Επικαιρότητα

Επίσκεψη στον Μητροπολίτη από το Δ.Σ. της Λέσχης Lions Κατερίνης

εικόνα άρθρου: Επίσκεψη στον Μητροπολίτη από το Δ.Σ. της Λέσχης Lions Κατερίνης

Έγινε πια της μόδας η σχέση Μασονίας με εκκλησιαστικούς άνδρες. Τελευταίο περιστατικό η εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Κ.Κ. Γεώργιο, του Προέδρου και των μελών του Δ.Δ. της Λέσχης Lions Κατερίνης.

Είναι γνωστή η σχέση των Lions με τους Rotary και κατά συνέπεια η σχέση των Lions με τη Μασονία. Οι  «LIONS INTERNATIONAL είναι αδελφή οργάνωση του «ROTARY INTERNATIONAL», με το οποίο υπηρετούν τους ίδιους σκοπούς και αποτελούν από κοινού τα διεθνή σαλόνια γνωριμιών και διείσδυσης στις διάφορες χώρες της Μασονίας. Μέσω δέ της Μασονίας υπηρετούνται οι κρύφιοι σκοποί του Διεθνούς Σιωνισμού. Αυτό το τελευταίο επιβεβαιώνεται και από την Γαλλική Μασονική Εγκυκλοπαίδεια  (DICTIONNAIRE UNIVERSEL DE NAVARRE)  Τόμος 2ος σελίς 1143, όπου αναφέρεται ότι το Ρόταρυ είναι μία οργάνωση όπως ακριβώς και οι Λάιονς» Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο. «Ολόκληρη η αλήθεια για την Μασονία» Ιωάννου Παπά.

Και στη βάση αυτής της σχέσης τα αργύρια της προδοσίας κουδουνίζουν (η Λέσχη θα υποστηρίξει, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, τις αξιολογότατες φιλανθρωπικές δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως)… Πώς να ξεχάσουμε τους διδάξαντες επισκόπους, που έχουν βάλει τη διοικούσα Εκκλησία στις ράγες της απώλειας! Να ξεχάσουμε το Νέο Αυτογκόλ από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης… ή την είδηση ότι Ο Πατρ. Βαρθολομαίος θα προβεί σε χειροτονία ιεροδιακόνου μέλους των Lions… ή μήπως τον Αγιασμό σε μασονική λέσχη από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας; Το έχουμε χωνέψει για τα καλά. Η εκκλησιαστική ηγεσία δε διαθέτει ούτε ιερό ούτε όσιο!

Στον αντίποδα όλων αυτών των εκτρωματικών ενεργειών, η Κατάνυξη προβάλλει τις αντιμασονικές διαλέξεις του οσιολογιότατου μοναχού π. Σεραφείμ Ζήση, για ενημέρωση του χριστεπώνυμου πληρώματος… Όλες τις συγκεκριμένες αγωνιστικές ομιλίες μπορείτε να τις βρείτε στο σύνδεσμο αυτόν!

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Ο Πάπας Φραγκίσκος προλογίζει το βιβλίο του Περγάμου Ιωάννη

της Ειρήνης Ιωαννίδου. Την κακία αυτή του Πάπα, που τον χώρισε από την Αλήθεια, ζήλεψε ο «θεολόγος» του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Άλλωστε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του θέλησε να μιμηθεί το ταλέντο της Δύσης, να εφευρίσκει έτερα Ευαγγέλια

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.