Ελένη Παπασταματάκη

Επίσκοπος διαφημίζει τους Iron Maiden! Έχουν ξεφύγει τελείως!

εικόνα άρθρου: Επίσκοπος διαφημίζει τους Iron Maiden! Έχουν ξεφύγει τελείως!
Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη
αρθρογραφεί για katanixi.gr

Στην προσπάθειά του να απενοχοποιήσει τη ροκ μουσική ανέφερε ότι αυτή ωριμάζει τον άνθρωπο και δημιουργεί πνεύμα κατάνυξης…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Είναι και αυτό χαρακτηριστικό των ημερών της πνευματικής κατάπτωσης που διανύουμε, δηλαδή το να δίνουν πραγματικές μάχες οι Ιεράρχες, όχι για να διαφυλάξουν την Πίστη μας, όπως οι προκάτοχοί τους Άγιοι Ιεράρχες, αλλά για να γίνουν αρεστοί στον κόσμο.

Σε πρόσφατη προεκλογική συνέντευξη που έδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής, Ησαΐας απαντώντας σε σχετική ερώτηση, υποστήριξε πως δεν θα πρέπει να δαιμονοποιείται η ροκ μουσική. Τόνισε ότι είναι μία μορφή τέχνης και αυτό που έχει σημασία είναι πώς την εκλαμβάνει ο κάθε άνθρωπος.

Στην προσπάθειά του να απενοχοποιήσει τη ροκ μουσική ανέφερε ότι αυτή ωριμάζει τον άνθρωπο, ότι μπορεί να προσφέρει πολλά και μάλιστα οι ροκ μπαλάντες δημιουργούν πνεύμα κατάνυξης.

Σεβασμιώτατε, έλεος!!!

Και ποιος δεν γνωρίζει τι είναι στ’ αλήθεια η ροκ/heavy metal μουσική! Πόσο επικίνδυνη είναι για τις ψυχές που την ακούνε με τα υποσυνείδητα μηνύματα, με τις δαιμονικές επικλήσεις και τις τελετουργίες πολλών συγκροτημάτων του είδους, επί σκηνής να υμνούν τον αρχηγό του σκότους διάβολο. Αμέτρητα τα σατανιστικά σύμβολα που απεικονίζονται σε εξώφυλλα δίσκων, αλλά και η έκδηλη εξύμνηση του δαίμονος σε πολλά από αυτά!

Η Alice Bailey του θεοσοφισμού-σατανισμού, εκ των θεμελιωτών της θρησκείας του αντιχρίστου και εισηγήτρια του όρου της Νέας Εποχής, έγραφε ότι «η μουσική είναι από τα πιο σύγχρονα μέσα επηρεασμού των μαζών, ενώ αποτελεί ένα μέρος της όλης προσπάθειας για την υποδοχή από τους νέους των ιδεών της Νέας Εποχής».

Παρακάτω το σκληραίνει ακόμα περισσότερο το πράγμα ο Μητροπολίτης Ταμασού αποκαλύπτοντας ότι και ο ίδιος ως νέος άκουγε αυτήν τη μουσική και μάλιστα δύο από τα πιο ακραία συγκροτήματα.

Είπε συγκεκριμένα: «Μιλάτε με έναν άνθρωπο που μεγάλωσε με τους Iron Maiden, τους ACDC και ήταν τακτικός θαμώνας της Αμάντας και της Αφρικάνας της Λευκωσίας. Και είμαι ο Μητροπολίτης Ταμασού. Δε νομίζω να με επηρέασε κάπως αρνητικά».

Τι κρίμα… τι θλίψη…

Πάνω στην αγωνιώδη προσπάθεια να αρέσουν στον κόσμο, εφαρμόζουν επικοινωνιακά τρικ και εκπλήσσουν τον μοντέρνο λαό, τον κοσμικό χριστιανό με… τολμηρές αποκαλύψεις!

Δυστυχώς τα κριτήρια για να ανέλθει κάποιος στις βαθμίδες της ιεροσύνης, δεν είναι η αρετή, αλλά το πόσο αφομοιωμένος με τον κόσμο είναι ο ενδιαφερόμενος.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που Επίσκοπος της Εκκλησίας μας, αποκαλύπτει ότι ακούει αυτό το σατανικό συγκρότημα Iron Maiden. Κατά το παρελθόν ο Μητροπολίτης Καβάλας Στέφανος Τόλιος σε τηλεοπτική εκπομπή πρωινής ζώνης αποκάλυψε ότι ακούει και ο ίδιος αυτό το συγκρότημα αφήνοντας άφωνους τους παρουσιαστές.

Τότε, με πολύ πόνο για αυτήν την κατάντια, ο μακαριστός αγωνιστής, ομολογητής ιερέας πατέρας Νικόλαος Μανώλης, είχε αναφερθεί σε ομιλία του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα έπρεπε να ντρέπεται ο σεβασμιώτατος να αναφερθεί στο όνομα αυτού του συγκροτήματος, που λίγους μήνες πριν, στην συναυλία έκανε αυτήν την αισχρότητα».

Θυμίζουμε ότι πριν από τη φοβερή φωτιά στο Μάτι της Αττικής είχε προηγηθεί η συναυλία αυτού του συγκροτήματος κατά την οποία είχε παρουσιαστεί πλήθος δαιμονικών συμβόλων και ύμνων με αποκορύφωμα την προσβολή του τιμίου Σταυρού και της ελληνικής σημαίας.

Αυτούς τους σατανιστές άκουγε ο Μητροπολίτης Ταμασού και αυτούς προτείνει στους νέους να ακούνε ανεπιφύλακτα; 

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra

Δείτε σχετικά:
Τα αποτελέσματα των εκλογών για τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου
Προεκλογική εξέλιξη στην Κύπρο για το Ουκρανικό
Ταμασσού Ησαΐας… Ο μαχητής που συμβιβάστηκε

Σχετικά άρθρα

Νυν απολύεις τον δούλoν σου εν ειρήνη [ΒΙΝΤΕΟ 2020]

Ὁμιλία τοῦ μακαριστοῦ π. Νικολάου Μανώλη. Τώρα, Κύριε, μπορείς να με πάρεις ειρηνικά, όπως μου υποσχέθηκες, διότι είδαν τα μάτια μου το Σωτήρα, που είναι φως για να φανερωθεί στα έθνη και δόξα του λαού σου του Ισραήλ…

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.