι υπόλοιποι στρατιώτες κάποιο σύνθημα στην διάρκεια της παρελάσεως. Οφείλω να πω δε, οτι έπραξα αυτοβούλως και όχι με εντολή κάποιου προσώπου η οργάνωσης. Κατατάχθηκα στον ελληνικό στρατό για να τιμώ και να προστατεύω την Ελλάδα. Κατατάχθηκα στον στρατό για τιμήσω ακόμη την μνήμη του νεκρού πια πατέρα μου που την υπηρέτησε κι αυτός ως αλεξιπτωτιστής.Μεγάλωσα με τις σκληρές αναμνήσεις του παππού μου που πολέμησε στον Β Παγκόσμιο πόλεμο.
Τιμώ και σέβομαι τους ανωτέρους μου και τον στρατό, όμως περισσότερο και πάνω απο όλα τιμώ και σέβομαι την πατρίδα μου και αυτούς που έπεσαν στις μάχες για να μπορούμε σήμερα να είμαστε ελεύθεροι.??”


Μάκης Ζίρι
Nikos Georgantas

 

Σχετικά άρθρα

Οι εξελίξεις στην Ψευτομακεδονία και το τέλος του ημετέρου καραγκιόζ μπερντέ…

του Νεκτάριου Δαπέργολα Διδάκτορος Βυζαντινής Ιστορίας. "Ἐδῶ τώρα τελειώνει λοιπὸν καὶ αὐτὸ τὸ παραμύθι, γιατί ὄχι μόνο βαριὰ καρδιὰ δὲν βλέπουμε, ἀλλὰ βλέπουμε ἀγωνία μήπως ἡ ἄθλια συμφωνία ἀκυρωθεῖ"

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.