Ελευθέριος Κοσμίδης

Έπνιξε την αλήθεια η παρουσία ασεβών πολιτικών και αιρετικών στην Πνύκα

εικόνα άρθρου: Έπνιξε την αλήθεια η παρουσία ασεβών πολιτικών και αιρετικών στην Πνύκα
Άρθρο του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη

Με την Αττική να δοκιμάζεται από φονικές πυρκαγιές και υπό δυνατό αέρα, τελέστηκε ο Εσπερινός για την εορτή των Αγίων Πέτρου και Παύλου


Η υπερψήφιση από Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου του βλάσφημου νομοσχεδίου του γάμου ομοφυλοφίλων ζευγαριών, θα τους βαραίνει εις τον αιώνα, ενώπιον του Θεού.

Ο πιστός λαός δίκαια αισθάνεται προδομένος από τους εκλεγμένους, από τον ίδιο, εκπροσώπους του, επειδή το βάρος της «νόμιμης» αμαρτίας βαραίνει τα ίδια τα «ζευγάρια», τα τέκνα που θα θελήσουν μελλοντικά να υιοθετήσουν, καθώς και ολόκληρη την κοινωνία που χάνει το υγιές Ορθόδοξο αισθητήριο.

Εκείνο όμως που φαρμάκωσε τις ψυχές του πιστού λαού, είναι η στάση του κλήρου, των Επισκόπων και των Κληρικών, που φέρονται σαν να διαθέτουν μνήμη χρυσόψαρου.

Πριν «αλέκτωρ φωνήσαι» υπονόμευσαν οι ίδιοι το δήθεν οργισμένο καταδικαστικό Συνοδικό έγγραφο, εισήγηση του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. 

Συντονισμένα και ενορχηστρωμένα άρχισαν να δέχονται στους Ιερούς Ναούς τους όλους τους Βουλευτές κυριολεκτικά «…σαν να μη συνέβη τίποτα»!

Με αποκορύφωση το Πάσχα όπου οι πολιτικοί που ψήφισαν το ανίερο νομοσχέδιο κυκλοφορούσαν ελεύθερα περιχαρείς, ξεπερνώντας τα όρια της ανοχής.

Στον Εσπερινό που τελέστηκε μετ’ εμποδίων λόγω του ισχυρού ανέμου, στο Βήμα του Αγίου Αποστόλου των Εθνών Παύλου, ο απαθής κλήρος και οι περιχαρείς πολιτικοί αποτελούσαν για άλλη μια φορά σκάνδαλο για τον πιστό λαό [1]. 

Η χαριστική βολή ήρθε με την παρουσία αιρετικών, η οποία πλέον στην τραγική οικουμενιστική πραγματικότητα που βιώνει η Εκκλησία της Ελλάδος περνάει στα ψιλά της επικαιρότητας.

Έχουμε χρέος να καταδείξουμε τις πρακτικές που διώχνουν από την Ορθοδοξία τη Χάρη του Θεού. 

Όσο αυτοί ακούραστοι συνεχίζουν τα οικουμενιστικά και νεοεποχίτικα «καμώματά» τους, άλλο τόσο με υπομονή και αταλάντευτα θα τα αναδεικνύουμε για να πληροφορουμε τη συνείδηση του πιστού λαού.

Όποιος αντιτίθεται στο θέλημα του Κυρίου, ας ακούσει τη φωνή Του που κατέστησε τον δεινό διώκτη του, Απόστολο των Εθνών:

«Σαοὺλ Σαούλ, τί με διώκεις; σκληρόν σοι πρὸς κέντρα λακτίζειν» (Πράξ. 26-14).

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Δείτε σχετικά:
«Ψαλτήρι» Αρχιμανδρίτη στο Αμύνταιο απέναντι στην «αγαπολογία» του Αρχιεπισκόπου Αθηνών
Αρχιεπισκοπικά και Πρωθυπουργικά ραπίσματα κατά της αλήθειας

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.