Δήμος Σερκελίδης

Επιτροπή της NASA για τα UFO. Ακόμα δεν βρέθηκαν εξωγήινοι αλλά…

εικόνα άρθρου: Επιτροπή της NASA για τα UFO. Ακόμα δεν βρέθηκαν εξωγήινοι αλλά…
του Δήμου Σερκελίδη
γραμματέα του συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής

Οι ανακοινώσεις της αρμόδιας επιτροπής της NASA υπό το φώς του πάντοτε επίκαιρου θεολογικού σχολίου του π. Σεραφείμ Ζήση


Στις 31 Μαΐου η 16μελής Επιτροπή της Εθνικής Αεροναυτικής και Διαστημικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ (NASA), σε συνεργασία με την αρμόδια διεύθυνση του Πενταγώνου (AARO), πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια συνεδρίαση για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) και τα αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα (UAP).

Όπως τονίζεται σε διάφορα ξένα δημοσιεύματα[1] η συνεδρίαση της επιτροπής ήταν σημαντική, γιατί σηματοδοτεί την αλλαγή στην αντιμετώπιση των UFO. Η διαστημική υπηρεσία πέρασε δεκαετίες, απομυθοποιώντας τις θεάσεις UFO. Τώρα, όμως, παραδέχεται την ύπαρξη UFO, τα δεδομένα ωστόσο παραμένουν ιδιαίτερα φτωχά.

«Τα τρέχοντα υπάρχοντα δεδομένα και οι αναφορές αυτοπτών μαρτύρων από μόνες τους δεν επαρκούν, για να παράσχουν οριστικά στοιχεία», ανέφερε  ο Ντέιβιντ Σπέργκελ, προεδρος της Επιτροπής.

«Ένα από τα διδάγματα που αντλήσαμε είναι η ανάγκη για περισσότερα δεδομένα και δεδομένα υψηλής ποιότητας, δηλαδή μετρημένα με καλά βαθμονομημένα όργανα, πολλαπλές παρατηρήσεις, και υπάρχει ανάγκη για επιμέλεια δεδομένων υψηλής ποιότητας», πρόσθεσε.

Αβίαστα ήρθε στο μυαλό μας η ομιλία του π. Σεραφείμ Ζήση με τίτλο “Οι εξωγήινοι δαίμονες και ο Μεσσίας της Νέας Εποχής”. Η ομιλία έγινε τότε με αφορμή την διαρροή στη δημοσιότητα εικόνων από έρευνα του Αμερικανικού Πενταγώνου για τα UFO και την προγραμματισμένη υποβολή σχετικής αναφοράς από τις Αμερικανικές Υπηρεσίες Ασφαλείας στο Κογκρέσο, που φανερώνουν ότι οι εξωγήινοι από θέμα χολιγουντιανών ταινιών πρόκειται να γίνει μέσο χειραγώγησης των κοινωνιών. Η οργανωμένη προπαγάνδα με την οποία η σύγχρονη τέχνη του κινηματογράφου εξοικείωσε τους ανθρώπους με την ιδέα των εξωγήινων, των τεράτων και της μαγείας έχει αλλάξει την ανθρώπινη συνείδηση, εξοβελίζοντας οτιδήποτε έχει σχέση με την Πίστη.

Τα ελληνικά σάιτ έπαιξαν την είδηση με τίτλους πως η ΝASA επιβεβαίωσε την ύπαρξη των UFO. Από τα στοιχεία δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Το θέμα όμως έχει το ενδιαφέρον του και θα το παρακολουθούμε. Ας ακούσουμε ξανά την ομιλία του π. Σεραφείμ για να είμαστε υποψιασμένοι σε περίπτωση που συναντήσουμε μπροστά μας κανένα “εξωγήινο”.

[1] https://www.bbc.com UFOs: Five revelations from Nasa’s public meeting (01/06/2023)

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧΙ

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.