Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 8.00 μ.μ. σε συνεργασία με τον οργανισμό GRDiscovery…

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Λάβαμε προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση infokatanixis@gmail.com από τον συνεργάτη μας κ. Νεκτάριο Δαπέργολα την ακόλουθη ανακοίνωση: 


«ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ» (ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ “ΤΙΜΗ ΣΤΟ 1821”)

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 8.00 μ.μ., η Επιτροπή «Τιμή στο 1821» (https://timisto1821.gr/), σε συνεργασία με τον οργανισμό GRDiscovery (http://grdiscovery.com/radio/), παρουσιάζει τη ραδιοφωνική εκπομπή που επιμελείται η Πρόεδρος της Συντονιστικής Γραμματείας της Επιτροπής «Τιμή στο 1821», κα Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, Καθηγήτρια, Οικονομολόγος και πρ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Στη συζήτηση λαμβάνουν, επίσης, μέρος:

1. Νεκτάριος Δαπέργολας, Δόκτωρ Βυζαντινής Ιστορίας του Α.Π.Θ, συγγραφέας των βιβλίων «Σλαβικές εγκαταστάσεις στη Μακεδονία από τον 7ο έως και τον 9ο αιώνα» και «Ο αυτοκράτορας Μιχαήλ Γ΄ και η εποχή του – Νεότερες διαπιστώσεις και συμπεράσματα», με ενεργό ρόλο στα κοινά σε διάφορους τομείς, με ενεργή ανάμιξη στον αγώνα για την ανάδειξη του εθνικού προβλήματος της Θράκης, καθώς και με πολυσχιδή δράση, κατά την τελευταία 20ετία, με διαλέξεις και μόνιμη αρθρογραφία πάνω σε παιδαγωγικά, πολιτικά, εθνικά, ιστορικά, εκκλησιαστικά και ευρύτερα πνευματικά θέματα.
2. Όθων Ιακωβίδης, Πολιτικός ακτιβιστής (ο εμπνευστής και εκ των συνδιοργανωτών των μεγάλων συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία), Συγγραφέας των βιβλίων «Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ» & «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ».

Συντονιστείτε διαδικτυακά στις 20.00 και καλή ακρόαση!
http://grdiscovery.com/radio/

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: https://bit.ly/2WldGra