Επικαιρότητα

Εθιμοτυπική Επίσκεψη στον Μητροπολίτη από το Δ.Σ. της Λέσχης Lions Κατερίνης

εικόνα άρθρου: Εθιμοτυπική Επίσκεψη στον Μητροπολίτη από το Δ.Σ. της Λέσχης Lions Κατερίνης

Τι να πεις; Έγινε πια της μόδας η σχέση Μασονίας με εκκλησιαστικούς άνδρες.
Είναι γνωστή η σχέση των Lions με τους Rotary και κατά συνέπεια με τη Μασονία. (Οι  «LIONS INTERNATIONAL είναι αδελφή οργάνωση του «ROTARY INTERNATIONAL» , με το οποίο υπηρετούν τους ίδιους σκοπούς και είναι τα διεθνή σαλόνια γνωριμιών και διεισδύσεων στις διάφορες χώρες της Μασονίας και μέσω της Μασονίας του Διεθνούς Σιωνισμού. Αυτό το τελευταίο επιβεβαιώνεται και από την Γαλλική Μασονική Εγκυκλοπαίδεια  (DICTIONNAIRE UNIVERSEL DE NAVARRE)  Τόμος 2ος σελίς 1143, όπου αναφέρεται ότι το Ρόταρυ είναι μία οργάνωση όπως ακριβώς και οι Λάιονς» Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο. «Ολόκληρη η αλήθεια για την Μασονία» Ιωάννου Παπά).

Και στη βάση αυτής της σχέσης τα αργύρια της προδοσίας κουδουνίζουν (η Λέσχη θα υποστηρίξει, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, τις αξιολογότατες φιλανθρωπικές δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως)… Πώς να ξεχάσουμε τους διδάξαντες επισκόπους, που έχουν βάλει τη διοικούσα Εκκλησία στις ράγες της απώλειας! Να ξεχάσουμε το Νέο Αυτογκόλ από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης… ή την είδηση ότι Ο Πατρ. Βαρθολομαίος θα προβεί σε χειροτονία ιεροδιακόνου μέλους των Lions… ή μήπως τον Αγιασμό σε μασονική λέσχη από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας; Το έχουμε χωνέψει για τα καλά. Η εκκλησιαστική ηγεσία δε διαθέτει ούτε ιερό ούτε όσιο!

Στον αντίποδα όλων αυτών των εκτρωματικών ενεργειών, η Κατάνυξη προβάλλει τις αντιμασονικές διαλέξεις του οσιολογιότατου μοναχού π. Σεραφείμ Ζήση, για ενημέρωση του χριστεπώνυμου πληρώματος… Όλες τις συγκεκριμένες αγωνιστικές ομιλίες μπορείτε να τις βρείτε στο σύνδεσμο αυτόν!

— Σχολιασμός katanixi.gr —

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης Lions Κατερίνης πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Κ.Κ. Γεώργιο. Ο Πρόεδρος Δρ. Βασίλειος Αδαμόπουλος αναφέρθηκε διεξοδικά στους σκοπούς της μεγαλύτερης ανθρωπιστικής οργάνωσης στον κόσμο με 1.500.000 μέλη οργανωμένα σε πάνω από 37.000 Λέσχες μία εκ των οποίων είναι και Λέσχη της Κατερίνης. Με το σύνθημά…  

“Υπηρετούμε” οι Lions προσφέρουν αφιλοκερδώς εδώ και πάνω από 100 χρόνια υπηρεσίες προς την κοινωνία και τον συνάνθρωπο σε πάρα πολλούς τομείς όπου υφίστανται ανάγκες αρωγής, ειδικότερα οι βασικοί πυλώνες προσφοράς είναι ο διαβήτης, η πείνα, το περιβάλλον, η όραση και ο παιδικός καρκίνος. Ο Πρόεδρος επίσης αναφέρθηκε στις προγραμματισμένες δράσεις προσφοράς για το τρέχον έτος και ζήτησε την ηθική αρωγή της Μητροπόλεως , αλλά και υποσχέθηκε ότι η Λέσχη θα υποστηρίξει, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, τις αξιολογότατες φιλανθρωπικές δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Τον Πρόεδρος της Λέσχης συνόδευσαν τα μέλη του Δ.Σ. Γεώργιος Καλλιφατίδης, Δημήτριος Παπαδόπουλος, Αντώνιος Καλλιφατίδης και Άννα Μπαραλιάκου.

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Στα Γρεβενά μεταλλάχθηκε το “τιμή Αγίου, μίμηση Αγίου” με την “ιρλανδική γιορτή” του Αγίου Πατρικίου

Άρθρο της Ελένης Καμπούρη Επί πέντε μέρες στα Γρεβενά όλη η πόλη κινούνταν σε τρελούς ρυθμούς, γιορτάζοντας το “Happy Patrick’s Day”, με τα δρώμενα να παραπέμπουν σε καρναβαλική πράσινη εκδήλωση, όπως...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα, συναινείτε με την χρήση αυτών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική προστασίας απορρήτου.